www.sokmarket.com.tr Cepte Şok https://www.sokmarket.com.tr/ekstra/columbia-ayakkabilar-sgrp-112533?siralama=PRICE_ASC |
Columbia Waterproof Ayakkabılar 2999TL / ŞOK EXTRA
-
-
bu ayakkabilar hangi magazasinda bulunuyor?
deneme şansımız olur mu diye soruyorum -
Replika olabilir mi -
Sanmıyorum. Distribütör bir şekilde dışarıda kalmışsa fiyatı normal. Paralel ithalat olabilir. Distribütör %100000 kar oranıyla satış yaptığı için bu fiyat bile replika geliyor bize :)
Bu arada Crestvvood modeli iyidir, kullanıyorum ben de, üzmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nhtgrck -- 17 Kasım 2024; 0:31:38 > -
Kaptım 1 tane hocam -
Baktım fiyatı 1800 liraymış almanya'da. Şaka gibi be. 3.000 lira bile aşırı fahiş. resmiyette 9.000 tl'ye satıyor lan adamlar. Kar oranını çok az yazmışım. resmen %100000000 kar oranıyla satıyorlarmış :)
Hayırlı olsun. Memlekette bundan da ucuza bulunmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nhtgrck -- 17 Kasım 2024; 0:46:39 > -
başlık sahibine teşekkür ederim
-
Rica ederim.
Bu arada A101 extrada columbia çantalar 1039 liradan satılıyor.
-
3.500e şokta acaba çakma olmasın fiyat 3te 1 gibi hayret columbiaColumbia Erkek Koyu Gri Crestwood Mid Waterproof Kısa Bot 21006410890897½https://www.columbia.com.tr/koyu-gri-crestwood-mid-waterproof-erkek-kisa-bot-p-42144
-
neden 45 numara olmaz ki
-
taksit yapabilen oldu mu siteden
-
bonusa 6 yaptım şok uygulamadan
-
hocam nedense şuan taksit yapamıyorum hem siteden hem uygulamadan ilginç baya
-
Şok ekstra kısmına bakıyordunuz değil mi
Şu an bakıyorum taksit çıkıyor -
başka kartla deneyince oldu hocam sağolasın. konu sahibine de teşekkürler
-
Abi ben de günlerdir outdoor waterproof bir ayakkabı peşindeyim çok da sevindim ama bu Columbia ve salomon için acayip kötü yorumları okuyorum korkuyorum. O nedenle almaktan yine vazgeçtim aöa konu sahibine teşekkürler. Sanırım merrele odaklanacağım, premium outdoor marka model tavsiyesi verecek olursa duacı oluruz. -
Sağolun.
-
-
Şok extra nedir? Uygulama mı web mi? Link var mı? -
bunlar goretex gibi hava özelliği yok, ter yapar sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 17 Kasım 2024; 9:56:1 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Baktım fiyatı 1800 liraymış almanya'da. Şaka gibi be. 3.000 lira bile aşırı fahiş. resmiyette 9.000 tl'ye satıyor lan adamlar. Kar oranını çok az yazmışım. resmen %100000000 kar oranıyla satıyorlarmış :) Hayırlı olsun. Memlekette bundan da ucuza bulunmaz. |
Şuan ülkede 1.kalite orijinal ayakkabı almak zengin işi Boyner'e gidin bakın fiyatlar belli ama artık yeni bir çözüm var üretim kalitesi bölgeye göre değişiyor birçok marka şuan acayip fason olmuş durumda, PUMA, NB, Levis, JJ, Adidas vs. sitede bakarken resimler güzel ürün bir geliyor pazar malı gibi, bakarsan orijinal ama üretim kalitesi çok kötü özellikle Made in Turkey ise geçmiş olsun. Columbia'da buna uymuş olabilir veya o kadar çok elde kaldı ki artık nakite sıkıştığı için veriyor olabilirler. |
www.sokmarket.com.tr Helly Hansen Juell 3-in-1 Mont Siyah Erkek - Cepte Şok https://www.sokmarket.com.tr/ekstra/helly-hansen-juell-3-in-1-mont-siyah-erkek-p-234936?vo=36500tl şöyle bir mont var bot da 3500tl toplam 10000tl 6 taksit ayda 1500tl. ama almayacam 10 yıllık botu giymeye devam. yaşasın cimrilik. |
Benzer içerikler
- beşler nostalji sucuk
- unify parfüm erkek yorum
- bim soğuk baklava
- deli2go ne demek
- bim çiğköfte fiyatı 1 kg
- black friday ne zaman 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X