Sepette %20 indirimle satın alabilirsiniz. Columbia Türkiye’de 4-5 katı fiyata, piyasada ise 2-3 katı fiyata satılıyor. Hatta yurt dışı fiyatından bile %10 civarında ucuz. |
Columbia Sırt Çantaları 1040TL / A101 EXTRA
-
-
Yararlandım. Teşekkür ederim.
-
orjinal mi acaba diyeceğim ama A101 bile çakma satacaksa eğer,vay halimize.
-
Fiyat gerçekten iyi. Normalde beacon modellerin columbia yazısı nakış oluyor. Eski bir modeldir uzun zamandır kullanıyoruz.
Ama burada satılan modellerde baskı gibi gördüm columbia yazısını.
Gerçi yıllar geçtikçe kulüp formaları bile baskıya döndü sponsor spor markalarını kendi logolarını geçtim kulüp armalarını logolarını bile baskı yapmaya başladılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 18 Kasım 2024; 10:4:37 > -
Hocam , olayın tamamını kaçırmışsınız
Tüm çantalarda %20 indirim var. zaten fiyatlar epey uygunken birde sepette %20 yapıyor
Ben jordan colombia felan 4-5 parça aldım. Elbette bir ikisini iade ederim kalite ve ebat bazılarında belli olmuyor yada ayrıntı vermemiş.
-
Su geçirme olayı nasıl acaba? Temu dan aldım bi çanta güzel ama yağmurda rezalet oluyor -
teşekkürler bende yararlandım. taksit seçeneğine karşılık indirim yaptık işte...
-
Ben de bunu öğrenicem sipariş geçtim bakalım
9 taksit 1226tlye geldi bedava
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CengizGurkan -- 19 Kasım 2024; 1:28:53 > -
Hangi sırt çantasını önerirsiniz -
Ben atlas aldım rengi görünüşü klasik olan tek oydu -
yanlış bilmiyorsam a101, metromarket gibi mağazalarda satılan tüm tommy, columbia gibi markaların üretimleri replika üretim yapan "gurur tekstil"in malları. google'da kısa bir araştırmayla bulabilirsiniz.
-
tamam
-
columbia çanta alıpda gelen varmı acaba orjinalmi şikayet var da bir çok şikayet var replika diye de -
1.300 liraya samsonite satıyor teknosa. Bu çantaya bu parayı vermek israf. -
Ben de atlas modelinin siyahından aldım ama okunanları okuyunca iade edeceğim. Kargo sürecindeki siparişlerde ürünü teslim almayıp ürünün ellerine ulaşmasını beklememi söyledi müşteri hizmetleri personeli. Ellerine ulaşıp onaylanınca 1-8 iş günü içerisinde ücret iadesi olacakmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bnmoc -- 19 Kasım 2024; 13:46:37 > -
Vietnam üretimi filan yazıyor poşedinde. Kağıtları gevurca. Atayım birazdan fotolarını.
Edit: haber veren arkadaşa teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efuliz -- 19 Kasım 2024; 21:11:48 > -
Atta etiket fotolarını falan at bilen yorumlasın ona göre iade yapalım
-
-
Fotolara ve etiketlere bakınca orijinal görünüyor.
Ben de verdim bir sipariş. Haber veren ve foto paylaşan arkadaşlara teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bar_Fedaisi -- 19 Kasım 2024; 23:16:0 > -
Bilen biri yorum yapsın, orj dimi çanta. Güzel duruyor valla kaliteli orj dşye düşüyorum ama sahteyse iade edeyim kolpacılar kazanmasın
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Orjinal olup olmadığına ilişkin diğer yöntem de şu olabilir, ürünü teslim alan arkadaşlar a101 ile iletişime geçip üründe hata olduğunu ve garantiye göndermek istediğini talep edebilir. Bu durumda iletişim adresi için gurur tekstil adresi mi verilecek yoksa başka distribütor mü ordan anlaşılabilir. Gurur tekstil hakkında imitasyon ürünler sattığına dair yüzlerce şikayet var |
Benzer içerikler
- afyon eko sucuk yorumları
- oliovilla zeytinyağı yorumları
- unify parfüm erkek yorum
- bim kokoreç fiyat
- coffy bedava kahve
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X