Şimdi Ara

Çok Tipsizim :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayat niye böyle acımasız. Arkadaş çok tipsizim sevgili olayını geçtim zaten, normal bi kızın yanına gidip konuşamıyorum bile. kız bana bi soru sordu bi terledim bi terledim. napıcam ben?

• tip puanı kas
  • ss olmadan olmaz bu işler panpa
  • Bu terleme olayını aş kızlarla kanka ayağına yat gerisi gelir tip fazla önemli değil önemli olan popüler olabilmek
  •  Çok Tipsizim :(

Bi tane tip box aldınmı, sorunun halloluyor, geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: msc1515

Bu terleme olayını aş kızlarla kanka ayağına yat gerisi gelir tip fazla önemli değil önemli olan popüler olabilmek

olmuyo abi. düşünsene kızın yanında muhabbet ediyosun, burunda dudak üstünde alında boncuk boncuk ter :/
  • kendini sev düşün kü görüyor konusuyor anlıyorsun....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çok tipsizim yardım beyler
    11 yıl önce açıldı
    Çok yakışıklıyım
    6 yıl önce açıldı
    Çok Kıllıyım
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O zaman kızları bırak erkek çevreni geniş tut(özellikle kız arkadaşı olan arkadaşlar) bi de kendini ezdirme sana artislik yapana her türlü dal
  • hani her sınıfta bi insan bulunur onun tipiyle,hareketleriyle dalga geçilir ya, sanırım o benim. arkadaşlarım falan devamlı dalga geçiyo. ne yapsam gülüyolar, kızın yanında komik bişe söylsem de söylemesem de yine gülcekler o zaman da benim moralim bozuluyo.
  • format at
  • Birader Amerikada falan beni baştan yarat programları var.Onlara katılmaya çalış.Oda olmazsa nalburdan alçı ve silikon al.Gerekli müdahaleyi bende yapabilirim.
  • Para Yap Olum Para Paranla Herkesi Satın Alırsın , Paranla Herkes Sana İtaat Eder
  • güzel kardeşim bende pek tipimin olduğuna inanmam. ama kabul etmek lazım ki kız konularında tip bazen gerekli. genelde lafa bakar bu işler ama o ilk bakışma o ilk evrelerde ister istemez tip biraz ön plana çıkıyor. bu senin suçun değil. biraz tarzını giyimini saçını değiştir. imkanın varsa bunları yap derim. diğer insanlardan farkını ortaya koy.
  • sende kendi tipine uygun olan birini bul.
  • facebookta aktif ol başka okulunuzdaki başka sınıflardan bi kızı face'e ekle o kız seni tanımasın ve yeni bir başlangıç yap
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.