Şimdi Ara

çok kötüyüm arkadaşlar ya

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bi kıza açıldım daha önceden tanıdığım bi kıza .
    açıldığım akşam msn de 3.5 saat harika bir muhabbet ettik , niye daha önce söylemedin dedi ben şunları şunları yaparız dedim çok güzel olur dedi.
    okula normalde bayramdan hemen sonra gidecekti ertelerim biraz dedi. yani kızla o kadar güzel konuştuk ve o kadar çok umut verdiki
    neyse bu sabah buluştuk ilk defa daha ilk dakikada anlamıştım bişeylerin ters gittiğini. gittik oturduk konuştuk işte bu ben neler düşünüyosun ikimiz hakkında falan diye sorunca bilmiyorum yaa falan demeye başladı sonra ben bi daha bu şekilde buluşabileceğimi sanmıyorum , seni bu şekilde düşünmemiştim ben hiç (yani sevgili olarak ) , bana göre değil galiba böyle şeyler falan dedi. yani dolaylı yoldan bu iş olmaz dedi . neyse sonra kalktık ordan kitap falan alıcaktık başka birisi için kadıköyde akmara giderken . sonra akmardan çıktıktan sonra falan 1.30 saat dolaştık kadıköyde en az yürüyerek. ama görseniz muhabbet öyle güzel ki yani o da çok eğlendi yarısını kahkaha atarak geçirdi. ve o kadar çok ortak noktamız var ki . gelirkende otobüste 1 saat muhabbet ettik yani öyle zorlama değil çok eğlenceliydi yani . indik otobüsten ben buna dedim işte bi daha düşün sen bu olayı falan diye . bilmem falan dedi sonra tamam düşünücem dedi . gülerek gitti arkasına falan baktı devamlı giderken .
    yani bir ilk buluşma için gün mükemmel geçti diyebilirim. sonra yine umut verdi fakat şimdi telefonu kapalı
    çok kötü durumdayım yardım edin lütfen ne yapmaya çalışıyor bu kız , üstelik ben bu kızla ciddi bişeyler düşünüyorum 21 yaşındayız 2 mizde yani kaybetmek istemiyorum
    bide kız daha ilk defa birisiyle buluşmuş bu şekilde.
    ne yapmaya calısıyor tecrübeli arkadaşlar yardım etsin lütfen kafayı yiyecem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ne yapmaya çalışıyor bilemem ama 21 yaşındaysa seninle buluşması ilk değildir. inanma öyle her söylediğine.

edit: bi zahmet ilk olmasın zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Steso -- 15 Ağustos 2012; 0:25:08 >
  • çıkmaya başlasanız bile her durum tripli biri olacağına eminim.Bence o değilde sen bir kere daha düşün
  • hayır ya ilk ben bu kızı cocukluktan beri tanıyorum.
    facebook a 15-20 günde bi giren telefonu devamlı kapalı olan telefon taşımayan bi kız
    ilk olduğu doğrudur yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohener -- 15 Ağustos 2012; 0:32:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • görünürde şu anlık yapabileceğin bir şey yok.Birşey demek için kızla iletişime geçmeni beklemek gerekir.
    Açıkca söyleyeyim;iyi anlaştınız diye pek de umutlu olma.
  • peşini bırakma, kızı boş bırakma, niyetinin ciddi olduğunu belli et, ama ne yaparsan yap acele etme ve çok sabırlı ol.
  • sen kiza demişsin bi kere olmaz vs demiş.. sonra tekrar sormussun bu hata.. kiza resmen ben senin kuklan olurum yeterki benimle cik mesaji..
    hepsi öyle güzel vakit geçirirler gülerler vs.. ama beyinlerinde ne geçiyor bunu bilemessin.. onun için o eski konulari açmadan devam et.. eskisi kadar ilgi gösterme filan... bu ilgiyi filan azaldigini görünce bi eksiklik hissedecektir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gerçekten çok yanlızım ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.