Şimdi Ara

Columbia Waterproof Ayakkabılar 2999TL / ŞOK EXTRA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
6
Favori
10.263
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende de uygulamada ve Web de taksit çıkmıyor anlamadım.. iki kartla denedim
  • Columbia Waterproof Ayakkabılar 2999TL / ŞOK EXTRAwww.sokmarket.com.tr
    Helly Hansen Juell 3-in-1 Mont Siyah Erkek - Cepte Şok
    https://www.sokmarket.com.tr/ekstra/helly-hansen-juell-3-in-1-mont-siyah-erkek-p-234936?vo=3

6500tl şöyle bir mont var bot da 3500tl toplam 10000tl 6 taksit ayda 1500tl. ama almayacam 10 yıllık botu giymeye devam. yaşasın cimrilik.

• ciddi anlamda su geçiriyorlar

• Haber veren arkadaşa teşekkürler. Crestwood modelini çektik. İnşallah çakma çıkmaz. Ayakkabı gelince haber veririm. Bu fiyata kaçmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paco de Lucia -- 17 Kasım 2024; 11:39:10 >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

Evet yapıyor...

• Bu waterprof un kalıbı nasıl tam kalıp almalıyız?
  • 40 numara neden yok
  • Kalıpları nasıl arkadaşlar? spor ayakkabıda 42, convers ve vans 42,5 giyiyorum. 43 mu alsam?

• Adidas ve Nike de 43.5 giyiyorum columbia da ise 42.5 oluyor.Kaliplari büyük ona göre alabilirsiniz.
  • çok teşekkürler.

• melmur M kullanıcısına yanıt

Yorumlarda bir numara büyük alın demisler

• epica06 kullanıcısına yanıt

su geçirmez yazmıyor zaten suya dayanıklı demiş.

• troublemakerboy T kullanıcısına yanıt

aynı modelin yarım olanı var. amazondan almıştım 1 senedir kulanıyorum. 12 13 saat kuryelik yapan biriyim. inanılmaz rahat bir ayakkabı. belirli bir süre su da geçirmiyor. bir süre sonra üstten su girmeye başlıyor. şoka güvenip uzun olanını almıyorum çakma olma ihtimali var.

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

O da terletiyor maalesef

• kml_77 K kullanıcısına yanıt

43 olanından sipariş geçtim. Bakalım ne olacak. Kurumsal bir şirketin çakma satma olasılığı da olabilir mi diye düşünüyorum.

• remy_ kullanıcısına yanıt
    Her karta taksit yok
  • Şuan ülkede 1.kalite orijinal ayakkabı almak zengin işi Boyner'e gidin bakın fiyatlar belli ama artık yeni bir çözüm var üretim kalitesi bölgeye göre değişiyor birçok marka şuan acayip fason olmuş durumda, PUMA, NB, Levis, JJ, Adidas vs. sitede bakarken resimler güzel ürün bir geliyor pazar malı gibi, bakarsan orijinal ama üretim kalitesi çok kötü özellikle Made in Turkey ise geçmiş olsun. Columbia'da buna uymuş olabilir veya o kadar çok elde kaldı ki artık nakite sıkıştığı için veriyor olabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 17 Kasım 2024; 17:23:25 >
  • Geçtiğimiz temmuz ayında amazon almanya'dan 2091TL'e almıştım. Gayet memnunum, yalnız numaranızı spor ayakkabıdan 1 numara küçük almanızı öneririm. 44,5(nike) giymeme rağmen, 43,5 numarası bile bir tık büyük geldi.

Columbia Waterproof Ayakkabılar 2999TL / ŞOK EXTRA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTeeH -- 17 Kasım 2024; 18:1:24 >
  • mexalon M kullanıcısına yanıt

Paraya kıyarsanız, Asolo Falcon tavsiye ederim,yıllar önce Asolo Reston aldım,yıprandı artık.Tekrar almak isityorum sanırım Falcon modelini Restom modeli yerine çıkarmışlar.Günlük kullamnım için daha uygun tabiki.İç mekanda vs rahatsız etmiyor.

• Crestwood olan waterproof değil arkadaşlar sanırım? Kendi sitesinde ki üründe waterproof yazıyor, Şokta ki görsellerde yazmıyor. Not: kısa olan model

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihkm -- 17 Kasım 2024; 20:11:19 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.