Şimdi Ara

Columbia Waterproof Ayakkabılar 2999TL / ŞOK EXTRA (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
8
Favori
17.561
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5-6 gün önce HB 'den Terrex GTX yakaladım neyse ki 3200 'e...

• Arkadaşlar yürüyüş için hangi modeli almamı önerirsiniz?

• koko- K kullanıcısına yanıt
    Mahallede ki şubeden taksitli alınıyor. Dün aldım ama yorumları okuyunca hevesim kaçtı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • salih efe S kullanıcısına yanıt
    Uygulamadan taksitli seçeneği çıkmadı ama web Sitesi üzerinden taksitli alabildim. Yorumlar can sıkıyor ama gerçekten..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İptal edip etmemek arasında kaldım

• Arkadaşlar sahte mi diyorsunuz veya gereksiz mi diyorsunuz bu fiyata? Ona göre iade edeceğim

• CengizGurkan kullanıcısına yanıt

Bugün geldi ve şu anda giyiyorum. Baya dikkatli kontrol ettim orjinal görünüyor ve gayet rahat güzel iptal etmeyin bence hocam.

• dartagnan83 D kullanıcısına yanıt
    Hangi modeli almıştınız hocam

• akşama benimkide elimde olur yazarım

• Benim ayakkabılar geldi.

Kafama takılan iki soru var. Birincisi üst iç kulaklar birleşik değil. Ama internetteki videolarda birleşik gözüküyor. Waterproof olupta üst kulağın ayrı olması garip geldi, çünkü su alır içeriye.

ikincisi ise ayakkabıyı giyince içindeki bazı birleşim yerleri ayağa deyip rahatsız ediyor.

Bir kaç ayakkabı aldığım için orijinal sevkiyat kolisiyle göndermişler. Sevkiyat koliside columbiaya ait. Ayakkabıların koliside orijinal. Ama ayakkabı garip geldi bana.

crestwood modeli elinde olanlar üst kulak birleşikmiş ayrımı onlarda söyleyebilirmi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün benimkilerde geldi ama ben uygulumadan taksitli alamadığım için mahallede ki şubeden verdim. Sağolsunlar açık gri girmişler siparişi. Koyu gri alacaktım

• Benim üründe geldi. Ben memnunum. İyi fırsat oldu.

• Hocalarım orjinallik konusundan anlayan bilgili biri var mı, aydınlatabilir mi, nasıl anlayabiliriz, resmi bir yolu var mı orjinallik tespiti için, ya da tecrübelerinize göre ne diyosunuz orjinal gibi mi geliyor size??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hebelecihübeleci -- 21 Kasım 2024; 23:25:56 >
  • kırmızı pelerin kullanıcısına yanıt

hepsiburada da adidas terrex gtx a4x 42 numara 3110 tl den satılıyor..

• furlaka kullanıcısına yanıt
    Bende crestwood aldım. Üründe bir sıkıntı yok gibi orjinal. Yalnızca ayakkabı bir tık büyük ama iade etmeyeceğim giyerim böyle.
    Kulaktan kasıt nedir işaretli bir fotoğraf atarsan karşılaştırıp cevap verebilirim.

• CengizGurkan kullanıcısına yanıt

crestwood modelini aldım boğazsız ayakkabı olan üzerinde waterproof yazmamasına rağmen dün şiddetli yağmurda kullandım su geçirmedi memnunum

• hebelecihübeleci H kullanıcısına yanıt
    Columbia Waterproof Ayakkabılar 2999TL / ŞOK EXTRAwww.sokmarket.com.tr
    Columbia Plateau Wp Ayakkabı Siyah - Cepte Şok
    https://www.sokmarket.com.tr/ekstra/columbia-plateau-wp-ayakkabi-siyah-p-348396?vo=4

bu modelini aldım, dün elime ulaştı yakınımda bulunan columbia mağazasında kontrol ettirdim. 2 sene önceki model ama orjinal dediler bilginize.

• Üsküdar Gerçekleri kullanıcısına yanıt

şu an hiçbir renginde göremedim o fiyatı ben şunu almıştım

Columbia Waterproof Ayakkabılar 2999TL / ŞOK EXTRAwww.hepsiburada.com
    adidas HP7396 Terrex Ax4 Gtx Erkek Outdoor-Bot Fiyatı
    https://app.hb.biz/aMNLyQcX3Zx7
  • 2 adet almıştım geldi 43,5 numaram 43,5 aldım tam oldu.

Columbia Waterproof Ayakkabılar 2999TL / ŞOK EXTRA

• Crestwood ayakkabı olan modelinde waterproof yazısı yok, su geçirmeme özelliği var mı acaba bilgisi olan var mıdır?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.