Mayıs ayında romada columbia Outletten 2 mont 1 bot vergi iadesi ile 5600 liraya almıştım. Bir doğuşu bir de bu columbia Distribütörü kimse ölümüne takdir ediyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Columbia Waterproof Ayakkabılar 2999TL / ŞOK EXTRA (3. sayfa)
-
-
Gercel su geçirmez olanla OUTDRY modelleridir ki OUTDRY columbianın su geçirmemezlik sağlayn özel bir teknolojisi , OUTDOOR veya WATERPROOF olan modeller suya dayanıklı sadece.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biz düşünene kadar 42-43 numaraları tükenmiş.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ziraat bankası kredi kartıyla alamadım 10 kere denedim beklenmeyen hata diyor alamadım.
içlerinden en alınası Facet 75. Outdry vs. hepsi var
-
marketlerde genelde hep 3.kalite ürünleri oluyor markalarin.o yuzden artik uzak duruyorum.deneyim zamanla kazanılıyor malesef ki
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İşlevini yerine getiriyorsa yenisini almaya gerek yok zaten. Yirtilmadikca devam.
Tnf mont aldım Şok marketten, bir önceki montumu kendi mağazasından almıştım.
hangi modeli tercih ettiniz mont modeli olarak
-
Paraf bonus world hiçbirinde taksit seçeneği çıkmıyor, taksitli alanlad nasıl alabiliyor?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Neredeyse bedava
46 kullananlar ne yapsın
-
tam numaranızı alın kalıp soranlar..2023te amazondan alıştım.
-
aynı kaderin yolcusuyuz hocam
-
Bazi ünlü markalar çakma olabilir dikkat etmekte fayda var
6 yıl kadar önce amerikadan columbia mid redmond getirtmiştim. Giydiğim en rahat botlarla biriydi, ama 1 yıl içinde parmakların büküldüğü yerden üst malzemesi deforme oldu ve zamanla yırtıldı. Sonra amazon.us de bu konuda pek çok olumsuz dönüş olduğunu gördüm. Sonuç olarak, orjinal de olsa columbia bir daha tercih etmem, haaa hediye olursa olabilir:)
Çok kararsızım hocam ben araştırmadan önce fakirlik döneminden kalma bir Columbia salomon merakı vardı ama meğerse o eski kalite artık yokmuş. Ben de risk almayayım dedim merrel hakkında çok kötü yorum görmedim ama onunda waterproof ürününü bulamadım. Aslında mevzu şu bana işe gidip gelirken yağmurda su almayan bir ayakkabı lazım onun için de sıradan marka hakiki deri ayakkabı alayım dedim baktım ki salomon parası olmuş e o zaman ben de fakirlik döneminden kalma hevesimi alayım ayağım bir kalite görsün dedim ama hevesim kursağımda kaldı.
bu fiyatlara orijinalliği belirsiz ürün almaktansa muadilini decathlondan alırım. ayrıca columbianın orijinali de beş para etmez artık. outdoor ayakkabı çok eskittim dağda bayırda neredeyse her markadan. en memnun kaldığım goretexli reeboktu
Bu columbianın beden tabloları niye bu kadar tuhaf? TR sitesinde Facet modeli için 43.5 numaraya denk gelen cm, DE sitesindeki tabloda 44.5 gösteriyor. Bu kadar saçma bir fark nasıl oluyor?
-
kesinlikle katılıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X