Şimdi Ara

Çok pişmanım hep botlarla oynadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba beyler oyuna yeni başladığımda hep botlarla oynadım galibiyet falan gelmedi şimdi 22 levelim çok pişmanım ne yapmam gerek

• 22 ye kadar nasıl bot attın ya hll.Eee ne demişler azimle taşan mıçı derlermiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Kratos-

22 ye kadar nasıl bot attın ya hll.Eee ne demişler azimle taşan mıçı derlermiş

22 ye kadar oynamadım 10-15 e kadar falan oynamışımdır
  • Bazilari oluyo 22 level 5 win. Sen onlardan misin
  • quote:

bende ilk başladığımda sürekli botlarla oynadım.. yine 20 level'e kadar normal gamelerde çok zorlanıyordum üstüne birde ranked girdim 10/30 wl olunca rankedde bıraktım 850 eloya kadar gerilemiştim şuan normal game win 500 lose 450 civarı rankedide toparladım artık + lardyım.

Alışıyosun yani.
  • level 20ye kadar sırf botlarla girdim ve rahatça gold oldum sorun botlarla oynamakta değil yetenek ve bilgi meselesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerfak

level 20ye kadar sırf botlarla girdim ve rahatça gold oldum sorun botlarla oynamakta değil yetenek ve bilgi meselesi
    Bence yeni bir hesap aç ve sıfırdan başla hatalarını gördün artık telafi et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuzlufıstık

Çok zor iş
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathMark

quote:

Çok zor iş

Alıntıları Göster
    Normal oyun at?
    Yeni fikirlere ihtiyaç var bu forumda

• quote:

Orijinalden alıntı: DeathMark

quote:

Çok zor iş

Alıntıları Göster
    30 seviye olup normal game de 20 30 win i olan var siz düşünün

• quote:

ben 26 levele kadar botlarlaydım hepside kolay bot :D
  • 30. seviyeye kadar normal girdim +80 w/l oranım var, bende de ne hikmetse sonradan başladı yenilcem korkusuyla botlarla oyun atıyorum son zamanlarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arda Ka

30. seviyeye kadar normal girdim +80 w/l oranım var, bende de ne hikmetse sonradan başladı yenilcem korkusuyla botlarla oyun atıyorum son zamanlarda
    18 lv'ım kasmıyorum bile korkuyorum + ping sürekli bir artışlardı 2. hafta olacak. Oynamıyorum kısacası.

26 Win var. Daha çok arkadaşımla ARAM'da oynuyoruz. Skype falan açık olunca çok zevkli oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Silverhand

18 lv'ım kasmıyorum bile korkuyorum + ping sürekli bir artışlardı 2. hafta olacak. Oynamıyorum kısacası.

26 Win var. Daha çok arkadaşımla ARAM'da oynuyoruz. Skype falan açık olunca çok zevkli oluyor.

Alıntıları Göster
    1 lvlden itibaren normalde oynadım sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

1 lvlden itibaren normalde oynadım sadece.

Alıntıları Göster
    Galibiyet sayın az olduğu için neden pişmansın ? Oyna oyununu bak keyfine ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

Galibiyet sayın az olduğu için neden pişmansın ? Oyna oyununu bak keyfine ^^

Alıntıları Göster
    win/lose ratemize nasıl bakıyoruz ? 26 levelim şimdi galibiyeti görüyorum bir tek başka görebilceğimiz bişey var mı ? 1 LVL den beri normal game atıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ulas.

win/lose ratemize nasıl bakıyoruz ? 26 levelim şimdi galibiyeti görüyorum bir tek başka görebilceğimiz bişey var mı ? 1 LVL den beri normal game atıyorum

oyun bitince gözüküyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

quote:

Orijinalden alıntı: Ulas.

oyun bitince gözüküyor

Alıntıları Göster
    Bende baya botlarla oynadım +100 maç şuan 101 normal win var ama yetenek işi. 500 wini olan herkes pro değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vez IX

Bende baya botlarla oynadım +100 maç şuan 101 normal win var ama yetenek işi. 500 wini olan herkes pro değil.

Alıntıları Göster
    186 normal win var 380 bot win 95 ranked win var ? problem yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ORANGEandLEMON

186 normal win var 380 bot win 95 ranked win var ? problem yok

Alıntıları Göster
    bence ordan devam et hicranked girme
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.