< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Columbia Waterproof Ayakkabılar 2999TL / ŞOK EXTRA (5. sayfa)
-
-
Arkadaşlar bu ayakkabılar çakma ise durum kötü, orijinal columbia markaysa durum daha kötü.
-
çakma değil hocam
-
Bende aldım fakat şimdi de kutupaysından Adidas Terrex grotex a4x modelini aldım. 2.500 e geldi. İyizico ile ?
Sizce hangisini kullanmalıyım ? Su geçirmesi benim için önemli.
www.kutupayisi.comAdidas Terrex AX4 Gore Tex Erkek Yürüyüş Ayakkabısı 42 - Antrasit / Siyah,https://www.kutupayisi.com/urun/adidas-terrex-ax4-gore-tex-erkek-yuruyus-ayakkabisi-42-antrasit-siyah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben kalitesini hiç beğenmedim. Ne rahatlığı, ne malzemesi sevilecek gibi değil. Ayakkabıyı ters çevirirken içinden tabanlığı çıktı. Hışır hışır poşet gibi ses geliyordu ön tarafından büküldükçe.
-
ben giymedim henüz. siz böyle deyince bi soğudum. iade edeceğim herhalde
-
Bu ayakkabı rahat mı yoksa tabanı çok sert olanlardan mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam henüz elime ulaşmadı. Gelince yazarım. Ama sert olanlardan diye tahmin ediyorum.
Columbia botlar da kalıplar nasıl? Nike Puma 43 tam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Columbia facet75 aldım, ayakkabı çok güzel. Çakma durumu söz konusu değil, içinde made in Vietnam yazıyor, en altta Vietnam'da üretilmiştir diye Türkçe yazmışlar, artık yazılıyor mu böyle? Dün karda test ettim, suyun içine daldırdım ayakkabıyı. Kalitesi iyi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba.
Bu site güvenilir mi?
-
Hocam yılların sitesi. Stanley termosların resmi satıcısı.
Columbia Plateau
ayakkabıyı 3500 tl ye sipariş verdim. 44 numara ayakkabı çok uzun durdu. asıl mesele ayakkabıda columbia kalitesi gerçekten yok.
Peakfreak Nomad
ayakkabımı çıkarıp bunu giydim , çok sert malzemesi diğerine göre kalitesiz geldi.
biraz yürüyüşe çıkacam. fiyat olarak emsallerden uygun. ürün sahte değil ama taiwan a yaptırılan ucuz bir ürün . beklentiyi yüksek tutmayınca görüntü olarakta columbia olunca bence bu fiyatı karşılıyor. iade etmeyecem
-
Önce Şok Extradan 3bin tl ye columbia crestwood aldım, sonra da hepsiburada dan 3110 tl ye adidas terrex a4x siyah karbon.. Aslında 2. ayakkabıya hiç de ihtiyaç yoktu ama fiyat cazip geldi açıkçası.
2 ayakkabıyı kıyaslayacak olursam, Adidas ürünü Columbia a göre görüntü malzeme kalitesi ve işçilik olarak çok daha güzel.. adidas 8 ise, columbia 6 dır.. Columbia markasının tişört,kaban ve ayakkabılarını kullanıyorum ama bu son ayakkabı açıkçası beni pek memnun etmedi, normalde piyasada 5-6bin tl ye satılıyormuş, o fiyatlara hiç alınmaz, tek tesellim 3bin tl oluşu..
-
şok pişmanlıktır. defolu ürünleri itelemeye çalışıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reco. -- 25 Kasım 2024; 16:54:39 >
-
Hocam merhaba, sizin için kısaca bir araştırdım, Terrex AX4 için ıslak zeminde çok kaydığına dair yorum var, bilginiz olsun, tehlikeli olabilir.
-
Çok teşekkür ederim hocam. Columbiaları bugün giydim, rahat ve sıcak tutuyor. Terrex evde deneyip, olmazsa iade ederim. Çok sağolun 🙏🏻
Hocam akşam almak istedim siteden kaldırdılar nasıl bulabilirim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X