Şimdi Ara

Çok para harcamadan Engineering kasma yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba konu başlığında tek bişey belirttim ama mekginner yapmak için engineering yapıyorum Zygor yardımıyla engineering yapıyorum oda bana çok fazla gold kaybettirdi yaklaşık 700 gold civarı kolay gold kasımı nasıl yapabilirim yada gold harcamadan engineering nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

• Zygordan yapıyorsan orda mining kullanarak kasabilme seçeneği var. Mining ile gold harcamadan yapabilirsin. Onun dışında ben 1 sene önce kastığımda yaklaşık 4k gold gitmişti. Yani eşyaları kendin toplamazsan az para harcaman zor.
  • Peki o 4 k goldu nasıl kastın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfırdan açılan bir karakter 100 level olunca 12k gold civarında bütçesi olur. Görevler + dungeon + vendora satılan itemlerle. Bunun 6k goldu garrisona harcandığını hesaplarsak sana 6k gold civarı kalması gerekir.
    100 level değilsen mesleklerle uğraşma leveline bak, 100 levelde meslek kasmak daha kolay oluyor zaten.
    -------
    Nasıl gold kasarım diye düşünüyorsan ben 4 karaktere enchantin mesleği verdim bunların garrisonuna da enchantin binası diktim günde zaten 2-3k gold hiç bişi yapmadan kazanıyorum toplamda kazandığım gold 200k+(diğer mesleklerden gelen craft itemler de dahil)
    ------
    Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 9 Şubat 2015; 22:20:49 >
  • Ya açıkça söliyim boostla karakteri 90 yaptım biraz gold kastım nasıl 850 civarıydı 1 k bile yoktu yani engineering yapmaya çalıştım en fazla 125 civarı kastım 150 goldum kaldı dediğin meslek olayı pek anlamadım onu nasıl yapıcağımı biraz açıklarmısın şimdiden teşekkürler
  • oyuna bodoslama atlamanın zararları
  • Bodoslama atlamanın zararları diyosun ama enchanting mesleğini kasıp garriosan da bina yapmakta bilgi istedim yardım etmiceksen boş yorumlar yapma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 60 olup boostlasaydın mühendislik beleşe gelecekti. Ben 60 boostladım enchantimg ve mühendislik beleşten geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: aschil

Sıfırdan açılan bir karakter 100 level olunca 12k gold civarında bütçesi olur. Görevler + dungeon + vendora satılan itemlerle. Bunun 6k goldu garrisona harcandığını hesaplarsak sana 6k gold civarı kalması gerekir.
    100 level değilsen mesleklerle uğraşma leveline bak, 100 levelde meslek kasmak daha kolay oluyor zaten.
    -------
    Nasıl gold kasarım diye düşünüyorsan ben 4 karaktere enchantin mesleği verdim bunların garrisonuna da enchantin binası diktim günde zaten 2-3k gold hiç bişi yapmadan kazanıyorum toplamda kazandığım gold 200k+(diğer mesleklerden gelen craft itemler de dahil)
    ------
    Kolay gelsin.

Temporal Crysal mı yoksa direkt enchant mı satıyorsunuz acaba ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: LondonTipton

quote:

Sıfırdan açılan bir karakter 100 level olunca 12k gold civarında bütçesi olur. Görevler + dungeon + vendora satılan itemlerle. Bunun 6k goldu garrisona harcandığını hesaplarsak sana 6k gold civarı kalması gerekir.
    -------
    ------
    Kolay gelsin.

AH daki fiyat durumuna göre değişiyor, temporal çok ucuzsa (şuan mesela 50 tane var fiyat %50 düştüğü için satmadım çıkmasını bekliyorum) satmıyorum echant fiyatı temporal satış fiyatından fazlaysa enchant yapıp satıyorum ama hızlı satmam gerekse temporal olarak bırakıp anında goldumu alıyorum.
    Bi ara 450 gold du tanesi 50 tane biriktirip direkt temporal olarak satıyordum.
    Yada bakıyorum ah'e fazla enchant satan yoksa hepsini alacak bütçem varsa fazla zarara girmeyeceksem hepsini çekiyorum fiyatı yukarıda tutup kar ediyorum.
    Tabi bunun için ahde sabahlamak gerekiyor yoksa hemen sizden sonra koyan olur yada fiyatı aşırı kıranlar oluyor.

• quote:

quote:

quote:

-------
    ------
    Kolay gelsin.

AH daki fiyat durumuna göre değişiyor, temporal çok ucuzsa (şuan mesela 50 tane var fiyat %50 düştüğü için satmadım çıkmasını bekliyorum) satmıyorum echant fiyatı temporal satış fiyatından fazlaysa enchant yapıp satıyorum ama hızlı satmam gerekse temporal olarak bırakıp anında goldumu alıyorum.
    Yada bakıyorum ah'e fazla enchant satan yoksa hepsini alacak bütçem varsa fazla zarara girmeyeceksem hepsini çekiyorum fiyatı yukarıda tutup kar ediyorum.
    Tabi bunun için ahde sabahlamak gerekiyor yoksa hemen sizden sonra koyan olur yada fiyatı aşırı kıranlar oluyor.

Ben o kadar casualım ki enchanting ve trailoringimle sadece kentime enchant ve bag craftlıyorum , inşallah bir gün bitecek de satışa başlıycam

• quote:

quote:

quote:

quote:

-------
    ------
    Kolay gelsin.

Ben o kadar casualım ki enchanting ve trailoringimle sadece kentime enchant ve bag craftlıyorum , inşallah bir gün bitecek de satışa başlıycam

Kendine yetiyorsa da iyi bence, bende gelen goldları mount alıp harcıyorum, bi biriktiremedim

• Teşekkürler sanırım yazdıklarınıza göre 2 proffession olarak enchanting kasmam gerek ayrıca hemde bi yandan leveling yapıyım şimdiden teşekkürler

• deny7 kullanıcısına yanıt
    Mop zamanı eng kastım. Para gelmediğini biliyordum dalgasına denedim cidden para gelmiyor. Wodda noldu bilmem ama aklında para yapmak varsa başka işlere yönel. Zaten daha bişey kasmamışsın tailor ench al. Tailordan yaptıklarını disenchant eder çıkan dustlarla ench kasarsın ikisi beraber yürür.
  • Class a göre meslek seçimi kalmadı artık değil mi? Bonus falan veriyordu meslekler sanırım kalktı onlar?

• Ya mekgineer yapmak istiyorum ama enginner para yetmedği için yan profession olarak enchant yapıcam sanırım

satın al gitsin hiç uğraşma bence. Motor da robot da pahalı değil.
  • Nasıl satın alıcam yardımcı olurmusun acaba

Mountun tam ismini AH üzerinden aratın, direk çıkıyor zaten.
  • Mühendislik öyle para harcanmadan öğrenilebilecek bir meslek değil, kusura bakma!
    Bugün bile harçlar 765 lira.Farklı bir şehirdeysen bir de bunun kirası var, yemesi var, faturası var...Bir mühendis kolay yetişmiyor.Oyunun da biraz gerçekçi olması lazım.
    Ama sabah 8-10 arası kasarsan pek gold gitmemesi lazım.Örgün öğretim stayla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prototype Brain -- 10 Şubat 2015; 13:48:51 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.