dün tatilden döndüm rusları şimdiden özledim beyler çok ciddiyim iştahım yok hiç bişey yapasım gelmiyor boş boş oturuyorum ne yapacağımı bilmiyorum
Tatil donusu insan mutlu olur benim bildigim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yok be usta ruh gibiyim şimdi
nereye gitmiştin kardeşim
alanya usta
quote:
Orijinalden alıntı: HandsUpPantiesDown
dün tatilden döndüm rusları şimdiden özledim beyler çok ciddiyim iştahım yok hiç bişey yapasım gelmiyor boş boş oturuyorum ne yapacağımı bilmiyorum
alanyaya gelen rus ve ukraynalılar genelde köylüler oluyor. alanyada bu zamana kadar tanıştığım çoğu rus, ukraynalı kızlar köydendi. gecelik 20-30 € gibi rakamlara tatil köyünde kalabiliyolar tur firmaları aracılığı ile. pintiler, para harcamazlar, 3-5 kuruşun hesabını yaparlar
hırsızlık yapıyolar, onlarca havlu tişörtüm çalındı. geceleyin kola dolabı patlatıyolar pisler ama güzeller :D
PAN-TURK
kullanıcısına yanıt
4 yıldızlı bi hotelde kalıyordum her şey içindeydi bi moldovalı kızla tanıştım anlayamadığım şekilde kıza bağlandım daha önce hiç böyle olmamıştı. hepsine vur geç ama bu sefer nasıl bağlandım hiç anlamıyorum. harbiden güzeller ama :D
quote:
Orijinalden alıntı: PAN-TURK
quote:
Orijinalden alıntı: HandsUpPantiesDown
alanyaya gelen rus ve ukraynalılar genelde köylüler oluyor. alanyada bu zamana kadar tanıştığım çoğu rus, ukraynalı kızlar köydendi. gecelik 20-30 € gibi rakamlara tatil köyünde kalabiliyolar tur firmaları aracılığı ile. pintiler, para harcamazlar, 3-5 kuruşun hesabını yaparlar
hırsızlık yapıyolar, onlarca havlu tişörtüm çalındı. geceleyin kola dolabı patlatıyolar pisler ama güzeller :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme