Şimdi Ara

Columbia Sırt Çantaları 1040TL / A101 EXTRA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
4
Favori
6.543
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

B kalite zaten çakma demek .

• ürünler geldi. 3 sene önce columbia mağazasından aynı çantayı almıştım. kıyaslayabiliyorum. ürün orjinal. çocuklarım ve eşim için 3 tane daha sipariş verdim.

• pprc P kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederiz

• tedarikçi firmadan alınan ürünler; alıcıların yorumlarından orijinale yakın güzel bir replika olduğu anlaşılıyor.

www.sikayetvar.com
    Gurur Tekstil - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/gurur-tekstil

eksisozluk.com
    Just a moment...
    https://eksisozluk.com/gurur-tekstil--6709356
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadillakkk

Orjinal olup olmadığına ilişkin diğer yöntem de şu olabilir, ürünü teslim alan arkadaşlar a101 ile iletişime geçip üründe hata olduğunu ve garantiye göndermek istediğini talep edebilir. Bu durumda iletişim adresi için gurur tekstil adresi mi verilecek yoksa başka distribütor mü ordan anlaşılabilir. Gurur tekstil hakkında imitasyon ürünler sattığına dair yüzlerce şikayet var

defalarca gurur tekstile gönderilmesi istendiği şikayet var sitesinde yazılı ve onların da mektupla alıcılara verdiği cevaplar  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarionCobretti -- 22 Kasım 2024; 9:11:41 >
  • MarionCobretti kullanıcısına yanıt

İade talebi oluçturdum sırf böyleleri para kazanmaması için. Çanta güzel eyw da böyle böyle zengin oldular ekmek yok bunlara

• hotlevel kullanıcısına yanıt

gurur tekstil firması trendyol ve hepsiburada mağazalarında ürünün su geçirdiğini yazmış.

• çikkarito09 Ç kullanıcısına yanıt

malzeme kalitesi üst seviye ise ve fiyatı da normal çantalara yakın olduğu için kullanılabilir. replikacılar sevilmiyorsa iade edilmesi yerinde olur elbette.

ayrıca çantanın su geçirdiği gurur tekstil tarafından trendyol ve hepsiburada da yazılmış. kısaca su geçirmez özelliği vs yok. ben bu tür orijinal columbia çantaların su geçirdiğine fazla şahit olmadım üretim hatası olmadıkça.

• Çanta güzel, kaliteliyse niye iade ediyorsun ki,şu keyfi iade engelleme yasası bir an önce uygulamaya girmeli Şubatı beklemeden.. hayır pazarda dandik çantalar bile kaç para olmuş
  • arkadaşlar çanta çakma mı şimdi tam anlayamadım ben

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt

+ orijinal olmayan öakma/replika/sahte ürünlerle, defolu hatalı sıkıntılı ürün satışı yapanlara da belini doğrultamayacakları ağır cezalar da bir an önce çıkarılıp uygulanmalı ki kimse iadeyle vs de uğraşmasın.

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt

Bi ara yapıcaklardı kargo ücretini müşteri ödeyecek falan yalan oldu galina 😂 marka ismini kullanıp para kazanmalarına tilt oluyorum ben diyorum zaten güzel diye ama göze çarpan tek şey fazlalık dikiş ipleri var onları da yakıcaz ya da kesicez fkckcocplx

• çikkarito09 Ç kullanıcısına yanıt
    Yok yalan olmadı Şubata ertelediler😂
  • Benim çanta geldi, bir sorun görünmüyor. Laptop, evrak, ıvır zıvır taşıma için güzel. Üründe yırtılma vs. olursa faturası var, gönderirim garantiye.

Paylaşım için teşekkürler.

• Hirotaro kullanıcısına yanıt
    b kalite çakma demek değil. bir şeyi bilmeden iddia etmeniz yok mu….. 10 senedir tekstil sektöründe calıstım ben lacoste gant tommy north face bu markalarla çalıştım senin bu konuyla ilgili hangi bilgin var da iddia ediyorsun? b kalite ürün ; markanın ölçüsünü rengini kalıbını deseninde vs gördüğü kalite kontrolden ayrılan orjinal mal olup markanın belli standartlarını karşılayamadığı için ayrılan ürünlerdir. öğren öyle konuş.
  • ririii kullanıcısına yanıt

iyi de buna outlet ya da defolu demiyorlar mı zaten ?

• ririii kullanıcısına yanıt
    Gel de bunu buradakilere anlat. A101 çakma satsa alnını karışlarlar. Kurumsal firmayı çakma eşofman satan instagram kanalı sanıyorlar. Ne desen boş bunlara. Bu arada çantayı satın almadım. Kendi kendini avutuyor demeyin boşuna
  • Hirotaro kullanıcısına yanıt
    Evet outlette deniyor. Outlet sezonu geçmiş ürünleri de içinde kapsar. Bunların hepsi orjinal ürünlerdir: markanın kendi sezon/kalite/pazar durumuna göre stratejileri. velhasıl ister alın ister almayın sanki a101 babamın bakkalı:) ben hep migrosa gidiyorum zaten
  • Gözalan Grubu (columbia tekstil ürünleri türkiye distribütörü).. columbia ürünlerini Türkiyede fahiş fiyata satan ana firma.. bunun dışında resmi izinle columbia ürünleri yurtdışından ithal edip Türkiyede satan firmalar var.. ürünün orjinal olup olmadığını önce Gözalan ların kontrol ettiğine eminim.Sonuçta distribütür komisyonu ödeyip ürünün resmi satış hakkını almış bir firma. A101 in Columbia çanta tanıtımında sadece üretim yeri Vietnam olarak belirtilmiş özellikle orjinal olduğu belirtilmemiş ve sorumluluk ithalatçı/tedarikçi firmaya yüklemiş. Ben hem Şok tan ayakkabı, hem de A101 den çanta siparişi verdim.Orjinal sahte takıntım yok..Vietnama giden youtuberleri izliyorum, adamlar 1.sınıf replika satan avm yi talan ediyorlar her şey çok ucuz..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.