Şimdi Ara

Çok mu zayıfım? Kilo için tavsiye lazım :/ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
2.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeş bende180 58 kiloydum. 2 ay boyunca 5 öğün yemek yedim. Tavsiyem kendini zorla ve yemek ye. Atıyorum. Et şiş seviyorsan et şiş ye extra öüün olarak. Birde sporda yaparsan aldığın kilolar hemkalıcı olur hemde sadece göbek yapmazsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron

Kardeş bende180 58 kiloydum. 2 ay boyunca 5 öğün yemek yedim. Tavsiyem kendini zorla ve yemek ye. Atıyorum. Et şiş seviyorsan et şiş ye extra öüün olarak. Birde sporda yaparsan aldığın kilolar hemkalıcı olur hemde sadece göbek yapmazsın.

şimdi kaç kilosun, onu yazmamışsın, unuttun heralde hocam
  • Zorlayacaksın başka çare yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can8063 -- 16 Eylül 2014; 16:44:25 >
  • quote:

Kardeş bende180 58 kiloydum. 2 ay boyunca 5 öğün yemek yedim. Tavsiyem kendini zorla ve yemek ye. Atıyorum. Et şiş seviyorsan et şiş ye extra öüün olarak. Birde sporda yaparsan aldığın kilolar hemkalıcı olur hemde sadece göbek yapmazsın.

Aynen kaç kilosun şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiromen3

quote:

unuttum hocam.

Şuan yine 180 boyda 65 kiloyum. Eskiden çok sıska gözüküyordum. Birde evde ağırlıklarla kol,omuz ve göğüs çalıştım. Kız gibi gözüken omuzlarımı bayağı genişlettim.

Ama bi 10 kilo daha almam gerekiyor ama param yok. Çünkü kilo almak vermek kadar kolay değil. Mide boş durmaması gerekiyor. Ozaman lar hergün döner tavuk yiyordum. Böylece yağsız olarak kilo alıyordum.

• Amisoss A kullanıcısına yanıt
    kendine güvenin yoksa gitsen noluur, gitmesen nolur? sen bitmişsin kardeş, ben de kilo problemi yaşıyodum 1.5 senedir gidiyorum gel bi de şimdi gör :)
    ama hiçbi zaman kendimle ilgili problemlerim yoktu

• quote:

quote:

quote:

unuttum hocam.

Şuan yine 180 boyda 65 kiloyum. Eskiden çok sıska gözüküyordum. Birde evde ağırlıklarla kol,omuz ve göğüs çalıştım. Kız gibi gözüken omuzlarımı bayağı genişlettim.

Ama bi 10 kilo daha almam gerekiyor ama param yok. Çünkü kilo almak vermek kadar kolay değil. Mide boş durmaması gerekiyor. Ozaman lar hergün döner tavuk yiyordum. Böylece yağsız olarak kilo alıyordum.

şuan bende para mevcut aylık ortalama ne kadar masraf çıkıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: zuckbeyin

192 66 kilo

iyiymiş benimde 182 60 kilo :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amisoss

quote:

quote:

quote:

unuttum hocam.

Normal bir miden varsa hergün makarna yiyeceksin birde pilav günde 5 öğün olarak.

Aslında ben 69 kiloya kadar çıktım ama bu yaz zayıfladım ramazanda iyi beslenemedim oruçlu olduğumdan.

Mesela kendi menümü yazim sana;

Sabah:normal kahvaltı. Ama 2-3 yumurta yiyordum. İlk günler 1 tane zor yiyodum ama bayağı yararlı.

Öğlen:Okulum eve yakın olduğu için eve giderdim öğle arası. 1 tabak makarna yerdim. Ve 2 bardakta süt.

Olul çıkışı:pilav ve makarna duruma göre değişirdi.

