Şimdi Ara

Columbia Waterproof Ayakkabılar 2999TL / ŞOK EXTRA (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
8
Favori
17.682
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Crestwood modelini bugün sağanak yağmurda deneyimledim. Ayakkabının önü su aldı. Zaten waterproof değil suya dayanıklı deniyor. Yoğun olmadığı sürece su geçirmez ama sağlam bir yağmur veya uzun süre suya maruz kalınca su geçirir. Ayakkabı çakma değil ama bir kaç yıl öncesine ait bir model aklınızda bulunsun. Kışlık günlük giyilebilecek güzel bir ayakkabı. Bu fiyata alınabilir tavsiye ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu ayakkabılar çakma ise durum kötü, orijinal columbia markaysa durum daha kötü.

• muhammetc kullanıcısına yanıt

çakma değil hocam

• Bende aldım fakat şimdi de kutupaysından Adidas Terrex grotex a4x modelini aldım. 2.500 e geldi. İyizico ile ?

Sizce hangisini kullanmalıyım ? Su geçirmesi benim için önemli.

www.kutupayisi.com
    Adidas Terrex AX4 Gore Tex Erkek Yürüyüş Ayakkabısı 42 - Antrasit / Siyah,
    https://www.kutupayisi.com/urun/adidas-terrex-ax4-gore-tex-erkek-yuruyus-ayakkabisi-42-antrasit-siyah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• moustapha129 M kullanıcısına yanıt

Ben kalitesini hiç beğenmedim. Ne rahatlığı, ne malzemesi sevilecek gibi değil. Ayakkabıyı ters çevirirken içinden tabanlığı çıktı. Hışır hışır poşet gibi ses geliyordu ön tarafından büküldükçe.

• muhammetc kullanıcısına yanıt

ben giymedim henüz. siz böyle deyince bi soğudum. iade edeceğim herhalde

• dejavu58 kullanıcısına yanıt

Bu ayakkabı rahat mı yoksa tabanı çok sert olanlardan mı?

• Generaloberst11 kullanıcısına yanıt

Hocam henüz elime ulaşmadı. Gelince yazarım. Ama sert olanlardan diye tahmin ediyorum.

• Columbia botlar da kalıplar nasıl? Nike Puma 43 tam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Columbia facet75 aldım, ayakkabı çok güzel. Çakma durumu söz konusu değil, içinde made in Vietnam yazıyor, en altta Vietnam'da üretilmiştir diye Türkçe yazmışlar, artık yazılıyor mu böyle? Dün karda test ettim, suyun içine daldırdım ayakkabıyı. Kalitesi iyi.

Merhaba.

Bu site güvenilir mi?

• SlmKbr kullanıcısına yanıt

Hocam yılların sitesi. Stanley termosların resmi satıcısı.

• Columbia Plateau

ayakkabıyı 3500 tl ye sipariş verdim. 44 numara ayakkabı çok uzun durdu. asıl mesele ayakkabıda columbia kalitesi gerçekten yok.

Peakfreak Nomad 

ayakkabımı çıkarıp bunu giydim , çok sert malzemesi diğerine göre kalitesiz geldi.

biraz yürüyüşe çıkacam. fiyat olarak emsallerden uygun. ürün sahte değil ama taiwan a yaptırılan ucuz bir ürün . beklentiyi yüksek tutmayınca görüntü olarakta columbia olunca bence bu fiyatı karşılıyor. iade etmeyecem

• Önce Şok Extradan 3bin tl ye columbia crestwood aldım, sonra da hepsiburada dan 3110 tl ye adidas terrex a4x siyah karbon.. Aslında 2. ayakkabıya hiç de ihtiyaç yoktu ama fiyat cazip geldi açıkçası.

2 ayakkabıyı kıyaslayacak olursam, Adidas ürünü Columbia a göre görüntü malzeme kalitesi ve işçilik olarak çok daha güzel.. adidas 8 ise, columbia 6 dır.. Columbia markasının tişört,kaban ve ayakkabılarını kullanıyorum ama bu son ayakkabı açıkçası beni pek memnun etmedi, normalde piyasada 5-6bin tl ye satılıyormuş, o fiyatlara hiç alınmaz, tek tesellim 3bin tl oluşu..

• şok pişmanlıktır. defolu ürünleri itelemeye çalışıyor

Columbia Waterproof Ayakkabılar 2999TL / ŞOK EXTRA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reco. -- 25 Kasım 2024; 16:54:39 >
  • Merhabalar tekrardan.

Numara karmaşası yaşadığım için iki farklı renkten 41.5 ve 42 numara sipariş ettim normalde 42 giyiyorum fakat 41.5 tam oldu. Siyah ürün waterprof 41.5 numara, antrasit olan 42 numara normal. Sanırım farklı seride farklı renkte ayakkabılar gelmiş. Tüm modeller waterprof değil. Waterprof modelin dil kısmı birleşik. Fotoğraflardan belirtmeye çalıştım. Aynı zamanda adidas grotex a4x modelini de 2.500 ₺ (300 iyisico indirim ile satın aldım. Sanırım ikisinide kullanacağım gri olanı iade edeceğim. Hem numarası hem de waterprof olmadığından. Bilgilendirme için yazdım. Bende bir soru sorayım. Waterprof olan orijinaldır değil mi. Fotoğrafları ekliyorum.

Hocam merhaba, sizin için kısaca bir araştırdım, Terrex AX4 için ıslak zeminde çok kaydığına dair yorum var, bilginiz olsun, tehlikeli olabilir.

• MadDog1 M kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim hocam. Columbiaları bugün giydim, rahat ve sıcak tutuyor. Terrex evde deneyip, olmazsa iade ederim. Çok sağolun 🙏🏻

Hocam akşam almak istedim siteden kaldırdılar nasıl bulabilirim

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.