Şimdi Ara

Çok sessizim..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Maalesef. Bu sene iyi bir üniversitenin iyi bir bölümünü kazandım. geçen senelerde ve son sene baya çalıştım haliyle konuşmaya gezip tozmaya pek zamanım olmuyordu. Okulda da tenefüse nadiren cikiyordum. Şimdiyse hazirliktayim ders kaygısı yok ama hala konuşmuyorum . Hatta ağzımı saatler boyunca acmadigim oluyor. Ot gibi gidip geliyorum okula. Tabi konuşmayan birinin arkadaş bulması da pek kolay değil, ben de bulamadim. Böyle olacağını tahmin etmiyordum sanırım kişiliğime oturmuş konusmamak ve bu durum canımı sıkıyor insan yanında birileri olsun istiyor. Ailemle akrabalarla da çok az konusuyorum kiziyorlar hatta bana ama çok gereksiz gözüküyor konuşmak benim için. Konuştuğum da kendimi salak hissediyorum, karşımdaki bunları bilmiyor mu dusunemiyor mu diyip vazgeciyorum.
    Ne yapsam bilemedim akıl verir misiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizde de böyle bir arkadaş vardı.aramıza aldik.şu an keyfi yerinde .imternet cafeye gelip bizimle oyum oynuyor.bir yerde oturunca sohbet ediyoruz halen çok sohbet etmese de.kızlarla onunda arası yok ancak arada konuşuyor.hocam birkac arkadaş edinmeniz lazim. Bu sorunu aşmanın en iyi yolu sorunun üzerine gitmektir

• Konuşmak insanın hayatındaki stresi bir süreliğine de olsa atar. Çoğu insan bu yüzden konuşmayı sever. Senin konuşma seviyen ne kadar gelişmişse karşındaki insanın stresinde aynı oranda atılır. Bu yüzden muhabbeti iyi olan insanlar sevilir. Eğer konuşmazsan karşındakinin stresini atamayacağın için senin yanında olmak istemezler. Bu şekilde düşünürsen gereksiz olmadığını anlarsın.Havadan sudan sohbet bile gereksiz değildir. Önce ailenle konuşmaya başlayabilirsin, daha sonra yakın çevredeki insanlarla konuşursun böyle böyle ilerletirsin.
  • Senin konusmaktan cekindigin kizlari konusabilenler yataga atiyor. Icine siniyorsa konusmamaya devam et hep kaybeden sen olursun

• Ben kızlarla konuşmaktan cekinmiyorumki, normalde konusmuyorum

• dsaewq D kullanıcısına yanıt
    Evet ya çok güzel yazmışsın ama ailemle de konusasim gelmiyor of of

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok sıkılıyorum
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.