Şimdi Ara

Columbia Sırt Çantaları 1040TL / A101 EXTRA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
4
Favori
6.245
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben aldım. Orjinalliğini test edemem ama bence hiç bir kalite farkı yok.

• kambinan K kullanıcısına yanıt

Benim de geldi çanta baya güzel ama orj mi çok taktık kafaya kfkfkck

• efuliz E kullanıcısına yanıt

Hocam laptop koymak için ayrı bir bölme var mı? Bir de boş hali kaç gram bilginiz var mı?

• kadillakkk kullanıcısına yanıt

Var, ağır değil

• Sizin orijinallik sorgulaması üzerine ben de bu konuyu merak ettim. Bana kargo ile birlikte fatura gelmedi. Faturanın üzerinde Columbia..... yazıyorsa orijinal olması şart diye biliyorum. Eline fatura ulaşan varsa bizi bilgilendirsin. Turuncu olanını almıştım. Markanın resmi sitesinde sadece siyah olanı var şu an. Onunla elimdekini karşılaştırmaya çalıştım. Renkleri farklı olduğu için de kusursuz karşılaştırma yapmak zor tabii ama dikiş yerleri, malzeme kalitesi vs. bakınca orijinal gibi görünüyor. Eğer bu ürün replikaysa yapan ellerin önünde saygı ile eğiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eking -- 20 Kasım 2024; 22:1:29 >
  • eking E kullanıcısına yanıt

Ben de aynısını düşündüm, orjinalse çok iyi replikaysa emeğe saygı. Bir de çantanın önündeki lastikli alan tam olarak ne işe yarıyor bilen var mı?

• sepette %20 indirim diyor lakin ekleyince düşmüyor.

• Ürünün faturası siparişlerim sayfasında görünüyor. Ürün tanımı bölümünde Columbia.... yazıyor. Yasal olarak ürünlerin orijinal olması lazım. A101 çapındaki bir şirketin faturalarda yalan beyan verip Columbia ile davalık olmak isteyeceğini sanmıyorum. Memleket öyle bir hale geldi ki, uygun fiyata bir alışveriş yapınca kafamızda bin tane tilki dolaşıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eking -- 20 Kasım 2024; 22:9:54 >
  • Orjinal olup olmadığına ilişkin diğer yöntem de şu olabilir, ürünü teslim alan arkadaşlar a101 ile iletişime geçip üründe hata olduğunu ve garantiye göndermek istediğini talep edebilir. Bu durumda iletişim adresi için gurur tekstil adresi mi verilecek yoksa başka distribütor mü ordan anlaşılabilir. Gurur tekstil hakkında imitasyon ürünler sattığına dair yüzlerce şikayet var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadillakkk -- 20 Kasım 2024; 22:21:15 >
  • HKND kullanıcısına yanıt

Üye olunca indirim yapıyor.

• Çanta geldi bana harbi çok güzel kaliteli belli yani, etkiletlerden bi fail aradım ama bulamadım, bir iki tane de olsa dikiş ipi denk geldim, orj de yoktur diye düşündüm sadece. Orj olup olmaması önemli değil ama aşırı merak ettim orj mi değil mi diye dmkflccl yarın ararım bi arkadaşın dediği gibi ne dicekler garantiye bakalım
  • nhtgrck N kullanıcısına yanıt

Link alabilir miyim hocam

• Benim tek çekindiğim nokta Columbia diğer sitelerde bu modeli 26 litre olarak listelemişken a101de 25 litre olarak gözüküyor
  • Bence ; hepsi olmasa da bu ürünler A101 için özel üretilmiştir.

Çakma değildir ama Columbianın kendi mağazalarında satılan kadarda yi bir kalite değildir.

Aynı şey metro markette felanda oluyor.

Ben columbia dışında under armour da aldım. Aldığım model googlede hiç bir yerde yok :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kadillakkk

Orjinal olup olmadığına ilişkin diğer yöntem de şu olabilir, ürünü teslim alan arkadaşlar a101 ile iletişime geçip üründe hata olduğunu ve garantiye göndermek istediğini talep edebilir. Bu durumda iletişim adresi için gurur tekstil adresi mi verilecek yoksa başka distribütor mü ordan anlaşılabilir. Gurur tekstil hakkında imitasyon ürünler sattığına dair yüzlerce şikayet var

Bu yazdığımı deneyen oldu mu?

• efuliz E kullanıcısına yanıt

Bu çantanın birebir aynısını 3 ay önce Viyana'dan 1500 civarına almıştım.

• kadillakkk kullanıcısına yanıt

Denicem bugün inş

• Aradım, çözüm merkezinden dönüş beklicez dedi talep oluşturdu bekliyoruz bakalım telefondakiler direkt bilgi vermiyor
  • a101 kurumsal firma çakma satamaz arkadaşlar merak etmeyin :) ha… B kalite olur..defolu olur..orası ayrı konu
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.