Şimdi Ara

çömezim arkadaslar tv kartı için yardım please

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sevgili arkadaslar benim 2 adet sorunum var
    1. bir tv kartı aldım ama üstünde marka niyetine hiçbişe yazmıyo ancak philips yazısı var ben bu tv katını nasıl calıstracagımı bilmiyorum driver ne kullanmalıyım tv programı ne kullanmalıyım allam cıldıracam kac gundur bunla ugrasıyorum

2.birde lifewiew tv kartım var bundaki sorunum su tv kartının progamını calıstırmak istediğimde "eror loading driver" diye bir yazı cıkıyo ve tabiiki program calısmıyo
    herkese şimdiden cok teşekkür

• 1. soruya cevap o philips tv kartının chipsetidir.bence o tv kartını aldığın yere sor marka ve modelini . 2. soruya cevap muhtemelen driverı yüklerken bir hata oluşmuş ve tam yüklenememiş.
  • 1. Sorununu dahi düzgün anlatamadığına göre o philips parçası,chipi değil TUNERidir kartın. chip küçük ve siyah bir plastik plakadır
    üstünde BT848, booktree, SAA... gibi bişeyler yazar.
    kartın üzerinde FCC koduna bakarak üreticisini bulabilirsin FCC.orgdan. olta benden, balık senden hadi bakalım..
    Bu kart BT8x8 chip ise genele uygun birçok sürücü bulabilirsin.

2. lifeview.com.tw sitesinden kartın uygun sürüce ve programını indir onu kur. kartının tam modelini iyi öğren flyin sitesinden old productstan aynısını ara. Flyin oynatıcı programlarını BEEPtiret,
    moretv(3.53)+wilma(2.1) kullan, ya da ivanın program ve sürücüsünü
    www.iulabs.com
    bak o kadar uğraştım yazdım başaramazsan çok kızarım! ;)

• http://members.fortunecity.com/erginates/bt8x8.exe Linkteki driveri indir ve kullan..geçmiş olsun..Bu driver 100 den fazla marka-model tv kartında kullanbilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.