2 Serverde Denedim Biri Mu-Power Diyeri Fortress-Mu İkisindede Servere Giriş Bölümünde Çok Lag Oluyor Yardımcı Olun Lütfen
Kardeş İnternet Bağlantında Sorun Olabilir..Yada Serverlardan Kaynaklanabilir.Başka Biyeri Dene İstersen
İnternet Bağlantımda Nasıl Bir Sorun Olabilir ?? Şimdi Mu-Adana'da da Denedim Ama Gene Çok Lag Var Sanırım Benden Dolayı Ama Nasıl Çözecem Bu Sorunu TTnet Kullanıyorum
Sorunun net bağlantısı değil. Ekran kartının driver'ını güncellersen problem kalmaz.
Bilgisayarın sağlam bir sisteme sahip değilse ve fazladan program açıksa (msn,flashgets,antivirüs vs.) kasabilir.
GeForce2 MX/MX 400 Kullanıyorum Ekran Kartı Olarak Nerden Güncelleyebilirim ? Kendi Sitesinde Bulamadım
Ekran kartının driverinden kaynaklanması olası bir olay. ekran kartın iyi ise lagg olmaz.
Şimdi "Lagg"dan kastınız ne ? Oyunun donmasımı yani uyuz uyuz hareket etmesimi yoksa bankaya tıkladığınızda 10 sn. sonra açılması birşey yazdığınızda 10 sn. sonra çıkması vb. gibi mi ? Eğer 1. durumsa dedikleri gibi ekran kartıyla alakalı 2. durumsa internet bağlantısıyla alakalı ya serverdan yada sizden kaynaklanan bir sorun. ßirşey falan indiriyorsanız bu yüzden lag yapabilir.
Şöyleki Böyle 1 SN lik Resim Karesi Dersek 10 SN de Filan Geliyor-Değişiyor Türünden Bu Sanırım 1. ye Giriyor. İnş Çözülcek Şimdi Yükledim Ekran Kartı Driverini Bi İşim Var Onu Halledeyim. Deneyeceğim
quote:
Orijinalden alıntı: HeRoTRR
Şöyleki Böyle 1 SN lik Resim Karesi Dersek 10 SN de Filan Geliyor-Değişiyor Türünden Bu Sanırım 1. ye Giriyor. İnş Çözülcek Şimdi Yükledim Ekran Kartı Driverini Bi İşim Var Onu Halledeyim. Deneyeceğim
Evet 1. ye giriyor düzelir inş.
Düzeldi Fun Serverden Bıktım Şöyle Orta-Zor Sağlam Bir Server Arıyorum... Ayrıca Muhabbetide İyi Olsun Muhabbetsiz *** gibi Oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: HeRoTRR
Düzeldi Fun Serverden Bıktım Şöyle Orta-Zor Sağlam Bir Server Arıyorum... Ayrıca Muhabbetide İyi Olsun Muhabbetsiz *** gibi Oluyor