Şimdi Ara

Çok mu zayıfım? Kilo için tavsiye lazım :/ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
2.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: straptezlo

quote:

Orijinalden alıntı: zuckbeyin

192 66 kilo

Abow

Omuzlarım geniş o kadar kötü durmuyor be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1,75 kilo 55 hormon testi yaptıracam.Birde kan testi bakalım ne çıkacak.Gerçi hiç iştah yok bende sıfır yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ben Ressam -- 16 Eylül 2014; 1:01:28 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: straptezlo

quote:

192 66 kilo

Abow

Omuzlarım geniş o kadar kötü durmuyor be

Sus la çiroz xd

• Bende bayağı iri doğmuşum görenler 2-3 yasında diyormuş ama kendimi bildim bileli zayıfım :))

• metabolizma ile alakası yok,hatta doktorlar her insanın ideal kilolarda kalabileceğini söyledi,alışkanlıkla alakalı bu durum yemek seçiyorsundur ve ya yemek yemekden sıkılıyorsundur,bazı insanlara zor bile gelir sofra başında durmak :D

ben 15 yaşındaydım ozamanlar lise 2 ye gidiyorum 185 boyundaydım ve 52 kiloydum,herkez dalga geçiyordu benimle poşet diyorlardı bana,ee tabi bende çok hırslı ve azimli bir insan olduğum için 16 yaşında 187 boyunda ve 80 kiloya kadar gelmiştim,bir özgüven patlaması oluştu bende ergenlik işte :D ne güzel günlerdi.

şuan 21 yaşındayım 189 boyundayım 79 falanım,mutluyum birde saçlarım dökülmese çok daha mutlu olacağım,ama bunada çare bulurum ben
  • pilavla ekmeği yemeye alıştır kendini ayrıca yatmadan da bişeyler yersen tamamdır istediğin gibi kontrol edebılırsın
  • 1 aydir fitness a gidiyorum 59 kiloydum simdi 61.5
    sana tavsiyem ne buldun ye .tika basa ye
    yemeden kilo alamazsin bunu unutma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowerhorn -- 16 Eylül 2014; 1:35:18 >
  • Düzenli beslen, öğünlerini atlama. Yani öyle diyorlar bende 1,80 boya 57 kiloyum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakalım okul başladı düzen tutturabiliriz inşallah

• 3: farkli vucut tipi vardir sen hektomorf vucut tipisin yani yag orani dusuk kilo almakta zorlanir metebolizmasi hizli calisan tipsin bu kisiler yavas kilo alir ama aldiklari kilo kalitelidir kas olarak alir light greanir denir

kilo almak istiyorsan hic bir zaman kendini al hissetmiyeceksin bunun icin surekli ara ogunlu sneakli besinler tuketiceksin (tarifi istersen veririm) surekli findik fisttik leblebi bulunduracaksin

kesinlikle aciktim yemek yiyim yok acikmadan yemek yiyeceksin diyelim 60 kilo olmak istiyorsun 60 bir insanin yedigi kadar temen gerekli vunun disinda fitnis gitmen gerekli

metobolizmam hizli calistigi icin kardio kosu antrenmani haftada 2 gun 10 dk yapmalisin haftada 3 gun antrenmana gitmelisin fazla degil zaten metebozlima hizli kendini yorarsan kilo degil kilo kaybedersin antrenmanda basic hareketler yapman gerek senin vucut tipin kassiz olduklari icin gucsuzdur kaslari once basic hareketlerle kaslarini guclendireceksin dedigim gibi haftada 2 veya 3gun antrenmana gideceksin fazla degil basic hareketlersquat biceps turu sunu unutma kaslar yorulunca degil dinlenince gelisir

saf hakiki zeyrin yagibul ve gunde 3 yemek kasigi yogurtla ustune bebe biskivitu yada sut ile karistir yada saf sekilde yagi ic

boza mutis kalori deposudur

sut protein deposudur gunde en az 1 bucuk litre sut ic bu hem protein hemde restestron seviteni yukseltir..

forumdaki konularima baka bilirsin

google kesin kilo aliyoruz gelin bakayim v1234 mogola dh seklinde arat bulursun

• Spor+Beslenme+Uyku

• tatlı , hamur işi , bol bol karbonhidratlı şeyler ye.... kesin 4-5 dilim en az ekmek ye (her öğün...)

