Şimdi Ara

Colt 60.000 km bakımı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Baktım 55.000 km'yi devirmişim :) 60.000 km bakımına sokmak gerekecek bizimkini. Öğrenmek istediğim

Bu bakımda hangi parçalara bakıyorlar ve değiştiriyorlar ?
    Avrupa yakasında tavsiye edeceğiniz bir servis var mı?
    Yaklaşık kaça mal olacak bu işlem bana ?

Konu hakkında bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

Teşekkürler

• ------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _opeth -- 4 Şubat 2010; 21:29:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: extrabonus

Baktım 55.000 km'yi devirmişim :) 60.000 km bakımına sokmak gerekecek bizimkini. Öğrenmek istediğim

Bu bakımda hangi parçalara bakıyorlar ve değiştiriyorlar ?
    Avrupa yakasında tavsiye edeceğiniz bir servis var mı?
    Yaklaşık kaça mal olacak bu işlem bana ?

Konu hakkında bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

Teşekkürler

normal bakıma ek olarak; bujiler değişecek, radyatörün sıvısı değişecek, fren hidrolik sıvısı değişecek tahmini 400 ytl olması lazım.
    avrupa yakasında yıldızlar mitsubishi yi tavsiye ederim.

bende 10 güne kadar 60.000 bakımı için gideceğim.

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 31 Mart 2009; 20:09:31 >
  • Aracı aldığım yer olan Askale servisinden şimdilim memnunum. Başka yere gitmediğim için de diğerleri için bir şey söyleyemeyeceğim. Ama yıldızları caramurat arkadaşımızın servisi olması ve tasselhoff'un anlatması hasebiyle de biliyoruz.
    Gitmeden önce randevu alırsan işçilikten %10 indirim vardı. hatta telefonda pazarlık et bence. bir ikisini ara fiyat al. ödeme seçeneklerini öğren. misal ben kredi kartına 6 ay taksit yaptırdım geçen (motora yalıtım keçesi yaptırmıştım). hem de el sıkıştıktan sonra kredi kartı meselesini açtım. fiyat değişmedi.
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar.
    Umarım her şey yolundadır.

Malum önümüzdeki günlerde eğitim öğretim yılını açıyoruz. Ben de görev yerime geldim.
    Tatile çıkarken aracımı 59.750 kilometrede bırakmıştım. Şu ana kadar (aracı 2. el aldım) bakımların hiçbirini yetkili serviste yaptırmadım. Araç Çorlu'da bulunuyor.

60.000 bakımını da serviste yaptırmayı düşünmüyorum. Bakımdan önce sadece ön fren balatası değişikliği yapmıştım.

Şu an bujilerin de değişimi geldi yanılmıyorsam. Filtrelerde de yağda da değişim olacak.
    Bunların dışında aklımda özellikle bulunması gereken bir şey var mı?

Aklıma gelmişken bir de arka silecek sorunum bulunuyor. Camı çizdirmek üzereyim.
    Son olarak da jant aldığım zaman kolçak dışında eksiğim kalmıyor gibi...

Colt 60.000 km bakımı

• ben geçen yıl 240 a yaptırmıştım...yağı,suyu,tuzu,buji,filtreler filan...
  • yazmış olabilirsin belki bilmiyorum ama yalıtım keçesinin faydası oldu mu?
    quote:

Orijinalden alıntı: sinir kupu

Aracı aldığım yer olan Askale servisinden şimdilim memnunum. Başka yere gitmediğim için de diğerleri için bir şey söyleyemeyeceğim. Ama yıldızları caramurat arkadaşımızın servisi olması ve tasselhoff'un anlatması hasebiyle de biliyoruz.
    Gitmeden önce randevu alırsan işçilikten %10 indirim vardı. hatta telefonda pazarlık et bence. bir ikisini ara fiyat al. ödeme seçeneklerini öğren. misal ben kredi kartına 6 ay taksit yaptırdım geçen (motora yalıtım keçesi yaptırmıştım). hem de el sıkıştıktan sonra kredi kartı meselesini açtım. fiyat değişmedi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _opeth

http://www.temsa.com.tr/otomotiv/assets/files/BAKIM_COLT.xls

Opeth Harikasın.. yakında 2.el görünüyor ve buradan kmsine göre nelerin değişip değişmediğini sorabilirim..

Arkadaşlar mutlaka her colt çuda olması gereken bir Excel tablosu tüm bakımlar herşey mevcut..

Teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.