Şimdi Ara

Çok mu zayıfım? Kilo için tavsiye lazım :/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
90
Cevap
0
Favori
2.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 19 yaşındayım boy 175 kilo 58. metabolizmam bolttan hızlı. Afedersiniz her gün büyük tuvalet yapıyorum yani metabolizma boş durmuyor. Nasıl yavaşlayacak bu ?

• Büyük tuvaletine küçük sürprizler yap
  • gece cips ye kolacı iççiler gelir şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kukaraça

gece cips ye kolacı iççiler gelir şimdi

Cipsle falan olacak iş değil ya onları yeyince sivilceden başka bir şey olmuyor
  • spora başla yaşlar aynı boylar aynı benim kilo 55 di dün fitness a başlayalı tam 1 ay oldu 59.5 kilo geldim hedef 70
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.J.Scofield

spora başla yaşlar aynı boylar aynı benim kilo 55 di dün fitness a başlayalı tam 1 ay oldu 59.5 kilo geldim hedef 70

Kardeş gideceğim gitmesine de zayıf olduğum için bilekler ince o yüzden kısa kolla dolaşamıyorum rahatsız oluyorum orada da hep böyle giyiniliyor yani rahat olamıyorum.
  • 192 66 kilo
  • Amisoss A kullanıcısına yanıt
    Herkes o amaçla gidiyor zaten diğerlerinin senden farkı yok utanılacak sıkılacak bir şey yok ortam gayet güzel
  • quote:

Herkes o amaçla gidiyor zaten diğerlerinin senden farkı yok utanılacak sıkılacak bir şey yok ortam gayet güzel

Haklısın da keyfim kaçıyor mesela yazın kısa kolla dolaşamadım hep gömlek giydim uzun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amisoss

quote:

Haklısın da keyfim kaçıyor mesela yazın kısa kolla dolaşamadım hep gömlek giydim uzun

Alıntıları Göster
    Boyun gayet iyi kiloyu da dert etme. Her zaman için kilo alırsın bir şekilde ama boy bir yere kadar uzuyor.

Arkadaşın felan yok mu biz 3 arkadaş gidiyoruz utanma sıkılma yok bende senin gibiydimde antremanda kollar şişiyor zaten pek belil olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: __JokeR__

Boyun gayet iyi kiloyu da dert etme. Her zaman için kilo alırsın bir şekilde ama boy bir yere kadar uzuyor.

Fazla uzun istemem zaten boyumdan memnunum Ama kilo alamıyorum 4.5 kilo doğmuşum ondan sonra ne olduysa artık kendimi bildim bileli zayıfım.

@M.J.Scofield Yakın arkadaşlarım üniye başka şehre gittiler. :( Oturduğum apartmanda da yaşıtım yok. Sıkıntılı dönemdeyim.
    Hangi şehir nerde oturuyorsun ? :D
  • Bol bol ekmek ye
  • Bende kilo vermeye calısıyorum keske verebilsem

183 boy
    88 kilo göbek var aşırı şekilde
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobsantino

Bol bol ekmek ye
    Kilo almak sana çok bir şey kazandırmaz hayatın boyunca zayıf kalmaya bak ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobsantino

Bol bol ekmek ye

Pilavı bile ekmekle yiyorum

@M.J.Scofield Samsundayım
  • Ekmek arasi makarna ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustCake

Kilo almak sana çok bir şey kazandırmaz hayatın boyunca zayıf kalmaya bak ...

Normal olmam lazım fazlası ya da azi değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: zuckbeyin

192 66 kilo

Abow
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.