Şimdi Ara

combobatch.bat hatası ve kurulum sorunu yardım lütfen!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar,hemen konuya geçeyim. 1 hafta kadar önce combofix i çalıştırdım, combofix pcyi yeniden başlatmak istedi, yeniden başlatırken bi problem oldu sanırım tam hatırlamıyorum ve bundan daha sonraki pc açılışlarında windows un ''Hoşgeldiniz'' yazısından sonra, ''Windows C/Combofix/Combobatch.bat (tam emin değilim) dosyasını bulamadı'' gibi bir uyarı almaya başladım.

Bu bikaç gün devam etti, şimdi ise artık işler çığrından çıktı. Pcnin açma düğmesine basıyorum, kasanın sıradan kısa ötüşü yerine başka bir ses geliyor, pc sonra kurulmaya başlıyor. Kurulum devam ediyor, hoparlörlerden gelen sesten anlıyorum ama görüntü gelmior monitöre. Bazen kafasına göre açılıyor,bunu da o nadir zamanlardan birinde yazabiliyorum. Mesela bu sefer pc kurulurken, kasanın o klasik sesi gecikince bi kere kasaya vurdum,ses o zaman geldi ve pc normal bi şekilde (combobatch uyarısını hala veriyor) açıldı :D

Formattan başka yol yok mu ? Sorun nerede olabilir ne yapmalıyım?

• Başlat => Çalıştır

"combofix /u" yazarak combofix'i kaldır...

Yeniden başlat...
  • ben bu olaydan sonra sildim combofix i , simdi de dediğini yaptm ama windows bulamadı :(
  • bu arada kasaya vurunca çalışma olayı şans değil galiba, artık açılmayınca kasaya vuruyorum ve çalışıyor pc :D

Donanımsal olabilir mi acaba beyler bayanlar ?
  • büyük ihtimal donanımsal bir sorun kasa içi kobloları kontrol et temas etmeyen bir yer vardır
  • pcyi açabildiğim nadir zamanlardan biri xD sanırım sorun kasanın içindeki ''power supply''de. bana ne kadara mal olur bu sorun ya da ben kendim halledebilir miyim bilgisi olan ?
  • aynı sorun bende de var arkadaşlar.yalnız combofix'i kaldır demeyin çünkü combofix portable bi program olduğu için kaldırılmıyor.bilgisayara kurmadığım şeyi kaldırmam da mantıksız olur heralde ;) yabancı forumlarda okuduğum kadarıyla hijack this diye bi program kullanmam gerekiyomuş ama nasıl kullanacağımı tam anlamadım.yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Selam
    Bende googlede arar tararken sorunu buldum.
    Regeditte combobatch.bat isimli satırları bulup silin. Silemezseniz sağ tıklayın izinlerden tam denetimi seçin ve siliyor bu şekilde ve açılışta sorun kalmıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.