Evde düzenli bir program kurmuştum. Ygs ye gazırlandığım için salona gitmiyordum. O gün atıyorum kol çalıştıktan sonra bi çarşıya atlardım(geelde saat 7-8 arası) çalışmanın verdiği açlıkla gidip et şiş yada et döner yerdim.Evdede yatmadan önce süt ve duruma göre evdede kavurma felan atıştırıdım. Çünkü bir süre sonra günde 2 öğün yiyen ben tam bir obez olmuştun. Yenek yeneyi sevmeye başlamıştın.

Benim yerime başka biri olsa 2 ayda 57den 75 kiloya çıkardı rahat ama benimde metobolizmam hızlı maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: zuckbeyin

192 66 kilo

Ne zaman ölüyorsun?

• bulk yap gainer al nebileyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adolf Mogolo

3: farkli vucut tipi vardir sen hektomorf vucut tipisin yani yag orani dusuk kilo almakta zorlanir metebolizmasi hizli calisan tipsin bu kisiler yavas kilo alir ama aldiklari kilo kalitelidir kas olarak alir light greanir denir

kilo almak istiyorsan hic bir zaman kendini al hissetmiyeceksin bunun icin surekli ara ogunlu sneakli besinler tuketiceksin (tarifi istersen veririm) surekli findik fisttik leblebi bulunduracaksin

kesinlikle aciktim yemek yiyim yok acikmadan yemek yiyeceksin diyelim 60 kilo olmak istiyorsun 60 bir insanin yedigi kadar temen gerekli vunun disinda fitnis gitmen gerekli

metobolizmam hizli calistigi icin kardio kosu antrenmani haftada 2 gun 10 dk yapmalisin haftada 3 gun antrenmana gitmelisin fazla degil zaten metebozlima hizli kendini yorarsan kilo degil kilo kaybedersin antrenmanda basic hareketler yapman gerek senin vucut tipin kassiz olduklari icin gucsuzdur kaslari once basic hareketlerle kaslarini guclendireceksin dedigim gibi haftada 2 veya 3gun antrenmana gideceksin fazla degil basic hareketlersquat biceps turu sunu unutma kaslar yorulunca degil dinlenince gelisir

saf hakiki zeyrin yagibul ve gunde 3 yemek kasigi yogurtla ustune bebe biskivitu yada sut ile karistir yada saf sekilde yagi ic

boza mutis kalori deposudur

sut protein deposudur gunde en az 1 bucuk litre sut ic bu hem protein hemde restestron seviteni yukseltir..

forumdaki konularima baka bilirsin

google kesin kilo aliyoruz gelin bakayim v1234 mogola dh seklinde arat bulursun

teşekkürler çok faydalı bilgiler vermişsiniz bi de şu dddiğiniz tarifi verebilir misinz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

unuttum hocam.

Normal bir miden varsa hergün makarna yiyeceksin birde pilav günde 5 öğün olarak.

Aslında ben 69 kiloya kadar çıktım ama bu yaz zayıfladım ramazanda iyi beslenemedim oruçlu olduğumdan.

Mesela kendi menümü yazim sana;

Sabah:normal kahvaltı. Ama 2-3 yumurta yiyordum. İlk günler 1 tane zor yiyodum ama bayağı yararlı.

Öğlen:Okulum eve yakın olduğu için eve giderdim öğle arası. 1 tabak makarna yerdim. Ve 2 bardakta süt.

Olul çıkışı:pilav ve makarna duruma göre değişirdi.

Evde düzenli bir program kurmuştum. Ygs ye gazırlandığım için salona gitmiyordum. O gün atıyorum kol çalıştıktan sonra bi çarşıya atlardım(geelde saat 7-8 arası) çalışmanın verdiği açlıkla gidip et şiş yada et döner yerdim.Evdede yatmadan önce süt ve duruma göre evdede kavurma felan atıştırıdım. Çünkü bir süre sonra günde 2 öğün yiyen ben tam bir obez olmuştun. Yenek yeneyi sevmeye başlamıştın.

