Şimdi Ara

çok yalnızım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hic arkadasim yok dertlesicek kimsem yok hep yalniz dolasip yalniz takiliyorum bi kizi sevdim bana bakmiyo istemiyo iste tipimi beğenmedi ışte böyle mutsuzum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takma kafana yalniz olmakta iyidir yalnizligi güzel kestirebilecek şeyler yap mesela tek başına doğa maceraları yap yani demek istediğim ekonomik özgürlüğünü sağladıktan sonra latin Amerika ya güneydoğu asya ya git

• Unutamadim onu bi turlu :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeriN DarB

Unutamadim onu bi turlu :(

Unutma zaten hayatina bak gecmis bitmis mesele bir kiza baglanmak aptallikdir sevmeyin sevilin buna gore yasayin kafaniz rahat olsun

• Ahh ahh sen mi ben mi ?

@DeriN DarB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepestSea -- 7 Ocak 2014; 1:25:58 >
  • quote:

hic arkadasim yok dertlesicek kimsem yok hep yalniz dolasip yalniz takiliyorum bi kizi sevdim bana bakmiyo istemiyo iste tipimi beğenmedi ışte böyle mutsuzum

al bendende o kadar
  • hocam çok karamsar bakıyorsun hayata biraz girişken ol arkadaş ortamına gir gözüne kestirdiğin samimi ol elinden geldiğince muhabbet et futbol,film falan çevre edinirsin özgüvenin artar,kız arkadaş da bulursun sonrasında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DEPRESYONDAYIM MUTLU DEĞİLİM
    9 yıl önce açıldı
    Gerçekten çok yanlızım ya
    3 yıl önce açıldı
    Tatilde çok sıkılıyorum
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kızla tanıştın mı yoksa onu kesiyorsun ve onunda sana bakıp yanına gelmesini mi bekliyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Captain

Kızla tanıştın mı yoksa onu kesiyorsun ve onunda sana bakıp yanına gelmesini mi bekliyorsun

bence %99 uzaktan baktı

• Türkiye de dostluk yok gerçek arkadaş bulmak zor, herkes işin dalgasında, yalnız olmaya alış yada iyi bi arkadaş ara

• evde kös kös oturarak arkadaş ortamı kurmayı beklemeyin hocam kim bilir belki de 24 saat elinizde telefonla geziyorsunuzdur, elinize dikmek lazım o telefonu

sokağa çık esnafa selam ver, okulda derslerin için yardım iste, hocalarla diyaloğa gir bla bla bla

tabi sadece bunlarla olmaz dış görünüşüne de özen göstermen lazım, giyiminize kuşamınıza özen gösterin

yalnızlık bazen iyidir ama sürekli olması değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: erc356

Türkiye de dostluk yok gerçek arkadaş bulmak zor, herkes işin dalgasında, yalnız olmaya alış yada iyi bi arkadaş ara

Yanlis dusunuyorsunuz bence hocam. Biraz kisinin kendi davranislariyla alakali mesela bir adama zor gununde yardim etmeyip kendi zor gununde yardim istersen tabi o kisi seninle dost olmak istemez. Cok iyi yakin arkadaslarim var tabi bi o kadar da arkadas gibi gorunen sevmedigim insanlar.

• quote:

hic arkadasim yok dertlesicek kimsem yok hep yalniz dolasip yalniz takiliyorum bi kizi sevdim bana bakmiyo istemiyo iste tipimi beğenmedi ışte böyle mutsuzum

birini sevdim urfalı aşiret öldürülme tehdidi aldım kıza zarar vermesinler diye bıraktım çok yalnızım çaresizim sn benim kadarmı dertlisin kardeş ?
  • bi şeylerle meşgul ol, hobin falan olsun illa ki arkadaş bulursun gir bi işe çalış yada. evde köskös oturarak bi bok olmaz. sevme olayına da fazla takılma insan yaratılışı gereği elde ettiği şeyden sıkılır, elde edemediğini ister sürekli. herkesin bi gideri vardır giderine göre kıza bak mesela. iç güzellik önemlidir deselerde ilk bakışta dış güzellik önemlidir. ne konuşturdun beni yaaa çalış çalış ... çalış seninde olur.
  • sosyaller yine konuya dadanmış bir de fikir veriyorlar biz hiç akıl edemiyoruz zaten onları
    neyse işte keşke kaybedenler kulübü gibi bir radyo programı olsa bir muzo programı var ama o da çok sosyal , eğlenceli gibi telefonla bağlananlar sevgililerinden arkadaşlarından bahsediyor bana gitmiyor işte bende gidip sevdiğimi düşüneyim gerçi bir daha göremeyeceğim sanırım adı ne onu da bilmiyorum keşke bilebilseydim
  • Mr.Captain kullanıcısına yanıt
    tanıştım kızla tipimi beğenmedi :(
  • cago135 kullanıcısına yanıt
    uzaktan bakmadım kızla tanıştım sevdiğimi biliyo tipimi beğenmedi işte
  • Benimde hiç arkadasım yok valla istersen pmden numaranı ver whatsapptan konusuruz

• quote:

Orijinalden alıntı: incir reçelşi

sosyaller yine konuya dadanmış bir de fikir veriyorlar biz hiç akıl edemiyoruz zaten onları
    neyse işte keşke kaybedenler kulübü gibi bir radyo programı olsa bir muzo programı var ama o da çok sosyal , eğlenceli gibi telefonla bağlananlar sevgililerinden arkadaşlarından bahsediyor bana gitmiyor işte bende gidip sevdiğimi düşüneyim gerçi bir daha göremeyeceğim sanırım adı ne onu da bilmiyorum keşke bilebilseydim

Ben canım isteyince dinliyorum 99 kayıtlarını güzel oluyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.