Şimdi Ara

ÇOK ÖNEMLİ LÜTFEN YARDIMCI OLUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi akşamlar ben bu sene ODTÜ yü kazandım ama sonradan Ankara gibi bir şehirde okumak istemediğimi fark ettim (evet ben bir salağım önceden fark edemedim) puanım aynı bölümün İTÜ süne de yetiyordu ben hazırlığı okuyup merkezi yerleştirme puanımla hazırlıktan sonra İTÜ ye yatay geçiş yapabilir miyim Lütfen yardım edin yoksa 1. sınıfı da okumak zorunda mıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaphire -- 8 Eylül 2018; 21:21:19 >

• Hemen gecemessin kardesim 1 donemi bitirip yg yapabilirsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Haklisin knk evim anakarada oldugu halde koc gs yazdim gelmedi ankaraya mahkum kaldim 5 yil burdayim ben napacam

• Yatay geçişi araştırırken 2 farklı geçiş sistemi olduğunu öğrendim birisi not ortalaması ile olan ve o 1. sınıfın sonunda oluyormuş ama girdiğin seneki sınav puanı yetiyorsa ortalamaya bakılmaksızın hazırlık sonunda geçilebiliyormuş emin olmak için sordum
  • Gerdik2 kullanıcısına yanıt
    Vallahi kafayı yicem evde evdekilere de bi şey diyemiyorum puanı da hiç ettim ya
  • Zaphire Z kullanıcısına yanıt
    Hazirliktan sonra merkezi yerlestirmeyle gecebilirsin galiba

• Valla iyice araştırıcam ya Ankarada yaşamak istemiyorum keşke akıllı davransaydım ahh ah ne kadar salağım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.