Şimdi Ara

comaq armada110 hdd nasil baalarim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimde bi compaq armada 110s var makineye virus taramasi yapim sonra kapattim gittim baskha bi yerde actim pxe-rom die bi seyler cikti dos dayken biraz bakindim net e falam lan dan boot etmeye calistigi icin bu hatayi verdiini kesfettim bios update yapmaya calistim olmadi bios update yapamdim hdd nin icinde bilgiler var o yuzden format atamiyorum bende bunun diskini cikartaim dedim makineye ataim yedekleri sonra hayvan gibi abanaim formata dedim kendim kendime ama hdd i cikarttiktan sonra anladim kine bu hdd lerin pinleri daha farkli boyle bi jak varmidir bileniniz vamidir acil heeelllpppp diyorum

• yani şunu soyleyim donusturucukeri var 2.el kısmına yzarsan yada gittigidiyora bakarsan bulursun 10-15 milyon birseydi sanırım link bulursam koyarım
  • gerek kalmadi link koymaana ben buldum hemde 5 YTL ye izmir de necip bilgisayarda aklinizda olsun da simdi de makineye takiyorum ama pc hdd i gormuyor ne is yafh iyice dumur oldum yaa ayrica yapmam gereken bi sey varmi? baglantisini mi yanlis yapiorum die dusundum sanmiyorum bi power bi de 80 ata girisi var obur tarafada da notebook un diski icin pin girisleri var ama bi turlu diski gormedi hatta benim makine ac,lmadi disk taramasi yapan bolumde kalio (dosda) bende cikarip usp hdd kutusuna taktim ama hic bi hareket gormuyor... help!!! acil help!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.