Şimdi Ara

Çok kötü bir öğrenciyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar öğretmen lisesi öğrencisiyim fakat öğretmen liselerinin en kötü öğrencisi olduğumu söyleyebilirim.

9.sınıfı 2 zayıf ile atlattım ve şuan 10.sınıfım

bilmiyorum neden ama çalışamıyorum çok sorumsuzum. böyle ders çalışmaya kalktığımda felan halı, masaörtüsü desenleri çok ilginç geliyor yeni şeyler keşfediyorum ama önümdeki kitaba odaklanamıyorum. performans ödevlerimin hiç birini yapmadım. napıcam hiç bilmiyorum benimle aynı durumu paylaşan varmı. düzelmem lazım yoksa ailem elimden herşeyi alıcak.
    6,5 gün devamsızlığım var.

matematik ilk sınavım 24 ikincisi 14 ve ikinciyi daha söylemedim babama çok iyi geçti demiştim korkuyorum
    almanca ilk 26 ikincisi açıklanmadı ama gene aynı şeyde herhalde.

ayrıca:

BEDEN EĞİTİMİ 100 100 -
    COĞRAFYA 29 29 -
    DİL VE ANLATIM 67 67 -
    DİN KÜLTÜRÜ VE AHLÂK BİLGİSİ 80 80 -
    EĞİTİM PSİKOLOJİSİ 68 90 79 -
    GÖRSEL SANATLAR/MÜZİK 100 100 -
    İKİNCİ YABANCI DİL 26 26 -
    ÖĞRETMENLİK MESLEĞİNE GİRİŞ 85 85 -
    SEÇMELİ COĞRAFYA 67 67 -
    SEÇMELİ DİL VE ANLATIM 76 76 -
    SEÇMELİ MATEMATİK 24 24 -
    SEÇMELİ TARİH 71 71 -
    TARİH 53 53 -
    YABANCI DİL 50 50

• Bence tamamen kendini odaklamanla alakalı işte yok halı deseni yok bu yok şu diye kendini kandırma kendini odaklamayı başarırsan en dikkatini çeken şey bile çekemez. Benimde ilk sınavından kaldığım derse çalışırken daha önce biraz izlediğim sıkıcı gelen bir film ve birde başka bir tür filmi baştan sona izledim ve bütün reklamlar o kadar dikkat çekici gelmişti ki hiç ders çalışamadım sonra bi gittim yan odaya orada sesli sesli okudum notları tekrar yaptım ve gece iki buçuk civarı başladım ama dediğim gibi seninle alakalı. Dikkatini toparlayacak şeyler yap. He nasıl yaparsın tam olarak bilemem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.