5-6 gün önce HB 'den Terrex GTX yakaladım neyse ki 3200 'e... |
Columbia Waterproof Ayakkabılar 2999TL / ŞOK EXTRA (4. sayfa)
-
-
Arkadaşlar yürüyüş için hangi modeli almamı önerirsiniz?
-
Mahallede ki şubeden taksitli alınıyor. Dün aldım ama yorumları okuyunca hevesim kaçtı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Uygulamadan taksitli seçeneği çıkmadı ama web Sitesi üzerinden taksitli alabildim. Yorumlar can sıkıyor ama gerçekten..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İptal edip etmemek arasında kaldım
Arkadaşlar sahte mi diyorsunuz veya gereksiz mi diyorsunuz bu fiyata? Ona göre iade edeceğim
Bugün geldi ve şu anda giyiyorum. Baya dikkatli kontrol ettim orjinal görünüyor ve gayet rahat güzel iptal etmeyin bence hocam.
-
Hangi modeli almıştınız hocam
akşama benimkide elimde olur yazarım
-
Benim ayakkabılar geldi.
Kafama takılan iki soru var. Birincisi üst iç kulaklar birleşik değil. Ama internetteki videolarda birleşik gözüküyor. Waterproof olupta üst kulağın ayrı olması garip geldi, çünkü su alır içeriye.
ikincisi ise ayakkabıyı giyince içindeki bazı birleşim yerleri ayağa deyip rahatsız ediyor.
Bir kaç ayakkabı aldığım için orijinal sevkiyat kolisiyle göndermişler. Sevkiyat koliside columbiaya ait. Ayakkabıların koliside orijinal. Ama ayakkabı garip geldi bana.
crestwood modeli elinde olanlar üst kulak birleşikmiş ayrımı onlarda söyleyebilirmi acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün benimkilerde geldi ama ben uygulumadan taksitli alamadığım için mahallede ki şubeden verdim. Sağolsunlar açık gri girmişler siparişi. Koyu gri alacaktım
Benim üründe geldi. Ben memnunum. İyi fırsat oldu.
-
Hocalarım orjinallik konusundan anlayan bilgili biri var mı, aydınlatabilir mi, nasıl anlayabiliriz, resmi bir yolu var mı orjinallik tespiti için, ya da tecrübelerinize göre ne diyosunuz orjinal gibi mi geliyor size??
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hebelecihübeleci -- 21 Kasım 2024; 23:25:56 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hepsiburada da adidas terrex gtx a4x 42 numara 3110 tl den satılıyor..
-
Bende crestwood aldım. Üründe bir sıkıntı yok gibi orjinal. Yalnızca ayakkabı bir tık büyük ama iade etmeyeceğim giyerim böyle.
Kulaktan kasıt nedir işaretli bir fotoğraf atarsan karşılaştırıp cevap verebilirim.
crestwood modelini aldım boğazsız ayakkabı olan üzerinde waterproof yazmamasına rağmen dün şiddetli yağmurda kullandım su geçirmedi memnunum
-
www.sokmarket.com.trColumbia Plateau Wp Ayakkabı Siyah - Cepte Şokhttps://www.sokmarket.com.tr/ekstra/columbia-plateau-wp-ayakkabi-siyah-p-348396?vo=4
bu modelini aldım, dün elime ulaştı yakınımda bulunan columbia mağazasında kontrol ettirdim. 2 sene önceki model ama orjinal dediler bilginize.
-
şu an hiçbir renginde göremedim o fiyatı ben şunu almıştım
www.hepsiburada.comadidas HP7396 Terrex Ax4 Gtx Erkek Outdoor-Bot Fiyatıhttps://app.hb.biz/aMNLyQcX3Zx7 -
-
Crestwood ayakkabı olan modelinde waterproof yazısı yok, su geçirmeme özelliği var mı acaba bilgisi olan var mıdır?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X