Şimdi Ara

çökmüş win7 den data kurtarma (yardımınızı bekliyorum arkadaşlar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yardımınıza muhtacım çökmüş win7 den data kurtarmam lazım tez dosyalarım içerisinde kurtarmaktan başka çarem yok.Öncelikle sorunumu anlatayım.

Bilgisayarım win7 dolma ekranından sonra siyah ekran veriyor(oturum açma ekranı gelmesi lazım). Bir keresinde 20 dk ya yakın beklemiştim açılmıştı ama bu kez de kapanmamıştı tuşa basılı tutarak kapatmıştım.Ondan sonra siyah ekran beklesem de açılmadı ,güvenli mod da öyle. ayrıca win7 başlangıç onarma, sorunu çözdüğünü söylüyor ama değişen bir şey olmuyor kısaca o da onaramıyor.

Samsung marka laptopım 1 tb hafızaya sahip ve elimde windows cd si yok.Bana söylenen bilgisayar açılırken F4(?) e basıp oradan format atabileceğimdi. O nedenle cd ile de kurtarma yapamıyorum orjinali bozulur diye.Yardım edin arkadaşlar lütfen

İlginize Teşekkürler.

• orjinalliginin bozulmasını ıstemiyorsan Recovry mod yapabilirsin samsugnlarda recovy mod tusu F4
  • basit olarak ufak minixp ler var, herhangi bir usbden boot edilebilen linux, edr commander, veya hiren boot cd si gibi bir çok seceneğin var dostum. hdd de problem yoksa kesinlikle kurtarırsın ama en hızlı yöntem usbden mini xp. 37mb minixp diye arayırsanız sonuclara ulaşırsınız. geçmiş olsun
  • hard diske hiçbir şey yapmadan sökmeni tavsiye ederim. başka bir kasaya takarak veri kurtarma programlarının birkaçını deneyerek verilerini kurtarmayı deneyebilrisin. 2,5 diskleri de 3,5 diskler gibi kasaya bağlayabilirsin. düz bir yere sabitlemen yeterli. Birden fazla program denemen faydalı olur. hepsinin yetenekleri aynı değil.
  • Recovry mod yapabilirsin
  • Harddisc i açamam daha garantisinin bitmesine 1.5 yıl var.Malesef o imkanım yok.
    Recovery mod seçeneğini sunan arkadaşlar ben buradan dosyalarımı nasıl kurtarabilirim.Bu mod format işlemini görmez mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oerdil -- 26 Şubat 2013; 23:32:27 >
  • mini xp. edr commander vs işletim sistemimin orjinalliğini bozarmı dosyaları kurtarırken ?
  • orjinalliği bozulmaz mini xp yavaş olursa mini linux usb üzerinde çalıştır daha hızlı olur dosyalarını rahatlıkla görebilirsin.
  • tamamdır arkadaşlar hallettim teşekkürler hepinize
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.