Şimdi Ara

Çok yalnızım ve Eskiyi çok özlüyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Böyle beyler tatilde olsun okul zamanı olsun kendimi çok yalnız hissediyorum.Asosyal veya iletişim sorunum yok ama insanlarla diyalog kurabiliyorum ama beni çok takmıyorlar beni bir yere giderken en son çağırıyorlar.Arkadaşlarımla dolaşırken bile kendimi yalnız hissediyorum hiçbiri sır tutacak dertleşecek insanlar değil işleri güçleri birbirlerine laf sokmak ya da birbirlerine kız resimleri göstermek sokaktaki kadınlara bakmak ben bakmamaya çalışıyorum gay misin felan diyorlar ben de onlardan uzak durmaya başladım.Bu şehre taşındığımızdan beri çok mutsuzum ilkoklumda çok arkadaşım vardı herkes birbirine sever sayardı hatıralarımı,eski günlerimi çok özlüyorum.Sevdiğim bir kız vardı ona açıldım beni reddetmekle kalmadı küçümsedi laf felan etti.Tek sırdaşım DH yarım saattir bu şarkıyla ağlıyorum.

• Tebrikler, artık sen de bizden birisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63DBB8E76 -- 27 Ocak 2015; 14:55:47 >
  • Senin gibi düşünen insanlar çıkacak karşına merak etme zıt olduklarına yol ver devam et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ictopbasli

Tebrikler, artık sen de bizden birisin.

Hocam güldürdün ama ben asosyal olmak istemiyorum ama çevremde sosyal olabileceğim benim kafa yapıma göre insan yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BağKurluSamuray

quote:

Orijinalden alıntı: ictopbasli

Tebrikler, artık sen de bizden birisin.

Hocam güldürdün ama ben asosyal olmak istemiyorum ama çevremde sosyal olabileceğim benim kafa yapıma göre insan yok...

Bilgisayarımdan başka kimsem yok.
  • herkes birbirine laf sokma peşinde, hayat böyle alış buna
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gerçekten çok yanlızım ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulan64ude

herkes birbirine laf sokma peşinde, hayat böyle alış buna

Usta neden alışayım laf atmasına gerek bi durumdaa yok ki adamlarla eğlenmek için laf sokuyor.
  • quote:

quote:

Usta neden alışayım laf atmasına gerek bi durumdaa yok ki adamlarla eğlenmek için laf sokuyor.

bende onların yaptıklarını savunmuyorum ama böyleler işte. hazır cevap olacaksın altta kalmayacaksın onlarla iyi arkadaş olabilmek için, yoksa ezik durumuna düşürüyorlar
  • quote:

quote:

quote:

bende onların yaptıklarını savunmuyorum ama böyleler işte. hazır cevap olacaksın altta kalmayacaksın onlarla iyi arkadaş olabilmek için, yoksa ezik durumuna düşürüyorlar

Hocam o konuda sorunum yok yeri geldiğine lafı gediğine koyuyorum ama adam ertesi gün gene eğlence arıyor ben de uyarıyorum tamam tamam diyorum gene başlıyor adamlarda davranış haline gelmiş döveyim diyorum hepsini alt ederim ama sonuçta kötü de olsa bir muhabbetimiz var.Ben de işte bu işleri sevmiyorum insanları küçük düşürmeyi sevmiyorum insanlar birbirleri ile samimi ama düzeyli bir iletişim kurmalı.Adamlar hemen bi açığını gördüğünde laf atıyor.İşte havalar sıcakken okullar yeni açıldığında çarşıda bunlarla dolaşırken bunlar mini etekli bi kız gördü ben de farkettim ama bakmamaya gayret ettim.Bunlar bana yumuşak mısın gay misin felan demeye başladılar 1-2 hafta öyle muhabbet oldu en sonunda bunlardan birini ittirdim boğazına felan yapıştım sonra bir daha laf edemediler ama ben her seferinde böyle yapamam ki.Geçen yan sınıftan biriyle okulda atıştım bunlar yanımdaydı bi baktım bunlar uzaklaşmış izliyorlar beni.Yani kavga çıksa ortada olmayacaklar.Mesela psikolojik bazı sorunlarım var benim okb felan vardı çok şükür atlattım sayılır şimdi.Onun haricinde okuldan işte üste dediğim kızı seviyordum ama adamlara bunları anlatmıyorum çünkü bunlar ya gene dalga geçer gidip benden habersiz kıza felan söylerler.Ben de bu yüzden kendi kabuğuma çekildim.Mahalleden arkadaş edinmek istiyorum ama onlar da serseri tipler sigara felan içiyorlar bulaşmak istemiyorum.Hobi olarak bağlama çalıyorum sazım sırdaşım oldu vaktimi müzikle geçiriyorum.Müzik dinliyorum.

• Akışına bırak
  • Bu şarkı ile çok derine daldım, geçmişe götürdün
  • Hayat bu işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limonlu Kahve

Bu şarkı ile çok derine daldım, geçmişe götürdün

Böyle eski şarkıları seviyorum beni derine götürüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.