2 ay böyle ye , kilo almazsan hiç o zaman doktora git durumu anlat. Kesin bir sorun vardır.
  • Sürekli düzenli diyetimdeyim, diyeti bozarsam 1 hafta abur cubur bilmemne kaptırırsam kilo alıyorum.
    Kilomu korumak için bile diyet ve spor yapıyorum adam kilo alamıyorum diye dövünüyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Adolf Mogolo

3: farkli vucut tipi vardir sen hektomorf vucut tipisin yani yag orani dusuk kilo almakta zorlanir metebolizmasi hizli calisan tipsin bu kisiler yavas kilo alir ama aldiklari kilo kalitelidir kas olarak alir light greanir denir

kilo almak istiyorsan hic bir zaman kendini al hissetmiyeceksin bunun icin surekli ara ogunlu sneakli besinler tuketiceksin (tarifi istersen veririm) surekli findik fisttik leblebi bulunduracaksin

kesinlikle aciktim yemek yiyim yok acikmadan yemek yiyeceksin diyelim 60 kilo olmak istiyorsun 60 bir insanin yedigi kadar temen gerekli vunun disinda fitnis gitmen gerekli

metobolizmam hizli calistigi icin kardio kosu antrenmani haftada 2 gun 10 dk yapmalisin haftada 3 gun antrenmana gitmelisin fazla degil zaten metebozlima hizli kendini yorarsan kilo degil kilo kaybedersin antrenmanda basic hareketler yapman gerek senin vucut tipin kassiz olduklari icin gucsuzdur kaslari once basic hareketlerle kaslarini guclendireceksin dedigim gibi haftada 2 veya 3gun antrenmana gideceksin fazla degil basic hareketlersquat biceps turu sunu unutma kaslar yorulunca degil dinlenince gelisir

saf hakiki zeyrin yagibul ve gunde 3 yemek kasigi yogurtla ustune bebe biskivitu yada sut ile karistir yada saf sekilde yagi ic

boza mutis kalori deposudur

sut protein deposudur gunde en az 1 bucuk litre sut ic bu hem protein hemde restestron seviteni yukseltir..

forumdaki konularima baka bilirsin

google kesin kilo aliyoruz gelin bakayim v1234 mogola dh seklinde arat bulursun

Bilgiler için sağol ama bu sene hazırlıktayım spora gidebileceğimi sanmıyorum çok zor olur yani. Diğer konularında besinlerin tarifleri var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Amisoss

quote:

Orijinalden alıntı: M.J.Scofield

spora başla yaşlar aynı boylar aynı benim kilo 55 di dün fitness a başlayalı tam 1 ay oldu 59.5 kilo geldim hedef 70

Kardeş gideceğim gitmesine de zayıf olduğum için bilekler ince o yüzden kısa kolla dolaşamıyorum rahatsız oluyorum orada da hep böyle giyiniliyor yani rahat olamıyorum.

O zaman 55 kiloyla beklemeye devam et. Spor yapmadan alacağın kilolar göbeğine gider bu ince kollarla ayrıyetten yağlı bir göbekle dolaşırsın. Spor yaparsan zamanla kas olarak kilo alır sıkılaşırsın. 1 sene içinde gayet iyi bir vücudun olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: 'Boyz N Da Hood

quote:

quote:

spora başla yaşlar aynı boylar aynı benim kilo 55 di dün fitness a başlayalı tam 1 ay oldu 59.5 kilo geldim hedef 70

Kardeş gideceğim gitmesine de zayıf olduğum için bilekler ince o yüzden kısa kolla dolaşamıyorum rahatsız oluyorum orada da hep böyle giyiniliyor yani rahat olamıyorum.

O zaman 55 kiloyla beklemeye devam et. Spor yapmadan alacağın kilolar göbeğine gider bu ince kollarla ayrıyetten yağlı bir göbekle dolaşırsın. Spor yaparsan zamanla kas olarak kilo alır sıkılaşırsın. 1 sene içinde gayet iyi bir vücudun olur.

Spora başlayınca bana orada diyet programı verir mi eğitmenler?

• quote:

quote:

quote:

quote:

İstersen verir tabi niye vermesin. Vermezlerse de zaten senin kilona göre alacağın protein,karbonhidrat oranı bellidir. Body forumlarında rahatlıkla bilgi sahibi olabilirsin kısa sürede.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İstersen verir tabi niye vermesin. Vermezlerse de zaten senin kilona göre alacağın protein,karbonhidrat oranı bellidir. Body forumlarında rahatlıkla bilgi sahibi olabilirsin kısa sürede.

tamam sağol

• Kilo alma konularına hep yazıyorum ama hiç geri cevap almıyorum. Kilo alma konusunda uzmanım artık.

Üniversite sınavına hazırlık senesindesin sanırım. Gidemem deme, benim bir arkadaşım gayet de gitmişti.

Ben de 4.5 kilo doğmuşum, böyle doğanların çoğu ileride zayıf oluyor nedense.

Öncelikle hemen doktora gidiyorsun, iç hastalıkları bölümüne. Endokrinolojiye gideceksin bir de, anlatacaksın durumu, kilo alamıyorum diyeceksin, bağırsak kurdun olabilir, troit bezin hızlı çalışıyor olabilir, bakacaklar.

Sonra inşallah turp gibiysen, spor salonuna yazılacaksın. Sana program yazacak oradaki hoca, haftada 3 gün gideceksin spor salonuna, 1 saat sürüyor her antreman, zor bi şey değil yani.

Bunları yaparım diyorsan yardımcı olurum. Yoksa klavyeme yazık valla artık.
  • Ben de oyle diyordum 188 70 dim bir anda 92 oldum alirsin dert etme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.