ben gider keops piramatini tepesinde rakı balık yapardım varoşlardan başarılı öğrencileri ve ailelerini toplar şu konut projelerinden birini katardım konutlarının etraını surlarla çevirirdim içinede ne kadar lunapark sinema vs. koyardım içinede zenginler giremezdi heh heh
çok zengin değilde şöyle 2 milyonum olsa burger king açarım gözüme kestirdiğim bi yere
quote:
Orijinalden alıntı: Xtracer
çok zengin değilde şöyle 2 milyonum olsa burger king açarım gözüme kestirdiğim bi yere
Bu konuyu okuyorum
Servetime servet katmak için uğraşmazdım. Ihtiyacım kadar kullanırdım. Öğrencilere çok an burs verirdim.
quote:
Orijinalden alıntı: Sosyal Adam
Bu konuyu okuyorum
iyi güzel
quote:
Orijinalden alıntı: Harkul
quote:
Bu konuyu okuyorum
iyi güzel
Alıntıları Göster
Sürekli gezerdim
quote:
quote:
Bu konuyu okuyorum
iyi güzel
Alıntıları Göster
Çok zenginden kasıt ? Hmm, 5 milyon liram olsa, direk BMW M3 e92 alırım beyaz, siyah jantlı, mini modifiyeli.. Geri kalanını da konuta yatırırdım. Belki bi de ufak bi rent a car açardım. Yatış..
-Rus'a giderdim.
bi tane p*rn0 yıldızını çeker alırdım o hayattan ondan sonrada eli elime değmesin 1 milyon kişinin girdiği çamla ne işim ne olur
quote:
bi tane p*rn0 yıldızını çeker alırdım o hayattan ondan sonrada eli elime değmesin 1 milyon kişinin girdiği çamla ne işim ne olur
Buraya yazmazdım herhalde.
Kız arkadaşımın kafasını keser ,çöp konteynırına atardim.
Okulu bırakırdım.
quote:
Orijinalden alıntı: IV.MAN
Buraya yazmazdım herhalde.
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: Evil Chuck
Okulu bırakırdım.
Hayatımın sonuna kadar dünyayı gezerdim
quote:
Orijinalden alıntı: KaZooM
Hayatımın sonuna kadar dünyayı gezerdim
Alıntıları Göster
Stüdyo kurarım (müzik) En iyi ekipmanları alırım, adam gibi pedal setup falan. Gitar çalan arkadaşların isteyeceği şeyler bunlardır yani.
sabah akşam havyar yerdim
İs alani olusturabilecek bir sanayi kurulusu kurardim. Kendimi de gormezden gelmem tabi insanin fitratinda var.
quote:
Orijinalden alıntı: Sâki
İs alani olusturabilecek bir sanayi kurulusu kurardim. Kendimi de gormezden gelmem tabi insanin fitratinda var.
Herkese verirdim.
Parayı.
quote:
Orijinalden alıntı: Johnny Silverhand
Herkese verirdim.
Parayı.
Alıntıları Göster
Kimseye söylemezdim.
İhtiyacım olduğu kadar kalanı pedere verirdim o anlıyor yatırımdan