Arkadaşlar malum şu kate adlı program sınırları zorladı bende artık ... Bugün günü bitti sildim gitti ancak dediğim gibi silinsede telefonda yaptığı bazı değşiklikler ve hatalar kaldı ne yazikki..Mesela yeni indirdiğim programları kendi oluşturduğum oyunlar katogorisine programlar katagorisine vs. atamıyordum..Bende dedim belki catagoriesi siliyim yükliyim düzelir belki...Önce dedim içinden programların hepsini çıkariyim .. Neyse tek tek çıkardım hepsini tabi ana ekrana gelmedi hiçbiri ..sonra poof la yapiyim dedim..Poof la hhepsini bi sakladım :( şimdi hiç bişi yok ekranda :( ne tel ne ayarlar ne başka bişi hiç bişi yok :( Poofu sildim telefona pcyle bağlanıp ancak yine bi gelişme yok :( şimdi yardım istiyorum arkadaşlar ne yapabiliriz buna ??? Poof'un normal download'ını bulup pcye indirip tekrar telefona kurarsam eğer muhtemelen ana ekranda gözükücektir ve ordan da tekrar ikonları görünür yapabilicem ancak pcye indirmek için download'ını bulamadım arkadaşlar uyuz oldum lütfen yardım edin :s
şu iphone için poof programının normal downloadını bulursanız yada telefonunuza indirip bana kopyalayıp atarsanız sevinirim arkadaşlar ... Nette bi türlü bulamadım iphone'si olan bi kişi teline bağlanıp bi indirip upload yapsa bi yerede yapsam şunu :(
SSH ile yapılıyormuş ama bunun içinde telefonun wifi açık olması ve modeme girmen gerekiyor bunları yapabiliyor musun şuan eğer yapabiliyorsan
Yok bilmiyorum SSH yi ya ne yapıcam ben biri yol göstersin lütfen :( restore olayı nasıl yapılıyor telefonun yedeğini alıp restore yapsam ? restore yapınca eski versionamı dönücek nasıl oluyo biraz bilgi verebilirmisiniz ? Yada şu poofu sildim şimdi bi download linki olsa direk yüklerim gelir ana ekrana ordanda diğer ikonları tekrar gösteririm
ya çıldırıcam nolur birileri yardım etsin artık
arkadaşım en büyük hatayı yapmışsın kate yüklemekle zaten Restore den başka çaren yok dahan dün 4 tane iphone restore ettim aynı program yüzünden.....
evet bende restore ettim artık napalım...Zaten poof ile bütün programları ikonları sakladım herşey kayboldu zuharahaha:D Sonra hiçbirini getiremedim mecbur restore ettik :) Poofuda yanlışlıkla saklamıştım :D
Restore'ye gerek yoktu, once forumda arastirsaniz biraz bununla ilgili yapilmasi gereken yazilmisti. Herkes ayni hataya dusuyor bu programda. Program arka planda calisip bir cok yere etki ettiginden calisirken kaldirmaya calistiginizdan duzgun bir sekilde kaldirilamiyor. Bunun icin yapmaniz gereken programa girip icindeki seceneklerden butun isareteri kaldirip onay vermek sonrada uninstall etmek.
Dostum dediğin gibi olmuyor işte biz de biliyoruz o kadarını üste bakarsan 10 kişi aynı şeyi söylemiş ztn ...Ama dediğim gibi categories programındaki bugu ne kadar işaretlerini kaldırıp silsende gitmiyor !
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme