Şimdi Ara

Cok kotu hissediyorum kaldim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendi hocam bile cok iyi surdugumu soyluyordu ama 3 hafta surmeyince cok batirdim cok kotu surdum acikcasi. Evde hep otomatik araba var Haftada 1 bir tanidigin arabasiyla calisiyordum 3 haftadir hic oturmadim koltuga. Universitenin hazirligi da basladi nasil halledicem ben bunu iyice bozuldu sinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam sağlık olsun 2.ye geçersin. Ben de 11'inde ilk kez gireceğim sınava. Yalnız çok panik yaptığım için arabayı kalkışlarda sürekli stop ettiriyorum. Nasıl geçeceğim hiçbir fikrim yok. Babamla çalışır geçerim diyordum, bugün denedim de pişman oldum. Adam ne yapsam laf ediyor, iyice strese soktu. Daha çok soğudum araba kullanmaktan. Kurs da bi ayrı sinir, üniversite başlayınca bir türlü uygun saati yakalayamadılar, ek ders de alamıyorum. Başka hoca arayacağım bakalım.
  • Arkadaslar direksiyon sinavinda ikinci kez kalmis durumdayim.. Size soleyecegim tek sey heyecani yenin! Bu kalmaya davetiye cikariyor .
    Cok iyi oldugunu soleyen hocalarim kaldigimi duyunca sasirdilar. Yani sinavda komisyonun oldugunun bilinci heyecan yaptiriyor. Sakinliginizi koruyun. ( ikinci sinavada ilac almistim oysa ki. Hicte sakin degilim )

• Ben önümdeki kişi stop ettirdi onun yüzünden ben de ettim,okulun girişinde stop ettim tam 3 defa.Park ettirken,kadın bana çık bir daha gir dedi ben salak gibi arkaya bakmadan girdim yine(büyük ihtimal arkaya bakmam için bir şans daha verdi ama o anda bunu anlamadım.Sonra sınavın sonunda arabayı kapatınca,kontağı yanlışlakla ileri çevirdim, :D,adam indi kaputu açtı düzeltmeye çalıştı marş motorunu bozduk sanırım.Geçmem imkansızdı ve kaldım.Arabayı ilk kaldırışta,yokuşta kaldırışta ve yavaşlamada sıkıntı yoktu.

• 2. de geçtim (daha resmi bir şey yok ama hocanın öngörüsü). Benim tavsiyem heyecan yapmayından ziyade onu kontrol altında tutun. Ben baya heyecanlıydım. İlk ışıklarda kavramada tutarken ayağım falan titredi ama sonra gayet sakin hallettim. Park da biraz sıkıntı oldu ama hocalar şunu bunu yap dedi arada sağolsunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Edvardo -- 26 Ekim 2014; 13:24:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cok Zor Durumdayim akil verin bana
    14 yıl önce açıldı
    arkadaslik bana gore degilmis
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.