Şimdi Ara

Çok mu zayıfım? Kilo için tavsiye lazım :/ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
2.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Carbon Fiber

Kilo alma konularına hep yazıyorum ama hiç geri cevap almıyorum. Kilo alma konusunda uzmanım artık.

Üniversite sınavına hazırlık senesindesin sanırım. Gidemem deme, benim bir arkadaşım gayet de gitmişti.

Ben de 4.5 kilo doğmuşum, böyle doğanların çoğu ileride zayıf oluyor nedense.

Öncelikle hemen doktora gidiyorsun, iç hastalıkları bölümüne. Endokrinolojiye gideceksin bir de, anlatacaksın durumu, kilo alamıyorum diyeceksin, bağırsak kurdun olabilir, troit bezin hızlı çalışıyor olabilir, bakacaklar.

Sonra inşallah turp gibiysen, spor salonuna yazılacaksın. Sana program yazacak oradaki hoca, haftada 3 gün gideceksin spor salonuna, 1 saat sürüyor her antreman, zor bi şey değil yani.

Bunları yaparım diyorsan yardımcı olurum. Yoksa klavyeme yazık valla artık.

yemeği yiyorum 1 saat geçmeden hatta bazen yemeğin yarısında tuvaletim geliyor ( büyük ) iç hastalıklarına gitsem bir şey çıkar mı acaba. ygs hazırlık değil ünide hazırlıktayım

• Amisoss A kullanıcısına yanıt
    Hazırlık için balayı dönemi derler, yaparsan şimdi yaparsın sporunu, sonra hiç fırsatın olmayabilir dersler yüzünden

Söylemeyim demiştim ama ben günde 2-3 kere tuvalete çıkıyorum , ama çok fazla yediğim için oluyor bence, çünkü benim bi rahatsızlığım çıkmadı doktora gidince.

Ama sen yine de önce doktora git kesinlikle, bunu herkes atlıyor ama bi rahatsızlığın varsa eğer, kas yapayım derken göz çıkarırsın yani, belli olmaz.
  • 3günde bir et tüket en az 300 400g olsun. tavuk fileto olabilir mesela sıkınca balığa geçersin arada da kırmız et ye.ben 1.73 53 kg yim bende alamıyorum leean.yaramıyo vücuda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carbon Fiber

Hazırlık için balayı dönemi derler, yaparsan şimdi yaparsın sporunu, sonra hiç fırsatın olmayabilir dersler yüzünden

Söylemeyim demiştim ama ben günde 2-3 kere tuvalete çıkıyorum , ama çok fazla yediğim için oluyor bence, çünkü benim bi rahatsızlığım çıkmadı doktora gidince.

Ama sen yine de önce doktora git kesinlikle, bunu herkes atlıyor ama bi rahatsızlığın varsa eğer, kas yapayım derken göz çıkarırsın yani, belli olmaz.

En kısa zamanda gideyim o zaman inşallah bir şey çıkmaz

• 180 60 Ama kiloyu dert etmiyorum. Doktora gittim gayet sağlıklıymışım. Metobolizmam hızlı o yüzden kilo alamıyorum.
  • Amisoss A kullanıcısına yanıt
    18 yasindayim 178. 48 kilo seninki bolttan hizliysa benimki çitadan hizli :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 kilo eksiğin var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucabor

5 kilo eksiğin var.

sanırım kemiklerim ince 5 kilo alsam da pek etkileyeceğini sanmıyorum halbuki süt falan da içerim niye ince anlamadım

Ayrıca 5 kilo çok şey farkeder mi oturur mu ki vücudum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amisoss -- 16 Eylül 2014; 13:27:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaygulu

18 yasindayim 178. 48 kilo seninki bolttan hizliysa benimki çitadan hizli :D

48 kiloda çok azmış ya kemiklerin ince mi bilekler nasıl?
  • Ben 1,80 boy, 60 kilo civarıyım, bu hafta okuldaki spor salonuna yazılacağım ama başımda eğitmen olmayacak, aletler var, serbest çalışacağım, hangi aletleri kullanayım, 1 günde kaç defa ve kaç set, hap falan kullanmayacağım, bir de nasıl besleneceğim, ne yiyeyim sabah, öğle, akşam, artık zayıflık tak etti bende, üniversiteye yeni başladım, önümüzdeki yaza kadar toparlanmam lazım, kışın zaten kazak falan giyince zayıflığım belli olmuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sana tavsiyem kilo almaya çalışma eminimki biçok kilolu kişiler senin yerinde olmak ister hadi kal sağlıcakla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BACKSTREETBOYS22 -- 16 Eylül 2014; 13:32:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adolf Mogolo

