Şimdi Ara

Çok kötüyüm..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün tatilden döndüm rusları şimdiden özledim beyler çok ciddiyim iştahım yok hiç bişey yapasım gelmiyor boş boş oturuyorum ne yapacağımı bilmiyorum

• Tatil donusu insan mutlu olur benim bildigim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok be usta ruh gibiyim şimdi
  • nereye gitmiştin kardeşim
  • alanya usta
  • quote:

Orijinalden alıntı: HandsUpPantiesDown

dün tatilden döndüm rusları şimdiden özledim beyler çok ciddiyim iştahım yok hiç bişey yapasım gelmiyor boş boş oturuyorum ne yapacağımı bilmiyorum

alanyaya gelen rus ve ukraynalılar genelde köylüler oluyor. alanyada bu zamana kadar tanıştığım çoğu rus, ukraynalı kızlar köydendi.
    gecelik 20-30 € gibi rakamlara tatil köyünde kalabiliyolar tur firmaları aracılığı ile. pintiler, para harcamazlar, 3-5 kuruşun hesabını yaparlar

hırsızlık yapıyolar, onlarca havlu tişörtüm çalındı.
    geceleyin kola dolabı patlatıyolar
    pisler
    ama güzeller :D
  • PAN-TURK kullanıcısına yanıt
    4 yıldızlı bi hotelde kalıyordum her şey içindeydi bi moldovalı kızla tanıştım anlayamadığım şekilde kıza bağlandım daha önce hiç böyle olmamıştı. hepsine vur geç ama bu sefer nasıl bağlandım hiç anlamıyorum. harbiden güzeller ama :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: PAN-TURK

quote:

Orijinalden alıntı: HandsUpPantiesDown

dün tatilden döndüm rusları şimdiden özledim beyler çok ciddiyim iştahım yok hiç bişey yapasım gelmiyor boş boş oturuyorum ne yapacağımı bilmiyorum

alanyaya gelen rus ve ukraynalılar genelde köylüler oluyor. alanyada bu zamana kadar tanıştığım çoğu rus, ukraynalı kızlar köydendi.
    gecelik 20-30 € gibi rakamlara tatil köyünde kalabiliyolar tur firmaları aracılığı ile. pintiler, para harcamazlar, 3-5 kuruşun hesabını yaparlar

hırsızlık yapıyolar, onlarca havlu tişörtüm çalındı.
    geceleyin kola dolabı patlatıyolar
    pisler
    ama güzeller :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.