Şimdi Ara

Çok kötü oynuyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni başladım sayılır 50 saatim var cs go da ama hala alılşamadım aim berbat bazen önümden geçip. Giden adamı vuramıyorum adam dönüp. Tek atıyor.rekabetci maçlarda karşısı noob değilse genelde sıralamada sonlarda oluyorum karşıma adam çıkarsa 1v1 de genelde kaybediyorum. 50 saati olan birine göre bunlar henüz normal mi? Yoksa benmi hard noobum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bence dm gir bol bol, oyuna alışmadan rekabetçi girme hem sana hemde takımındakilere yazık :D
  • 50 saat hiçbirşey değil 360 saatim var ama hala memnun edecek bir derecede aimim yok

• 50 saat için fazla normal.

cs geçmişin yoksa 1.5. 1.6 da falan çok maç atmadıysan iyi bir seviyeyi gelmen 6-7 ayı geçer. kendini iyi oynuyorum düşüncesine kaptırdığında hep daha iyileri gelecek zaten anlayacaksın.

tek önerim her gün 2-3 saat dm kas vaktin varsa.

bazı silahlarda ve ani aimlerde ustalaşmak istiyorsan da silah yarışı oyna. silah yarışı seni her türlü silahta iyi bir pozisyona getiriyor belli bi zaman sonra.

diğer önerim de maç izle. csgolounge da takıl. orda maçlar var aç izle. kim nerden nasıl rush atıyor, flash smoke nereye nasıl atıyor, site nasıl tutuluyor vs vs hepsine dikkat et uygula.

ve son önerim cs nin "adam vurmak" üzerine değil "round u kazanmak, maçı kazanmak" üzerine kurulu olduğunu unutma.

sen 4 kişi vurur ölürsün, eğer diğer arkadaşların mal ise 4v1 eli verirler ve vurduğun 4 kişinin hiçbir kıymeti kalmaz.
    önceliğin hep eli almak olsun, stratejik oynamaya çalış. sana info verildiğinde hemen oraya koşup adamı görmeye vurmaya çalışma.

adam d2 de short giriyorsa, en uygun pozisyonu al bekle. zaten bombayı kurmak için site'a gelmek zorunda. uygun anı bul ve temizle.

eyorlamam bu kadar

bu arada benim sürem 1400 saat falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hysteria_ -- 14 Ocak 2016; 8:55:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hysteria_

50 saat için fazla normal.

cs geçmişin yoksa 1.5. 1.6 da falan çok maç atmadıysan iyi bir seviyeyi gelmen 6-7 ayı geçer. kendini iyi oynuyorum düşüncesine kaptırdığında hep daha iyileri gelecek zaten anlayacaksın.

tek önerim her gün 2-3 saat dm kas vaktin varsa.

bazı silahlarda ve ani aimlerde ustalaşmak istiyorsan da silah yarışı oyna. silah yarışı seni her türlü silahta iyi bir pozisyona getiriyor belli bi zaman sonra.

diğer önerim de maç izle. csgolounge da takıl. orda maçlar var aç izle. kim nerden nasıl rush atıyor, flash smoke nereye nasıl atıyor, site nasıl tutuluyor vs vs hepsine dikkat et uygula.

ve son önerim cs nin "adam vurmak" üzerine değil "round u kazanmak, maçı kazanmak" üzerine kurulu olduğunu unutma.

sen 4 kişi vurur ölürsün, eğer diğer arkadaşların mal ise 4v1 eli verirler ve vurduğun 4 kişinin hiçbir kıymeti kalmaz.
    önceliğin hep eli almak olsun, stratejik oynamaya çalış. sana info verildiğinde hemen oraya koşup adamı görmeye vurmaya çalışma.

adam d2 de short giriyorsa, en uygun pozisyonu al bekle. zaten bombayı kurmak için site'a gelmek zorunda. uygun anı bul ve temizle.

eyorlamam bu kadar

bu arada benim sürem 1400 saat falan

Kanka 650 saat ben direk 10 Mac attım ağzımı kırdılar sonra kendi kendime olayları çözdüm .rank sistemi Sağolsun rank le MG düştü ,ama dediklerin Haklısın azimdir pozisyon almadım,dm ve Pro maçlarla mümkün benim sorunumun Çözümü yok ama dikkat eksikliği adamlar kötüyse dikkatımı toplayamıyorum,sonra rank gg ,konsantrasyon sorunuma çözüm bulmam Lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Csde belli bir seviyeye gelmek için minimum 4000-5000 saat oynamanız lazım

50 saat:) hard noob olsan ne olacak ki kim ne diyebilir sana? Boşver eğlenmene bak sen

• Gielenberg G kullanıcısına yanıt
    Hocam 4000 5000 de baya fazla benim mesela şuan 100 saatim oldu oyundaki rekabetçi hariç hepsinde iyi oynuyorum ama tabiki belli bir oyun saati şart ben umuyorumki 1000 saat civarlarında artık proluğa adımlarımı atacağım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok düşünme dostum, tabii ki kötü olacaksın, baksana prolara, 3000 saat altı adam yok, ve hepsinin en az o kadar da 1.6 1.5 ya da daha eskiden oynadıkları süre var. Nette bi sürü aim guide falan var, ya da how to be global falan diye arat, her yerden 2-3 bişi kapsan yeter, sonra zamanla gittikçe daha iyi olacaksın. Emek isteyen bişi bu :)
  • Herkeze teşekkür ederim, yolun daha çok başında olduğumu anladım

Online cs 1.6 oynamışlığım var ama neredeyse 2 yıl önce bırakmıştım, yani oyumna başladığımda ilk kez oynuyor gibiydim desem az olmaz. Sadece maplar hakkında bilgim vardı oda yetmiyor tabii. Herkeze tekrar teşekkür ederm

• berkanenes kullanıcısına yanıt
    Oyuna bakis acina gore degisir bu proluk meselesi. Oyun gozunde public oynayayim, zaman oldureyim yada ne bileyim gulup egleneyim diyorsan o proluk adimini hic atma cunku o seviyeye gecince oyunun eglence kismi bitiyor, tamamen rekabet donemi basliyor. O rekabet olayi icine isleyince oyundan nefret etmeye kadar gidiyor ama ayni zamanda da kopamiyorsun. Pis birsey yani kisacasi.

Yok illa ben prolar kadar oynayayim diyorsan @sieger in dedigi gibi adim adim gelistirirsin kendini, ne bileyim oyun okuma olsun, ses alma, aim alma, maplere gore flashiydi smokedu vs, timingdi, rakibin oyununa gore oyununu yonlendirme, backup kesme :)) 150 tane daha sayarim, neyse. Yani 1000 saatde olsa bu islere yogunlasmazsan o da olmuyor maalesef.

• öcelikle oyun ayarlarını kendine göre yapman erek, mouse hassaslık ayarı,crosshair,viewmodel ayarı vs. bunları yapabileceğin topluluk mapler var onlara girebilirsin. ve tabiki en önemli şeylerden bir diğeride aim, aimini gelitirebileceğinde çok güzel mapler var cidden fayda sağlar. üzülme kimse anasından pro olarak doğmadı :)
  • hep dm full dm özellikle only hslerde takıl...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.