Şimdi Ara

combo mu doblo mu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadalar bir arkadaşım 1.3 doblo veya 1.3 combo almayı düşünüyor. bu araçları kullananlar varsa yakıtları performansları ve konforları hakkında bilgi verebilirmi acaba. zaten iki aracında motoru aynı diye biliyorum doğrumu?

• slm arkadaşım aracı daha çok binek olarak mı kullanacaksın, ticari mi eğer ticari dersen kesinlikle doblo derim neden;
    *combo corsa şasesi bozularak yapılmıştır, fazla yüke gelemez
    *kangoo clio şasesi bozularak yapılmıştır
    eski kasa caddy ile poloyu yanyana koyup bak, comboyu corsa ile yanyana koyup bak
    bunlar ticari araç sınıfında zayıf kalan araçlardır, birebir ticari amaçla yapılmış araçlar;
    partner, berlingo, connect, doblo yanlızca doblonun 1,2 benzinlisini tavsiye etmem aynı şekilde eski kasa 1.4 benzinli partner önermem
    bir dönem pejo bayiisinde çalışmıştım 1,9 ve 2,0 hdi turbolu dizel satıyorduk 2,0hdi daha sessiz ve yakıt sarfiyatı düşüktü şehiriçi kmde ortalam 17-18 ykr, şehirdışı 14-16 ykr (yüke ve kullanıma bağlı) olarak müşterilerimizden duyduğumuz rakamlardı, daha sonra 1,6hdi modeli çıktı 90hp - 2,0hdi 90hp modelinden daha ekonomik olduğunu söylediler ve +Abs 2 airbag eklenmişti, diğer 1,9 ve 2,0 larda abs mevcut değil, çapraz frenleme vardı. -yönü yan sürgülü kapıları çok fazla aç-kapa yaparsanız zamanla kapılardan ses gelmeye başlıyor buda müşterilerimizden duyduğumuz şikayetlerdi.

• Hiç bir araştırma yapmadan,
    Tükiyede üretilen, servis ağı çok geniş olan ve şahsen servilerini beğendiğim TOFAŞ ın doblasunu öneriyorum.
    Ankarada kartaş gittip hep. Daima ilgilendiler, güler yüzlüydüler, hiç sorun çıkarmadılar. palio vardı.
    Servis iyatları da makuldü. Başka servise gitmedim çünkü memnundum. Belki olarda iyidir.
    Ama hiç araştıma yapmadım ve doblo kullanmadım.

arz ederim
  • araç genellikle binek olarak kullanılacak
  • tabiki combo!!!!dobloda o sağlamlık nerde!!!!caddye bulaşma diyorum ve iyi günler diyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetbilal

araç genellikle binek olarak kullanılacak

binek olarak kullanacaksan combo tavsiye ederim.
    bi arkadaşımızın da dediği gibi corsa altyapısı kullanıldı, günlük kullanıma daha uygun..

ama yük atacaksan doblo seçmelisin..
  • bizde bunların 2 sinin arasında kalmıştık. Tabi bizim alacagımız doblo eski kasa olunca combo daha güzel daha kullanışlı geldi.kısmetse 1-2 aya kadar combo 1.3CDTI alıcaz.

zaten seninde dediğin gibi motorlar aynı.combo doblodan 100kg kadar daha hafif olması lazım bildigim kadarıyla. bazıları combonun görünüşünü beyenmiyor.ben çok beyeniyorum.zevk meselesi.

ben combo derim.

sıfır düşünmüyorsa 21.000ytl civarına 1.3 CDTI combo bulabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    *** VECTRA mı FOCUS mu?***
    14 yıl önce açıldı
    Colt mu ,clio mu?
    12 yıl önce açıldı
    Focus mu Vectra mı
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hepinize ilgilendiğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar.
  • combo 1.3 dizel lerde performans çok fazla yok doğal olarak.zaten binek amaçlı tasarlanmamış.
    ama piyasadaki birçok binek araçdanda daha konforlu olduğunu söyleyebilirim.
    arkadaşlar benim combo ya binince hepsi hayret ediyordu ne kadar rahat diye.hatta eski model birçok araçdanda daha çevikdi.
    ama kasa ağır motor küçük olunca performans düşüyor ve doğal olarak yakıt tüketimide artıyor.geçen sene 16-17 ykr yakıyodu araba.şimdiki fiyatlarla kıyaslarsan 20 ykr yi geçiyo anlayacağın.
    şirkettede doblo 1.9 vardı.onları nedense pek sevmedim.opel sağlamlığından vazgeçme derim.
  • combo alsın keyfine baksın
  • eğer ki aşırı yük koyacaksanız kargo işi gibi bi iş yapıyorsanız doblo ama diyeyim sorunlu araç arkadaşımın kargo bayisi var doblo aldı 2007 bi kaç sorun çıkardı

eğer ki gezcem biraz da yük koyarım dersen kesinlikle kesinlikle combo derim
  • combo
  • Doblo premio
  • yük atıyosan doblo yoksa combo
  • combo...
  • almış olsam combo alırım
  • Combo çoğunlukta zaten.
    Opel 12 yıl pas garantisiyle rekor kırıyor.
  • combo
  • 12 yıl garantiyi renaultta veriyor çoğu otomobil üreticileri veriyor
    yanlış bilmiyorsaöm fiatta veriyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: emregulec_1905

12 yıl garantiyi renaultta veriyor çoğu otomobil üreticileri veriyor
    yanlış bilmiyorsaöm fiatta veriyor

önemli olan garanti değil o garantinin tutup tutmamasıdır hiçbir reno 10 sene pas tutmadan duramaz ufakta olsa kesinlikle pası vardır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.