Şimdi Ara

Çok mu zayıfım? Kilo için tavsiye lazım :/ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
2.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Amisoss

quote:

Orijinalden alıntı: Verdampfer

off senin gibi olmak için neleri vermezdim haline şükür et ne yapcan kiloyu istediğini istediğin kadar ye iç zayıfsın kafan rahat gez toz bilmem ne rahatsın benim genetik midir metebolizma mıdır ne moksa hayatım boyunca hiç bişeyden istediğim kadar yiyemedim hep kilo alırım daha beter olurum diye her gün 10 km yakın yol yürüyorum git gel ama hala şişmanım şükür et kardeş tüm kilosu az olanlar defalarca şükür etsin

kardeş bizimde kendimize göre derdimiz var pantolon oturmuyor kısa kolla rahat dolaşamıyoruz vesayre. zayıflık da kötü. Çok hemde..

bende giyecek pantolon ve kısa kollu bulamıyorum gelmiyor üstüme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle internetten araştırıp ilgili bi siteden kilo/boy bilgilerine göre günlük ihtiyacın olan kaloriyi hesaplayıp, o miktarın +400/500 fazlası miktarını tüketmen ve düzenli uyuman lazım ki tükettiğin karbonhidrat,protein bi işe yarasın. Tabi sağlıklı ve düzenli beslenmen senin için en iyisi olur,ayrıca kahvaltıya çok önem vermen lazım. Onun dışında spor da kütle arttırmakta önemli eğer vücudun şekle girmesini istiyorsan. Fitness'a gidicek durumun yoksa da evde kendin barfiks barı, ağırlığı ayarlanabilir dumblelar ile bi şeyler yapabilirsin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Verdampfer

off senin gibi olmak için neleri vermezdim haline şükür et ne yapcan kiloyu istediğini istediğin kadar ye iç zayıfsın kafan rahat gez toz bilmem ne rahatsın benim genetik midir metebolizma mıdır ne moksa hayatım boyunca hiç bişeyden istediğim kadar yiyemedim hep kilo alırım daha beter olurum diye her gün 10 km yakın yol yürüyorum git gel ama hala şişmanım şükür et kardeş tüm kilosu az olanlar defalarca şükür etsin

kardeş bizimde kendimize göre derdimiz var pantolon oturmuyor kısa kolla rahat dolaşamıyoruz vesayre. zayıflık da kötü. Çok hemde..

Hem giydiğin kıyafetin içine düşüyorsun ve güzel durmuyor.

• ben 16 yaşındayım 1.67 cm boy 52 kg ım sizce iyimi :D
  • Askere git uyku düzenini mutlaka sağla erken yat

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: M.J.Scofield

spora başla yaşlar aynı boylar aynı benim kilo 55 di dün fitness a başlayalı tam 1 ay oldu 59.5 kilo geldim hedef 70

Kardeş gideceğim gitmesine de zayıf olduğum için bilekler ince o yüzden kısa kolla dolaşamıyorum rahatsız oluyorum orada da hep böyle giyiniliyor yani rahat olamıyorum.

Kolları kalın olanlar doğuştan öyle olmuyor , çalışarak , sağlıklı beslenerek öyle oluyor.O yüzden kısa kollu tişört giydin diye kimse seni yadırgamaz , önceden onların da çoğu zayıftı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker07 -- 17 Eylül 2014; 1:12:57 >

• Canım benim cigdembolat1988@mynet.com bana mail at beslenme uzmanı olarak yardımcı olabilirim
  • Canım benim cigdembolat1988@mynet.com bana mail at beslenme uzmanı olarak yardımcı olabilirim
  • Aynen katılıyorum spora başla ve Maltodekstrin tüket. Maltodekstrin kompleks bir karbonhidrattır ve devamlı tüketimi ile kilo alımına yardımcı olur. Spor yapanlar kullanırsa bu kilo alımı dengeli olur. Ayrıca sporcuların enerji kaynağıdır. Suda çözüp enerji içeceği gibi kullanılabilir.
  • quote:

19 yaşındayım boy 175 kilo 58. metabolizmam bolttan hızlı. Afedersiniz her gün büyük tuvalet yapıyorum yani metabolizma boş durmuyor. Nasıl yavaşlayacak bu ?

Bende 20 yaşındayım 61 kiloyum. Eğer gûnde 3 ôğûn yersem vucut gerçekten tam erformans çalışıyor. Mesela bir futbol maçında 90 dakika yorulmadan oynarım yada 70-80 kilo kalıplı arkadaşlarla bilek güresi yapacak kadar yeterli gucum oluyor. Fakat 1 öğûn kaçırmişsam gerçekten o gun sadece derse ayıracak enerjim oluyor. Metabolizma kendi kendini yiyor resmen çok berbat oluyorum o gun. İlaç kullanmam ve 2 senedir hiç hasta olmadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.