19 yaşındayım boy 175 kilo 58. metabolizmam bolttan hızlı. Afedersiniz her gün büyük tuvalet yapıyorum yani metabolizma boş durmuyor. Nasıl yavaşlayacak bu ?
Cipsle falan olacak iş değil ya onları yeyince sivilceden başka bir şey olmuyor
spora başla yaşlar aynı boylar aynı benim kilo 55 di dün fitness a başlayalı tam 1 ay oldu 59.5 kilo geldim hedef 70
quote:
Orijinalden alıntı: M.J.Scofield
spora başla yaşlar aynı boylar aynı benim kilo 55 di dün fitness a başlayalı tam 1 ay oldu 59.5 kilo geldim hedef 70
Kardeş gideceğim gitmesine de zayıf olduğum için bilekler ince o yüzden kısa kolla dolaşamıyorum rahatsız oluyorum orada da hep böyle giyiniliyor yani rahat olamıyorum.
192 66 kilo
AmisossA
kullanıcısına yanıt
Herkes o amaçla gidiyor zaten diğerlerinin senden farkı yok utanılacak sıkılacak bir şey yok ortam gayet güzel
quote:
Herkes o amaçla gidiyor zaten diğerlerinin senden farkı yok utanılacak sıkılacak bir şey yok ortam gayet güzel
Haklısın da keyfim kaçıyor mesela yazın kısa kolla dolaşamadım hep gömlek giydim uzun
quote:
Orijinalden alıntı: Amisoss
quote:
Haklısın da keyfim kaçıyor mesela yazın kısa kolla dolaşamadım hep gömlek giydim uzun
Alıntıları Göster
Boyun gayet iyi kiloyu da dert etme. Her zaman için kilo alırsın bir şekilde ama boy bir yere kadar uzuyor.
AmisossA
kullanıcısına yanıt
Arkadaşın felan yok mu biz 3 arkadaş gidiyoruz utanma sıkılma yok bende senin gibiydimde antremanda kollar şişiyor zaten pek belil olmuyor
quote:
Orijinalden alıntı: __JokeR__
Boyun gayet iyi kiloyu da dert etme. Her zaman için kilo alırsın bir şekilde ama boy bir yere kadar uzuyor.
Fazla uzun istemem zaten boyumdan memnunum Ama kilo alamıyorum 4.5 kilo doğmuşum ondan sonra ne olduysa artık kendimi bildim bileli zayıfım.
@M.J.Scofield Yakın arkadaşlarım üniye başka şehre gittiler. :( Oturduğum apartmanda da yaşıtım yok. Sıkıntılı dönemdeyim.
AmisossA
kullanıcısına yanıt
Hangi şehir nerde oturuyorsun ? :D
Bol bol ekmek ye
Bende kilo vermeye calısıyorum keske verebilsem
183 boy 88 kilo göbek var aşırı şekilde
quote:
Orijinalden alıntı: bobsantino
Bol bol ekmek ye
Kilo almak sana çok bir şey kazandırmaz hayatın boyunca zayıf kalmaya bak ...
quote:
Orijinalden alıntı: bobsantino
Bol bol ekmek ye
Pilavı bile ekmekle yiyorum
@M.J.Scofield Samsundayım
Ekmek arasi makarna ye
quote:
Orijinalden alıntı: JustCake
Kilo almak sana çok bir şey kazandırmaz hayatın boyunca zayıf kalmaya bak ...