Benim yerime başka biri olsa 2 ayda 57den 75 kiloya çıkardı rahat ama benimde metobolizmam hızlı maalesef.

Her gün et ürünü tüketmem lazım mı ? balık tavuk ? kırmızı eti sürekli alamam pahalı

• quote:

19 yaşındayım boy 175 kilo 58. metabolizmam bolttan hızlı. Afedersiniz her gün büyük tuvalet yapıyorum yani metabolizma boş durmuyor. Nasıl yavaşlayacak bu ?

Diyetisyene git zayıflamak istiyorum de diyetisyen ne derse tersini yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: Swonz

Büyük tuvaletine küçük sürprizler yap

eopwgusdğoıfhasof :):)
  • kilo almak istiyorsan düzgün ve saatinde beslenmelisin + karbonhidrat ve protein almalısın akla ilk gelenler tavuk et dir ama bende kilo almak isteyen biri olarak aynı zamanda spor da yapıyorum , pahalı geliyorsa seçenek çok bulgur , tambugday makarna , fasulye , nohut , yulaf ezmesi bunlar iyi karbonhidrat kaynaklarıdır proteini de yumurtanın beyazından , balıktan , etten , ve tavuktan elde edebilirsin tabi bunları yağda kızartmiyacaksın suda haşlanmış yada tavada veya ızgarada kızartıp yemen en iyi sonucu vericektir. benim kombinasyomun bunlar et dışında hepsini tüketirim. edit : et de tüketirim de dediğin gibi pahalı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speederly -- 16 Eylül 2014; 19:43:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: speederly

kilo almak istiyorsan düzgün ve saatinde beslenmelisin + karbonhidrat ve protein almalısın akla ilk gelenler tavuk et dir ama bende kilo almak isteyen biri olarak aynı zamanda spor da yapıyorum , pahalı geliyorsa seçenek çok bulgur , tambugday makarna , fasulye , nohut , yulaf ezmesi bunlar iyi karbonhidrat kaynaklarıdır proteini de yumurtanın beyazından , balıktan , etten , ve tavuktan elde edebilirsin tabi bunları yağda kızartmiyacaksın suda haşlanmış yada tavada veya ızgarada kızartıp yemen en iyi sonucu vericektir. benim kombinasyomun bunlar et dışında hepsini tüketirim. edit : et de tüketirim de dediğin gibi pahalı :)

Kahvaltı hariç neredeyse her öğün pilav makarna falan yiyorum içim dışım bunlarla doldu hala zayıfım doktora gidecem iç hastalıklarına belki bir şey çıkar

• olum doktora gitsene.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • off senin gibi olmak için neleri vermezdim haline şükür et ne yapcan kiloyu istediğini istediğin kadar ye iç zayıfsın kafan rahat gez toz bilmem ne rahatsın benim genetik midir metebolizma mıdır ne moksa hayatım boyunca hiç bişeyden istediğim kadar yiyemedim hep kilo alırım daha beter olurum diye her gün 10 km yakın yol yürüyorum git gel ama hala şişmanım şükür et kardeş tüm kilosu az olanlar defalarca şükür etsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Verdampfer

off senin gibi olmak için neleri vermezdim haline şükür et ne yapcan kiloyu istediğini istediğin kadar ye iç zayıfsın kafan rahat gez toz bilmem ne rahatsın benim genetik midir metebolizma mıdır ne moksa hayatım boyunca hiç bişeyden istediğim kadar yiyemedim hep kilo alırım daha beter olurum diye her gün 10 km yakın yol yürüyorum git gel ama hala şişmanım şükür et kardeş tüm kilosu az olanlar defalarca şükür etsin

kardeş bizimde kendimize göre derdimiz var pantolon oturmuyor kısa kolla rahat dolaşamıyoruz vesayre. zayıflık da kötü. Çok hemde..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.