3: farkli vucut tipi vardir sen hektomorf vucut tipisin yani yag orani dusuk kilo almakta zorlanir metebolizmasi hizli calisan tipsin bu kisiler yavas kilo alir ama aldiklari kilo kalitelidir kas olarak alir light greanir denir

kilo almak istiyorsan hic bir zaman kendini al hissetmiyeceksin bunun icin surekli ara ogunlu sneakli besinler tuketiceksin (tarifi istersen veririm) surekli findik fisttik leblebi bulunduracaksin

kesinlikle aciktim yemek yiyim yok acikmadan yemek yiyeceksin diyelim 60 kilo olmak istiyorsun 60 bir insanin yedigi kadar temen gerekli vunun disinda fitnis gitmen gerekli

metobolizmam hizli calistigi icin kardio kosu antrenmani haftada 2 gun 10 dk yapmalisin haftada 3 gun antrenmana gitmelisin fazla degil zaten metebozlima hizli kendini yorarsan kilo degil kilo kaybedersin antrenmanda basic hareketler yapman gerek senin vucut tipin kassiz olduklari icin gucsuzdur kaslari once basic hareketlerle kaslarini guclendireceksin dedigim gibi haftada 2 veya 3gun antrenmana gideceksin fazla degil basic hareketlersquat biceps turu sunu unutma kaslar yorulunca degil dinlenince gelisir

saf hakiki zeyrin yagibul ve gunde 3 yemek kasigi yogurtla ustune bebe biskivitu yada sut ile karistir yada saf sekilde yagi ic

boza mutis kalori deposudur

sut protein deposudur gunde en az 1 bucuk litre sut ic bu hem protein hemde restestron seviteni yukseltir..

forumdaki konularima baka bilirsin

google kesin kilo aliyoruz gelin bakayim v1234 mogola dh seklinde arat bulursun

aksama verebilirim hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Amisoss

quote:

Orijinalden alıntı: ucabor

5 kilo eksiğin var.

sanırım kemiklerim ince 5 kilo alsam da pek etkileyeceğini sanmıyorum halbuki süt falan da içerim niye ince anlamadım

Ayrıca 5 kilo çok şey farkeder mi oturur mu ki vücudum

Kilo alınca kemikler de toparlar zaten. Bol bol protein al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bioshock1975

sana tavsiyem kilo almaya çalışma eminimki biçok kilolu kişiler senin yerinde olmak ister hadi kal sağlıcakla

Kardeş psikolojik sorunlarım olmaya başladı her gören ekmek yemiyor musun ne kadar zayıfsın falan diye diye iyice bunaldim bazen insan içine çıkasım gelmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • toplumun ne dediği önemli deyil içki sigara kullanmıyorsan vücuduna sağlığına bakıyorsan problem deyil ben kilolu biriyim
    yaşım 39 17 yaşımda banada annem teyzem çevrem nekadar zayıfsın kuru kemik olmuşsun derlerdi
    bende gittim spor salonuna yazıldım vücut geliştirmeye spor yaparken emin ol insan çok iştahı açılıyor
    annemin çevremin istediği gibi idaal kilolu biri olmuştum taki sporu bırakalı şimdi ise feci bir şekilde yağlandım
    herzaman toplum çevre aile yani diyeceğim karar senin sağlıklıysan kilo almanın bi faydası olmaz zararı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BACKSTREETBOYS22 -- 16 Eylül 2014; 15:23:11 >
  • quote:

toplumun ne dediği önemli deyil içki sigara kullanmıyorsan vücuduna sağlığına bakıyorsan problem deyil ben kilolu biriyim
    yaşım 39 17 yaşımda banada annem teyzem çevrem nekadar zayıfsın kuru kemik olmuşsun derlerdi
    bende gittim spor salonuna yazıldım vücut geliştirmeye spor yaparken emin ol insan çok iştahı açılıyor
    annemin çevremin istediği gibi idaal kilolu biri olmuştum taki sporu bırakalı şimdi ise feci bir şekilde yağlandım
    herzaman toplum çevre aile yani diyeceğim karar senin sağlıklıysan kilo almanın bi faydası olmaz zararı olur

alkol sigara vesayre kullanmıyorum. Zayıf olduğum için çelimsiz oluyorum bu yüzden canım sıkılıyor ideal kiloma gelmek istiyorum sadece ama sporla olacak iş ise giderim spora

• bende kilo var 20 kilo vereyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AslanAvda

bende kilo var 20 kilo vereyım ?

10 kilo kafi.
  • çok faydası olur yanlız kilo alırsın buseferde çok kilolusun diyebilirler vücut geliştirme bölümünde arkadaşlaradan bilgi alabilirsin

http://forum.donanimhaber.com/m_30157049/tm.htm
  • quote:

çok faydası olur yanlız kilo alırsın buseferde çok kilolusun diyebilirler vücut geliştirme bölümünde arkadaşlaradan bilgi alabilirsin

http://forum.donanimhaber.com/m_30157049/tm.htm

Teşekkürler bir inceleyeyim o konuyu.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.