Şimdi Ara

ÇOK YALNIZIM BEYLER KIZ ARKADAŞIM YOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ne skypeta ne facebookta hiçbir yerde kız arkadaşım yok beyler derdimi anlatacağım güldüreceğim bi tek kız yok nerden bulabilirim lütfen yardımcı olun kardeşinize facebook okey giriyom her masadan atılıyom

• Allah baska dert vermesin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynısı bende var, ya insan sarhoşken arıyacağı bir kız olur, işte seni seviyorum der
    birşey der o bile yok. 1 yıl 1 yıldır ne sevgilim oldu ne başka bir şey, oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anthologia

aynısı bende var, ya insan sarhoşken arıyacağı bir kız olur, işte seni seviyorum der

abi ne yapıcaz biz ya vallahi çok koyuyor artık yaş oldu 21
    sohbet edelim abi başka bişey istemiyom ayıptır ya.
    öküz öküz adamlar kimlerle takılıyo
  • Salla oğlum, özünü keşfet. İhtiyacın olmayacak kıza... Özünü derken, elini değil. Zihninin derinliklerine in
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4F3

quote:

aynısı bende var, ya insan sarhoşken arıyacağı bir kız olur, işte seni seviyorum der

bi zamanlar ben de böyleydim ama şimdi hayatımda 1 tane kız var
    gözlemlerime göre arabası olan erkeklerin de erkek arkadaşları yok üniversitede arabanız olsun kızlar etrafınızdan ayrılmaz
    birsürü çıkarcı kız var etrafta

• quote:

quote:

benimde yaş 19 işte, 1 yıldır ya 1yıl. hani malum iş için değil, konuşmak için, sarılmak için. bir kız olsun istiyorum
    benim değer verdiğim kadar sevecek. benimle konuşacak konuşmak istediğim zaman konuşacak bir kız istiyorum.
    olmuyor çekilmiyor artık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevdiğim kız bana abicim diyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hic arkadas ortaminiz yok mu la ? Kankalarin arkadaslari genelde olumlu sonuc verir.Ayrica bol bol espri :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Omegle, Connected2me, ask.fm ... Liste uzar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ne skypeta ne facebookta hiçbir yerde kız arkadaşım yok beyler derdimi anlatacağım güldüreceğim bi tek kız yok nerden bulabilirim lütfen yardımcı olun kardeşinize facebook okey giriyom her masadan atılıyom

SEn üniversteye falan gimiyonmu üniversite bitirdiysen ordan eski arkadaşlarla takılırsın sana kız bulurlar ya da lisedeki arkilerin bulsun.Ya da birsiri arkadaşlık siteleri var bi kız bul ordan.Barlara falan takıl ordan ayarla
  • Heheheytt be donanım haberin erkekleri gene kızsızlık yüzünden kafayı yiyecek durumda.Benim açtığım konuyu okusaydınız böyle olmazdı.Konunun ismi Kız Tavlama forumun içinde arattırın bakem
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeroEM9

Salla oğlum, özünü keşfet. İhtiyacın olmayacak kıza... Özünü derken, elini değil. Zihninin derinliklerine in

• quote:

quote:

quote:

benimde yaş 19 işte, 1 yıldır ya 1yıl. hani malum iş için değil, konuşmak için, sarılmak için. bir kız olsun istiyorum
    benim değer verdiğim kadar sevecek. benimle konuşacak konuşmak istediğim zaman konuşacak bir kız istiyorum.
    olmuyor çekilmiyor artık

İşte o yüzden yok ya zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ulan hayat

• Birşey degisti mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.