Red Alert serisinin ağır hayranı olarak, bu eksikliği de ben tamamlamak istedim. Bir adet yama vardı ama %2 seviyesinde çevrilmiş, ana menü dışında bir Türkçe kelime yoktu. Bende sıfırdan yeni yama yaptım. Yama %100 oranında Türkçe'dir, bir kelime bile ingilizce dahil olmayacak şekilde tamamen Türkçeleştirildi. Yama önce Translate sonra İmla düzeltme olarak yapıldı. Her cümle her hikaye gayet iyi anlaşılır şekildedir. Gelecek çeviriler için heveslenmem için bahşişleriniz için hesap numaram: Banka: Finansbank Enpara İban: TR610011100000000060298781 İsim: Soner Çakır Steam sürümünde test edilmiştir. Genel Ayarlardan, ALTYAZI'yı açmayı unutmayın. İNDİR (ücretsiz)(02.02.2022): https://sonercakir.blogspot.com/2022/02/command-conquer-red-alert-3-100-turkce.html Ekran Görüntüleri; < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyc -- 2 Şubat 2022; 3:17:0 > |
Command & Conquer: Red Alert 3 İçin %100 Türkçe Yama 2022
"Command & Conquer: Red Alert 3"ü Türkçe olarak deneyimlemek isteyen oyuncular, en son %100 Türkçe yamamızdan yararlanabilirler. Bu yama ile oyunun tüm arayüzü, diyalogları ve menüleri Türkçe olarak görüntülenecektir.
"Red Alert 3: Uprising" genişletme paketi için de Türkçe yama mevcuttur. Bu yamayı yükleyerek genişletme paketinin tüm içeriğini Türkçe dilinde oynayabilirsiniz.
Ayrıca "Command & Conquer: Red Alert 2" için de Türkçe yama bulunmaktadır. Bu yama ile oyunu Türkçe olarak oynayabilir ve nostaljik anılarınıza dönebilirsiniz.
"Red Alert 3" indirmek isterseniz resmi web sitesini veya güvenilir indirme platformlarını ziyaret edebilirsiniz. Oyunu indirdikten sonra Türkçe yamayı kurmayı unutmayın.
"Red Alert" serisi, gerçek zamanlı strateji oyunlarının efsaneleri arasında yer almaktadır. Türkçe yamalardan yararlanarak bu klasik oyunları kendi dilinizde deneyimleyebilir ve keyfini çıkarabilirsiniz.