Şimdi Ara

Combat Mace

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arcane/fire mage arkadaşımla arena yapıyoruz şu an 17/0/44 oynuyorum (Mace) iyi oluyo aslında ama teke tek kalınca özellikle warrior paladin gibi plate giyen class lara karşı zayıf kalıyorum acaba combat olsam nasıl etkilenir genel olarak arena durumumuz sormak istedim

• Plate giyenlere karsı teke tek kaldığın zaman mümkün olduğunca bleed dmg vermeye çalışman lazım.. Combat olsan bu sefer cdlerini başta harcicaksın ve yine aynısı olucak pek birşey farketmeyecek.
    Misal adamı stunlayıp combattan cıkıp hop bandaj(bleed bırak mutlaka üstünde) stealt tekrar stun bleed kaç.
    kısaca vurkaç yapman gerekiyor. Yoksa warrioru teke tekte imkan yok alamazsın ha noobsa warr alırsında benimgibi shield/1h takarsa iste o zaman kiteleme dışında kesmen zor.
  • Combat olarak bir warrior u paladini alabilirsin tabi yine gear a bakar ama cooldownlarını kullandıktan sonra alırsın hiç merak etme Envenom die bişi var ama dimi ^^
  • rog palayı warriordan rahat keser ama verebileceğim taktikler cripple eksik olmasın adamın uzerinden ve enerjin 0-20 aralıgına dusunce 1-2 yard geriye cekil(cok cekilme warr interceptle biner tepene) enerji regen olsun sonra tekrar dal .. daha yapılacak cok sey var ama onlarda bende saklı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SERSERIE -- 11 Şubat 2008; 23:05:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Korin

Combat olarak bir warrior u paladini alabilirsin tabi yine gear a bakar ama cooldownlarını kullandıktan sonra alırsın hiç merak etme Envenom die bişi var ama dimi ^^

envenom şuan itibaryle saçmalık... ben 1k crit fazla vurabilmek için wounddan vazgeçmem açıkcası
  • demi cpleri bleed stunlara harcamak varken :P
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Devil Spirit
    15 yıl önce açıldı
    Dragon Age Veilguard
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.