Şimdi Ara

Command & Conquer: Red Alert 3 (2008) / Uprising (2009) [ANA KONU] (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.255
Cevap
2
Favori
149.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: -FeYYaZ-

Bu arada starcraft 2 çıktımı bir de ona bakalım

Çıkmadı.
    Akşama hamachi'den RA3 oynayalım ama server ?
  • hamachiden sorunsuz oynayabiliyormuyuz iki kişi felan?bir ayar yapmamıza gerek var mı
  • @borealatis
    Hocam server var mı ?

Server adı ve şifresi verebilir misin ?
    Deneyelim bi senle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: offendicula

quote:

Orjinalden alıntı: SSH

Çok güzel bir harita yükleyip oynamanızı tavsiye ederim.

Red Alert 3'ün betasına katılanlardan bazılarına gönderilen özel harita:

http://rapidshare.com/files/163075671/BonusContent_BetaTester.rar.html

bu exe dosyası sıkıntı yaratmaz değilmi orjinal olmayanlarda ???

O konuda bir bilgim yok. Ama bir sorun olmaz diye düşünüyorum.

• SOVYET'ler ile bitirenlere sesleiyorum
    özgürlük anıtının yokedildiği bölümde anıtı yok ediyorum bölüm bitiyor sonra yeni bölümmüş gibi yine aynı bölüme sıfırdan başlıyor oyunda bır hatamı var yoksa 2 keremı aynı bolume bıtırmek gerekıyor birisi cvp yazarsan ona gore oynucam aynı gorevı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Penryn

@borealatis
    Hocam server var mı ?

Server adı ve şifresi verebilir misin ?
    Deneyelim bi senle.

bu gece açıcam server buraya şifresini veririm;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: TIGERSHARK

SOVYET'ler ile bitirenlere sesleiyorum
    özgürlük anıtının yokedildiği bölümde anıtı yok ediyorum bölüm bitiyor sonra yeni bölümmüş gibi yine aynı bölüme sıfırdan başlıyor oyunda bır hatamı var yoksa 2 keremı aynı bolume bıtırmek gerekıyor birisi cvp yazarsan ona gore oynucam aynı gorevı

evet oyunda hata var, yamaları kurarsan düzelir sanırım. Japonların büyük robotuda ölmüyor bazen, tek başına bütün ordumu Sibirya' ya geri yolladı
  • arkadaslar sovyetlerin 6. bolumu bitiriyorum ama bittigi gibi masaustune geri donuyor sorun neden olabilir acaba?
  • aynı sorun bendede var oda oyunun orjinal olmadığından dolayı kaynaklanıyor yeni bir patch ve ilaç çıkınca düzelecektir diye tahmin ediyorum bu arada japonlar çok güçlü olmuş japonlarla bi skirmish oynayım dedim nerdeyse komandoyla yokedecektim karşıdaki düşmanı shinobi ler de baya iyi askeri savaşlarda mahvederler orduyu.
  • Hamachi serverımız oldu
    Ağ adı: C&C-Red Alert 3
    Ağ Şifresi: ccredalert
  • bende şu ana kadar hiçbir sorun olmadı 1.03 yamasını ve vista x64 kullanıyorum
  • beyler amerikayla oynarken.. baskanin delirdigi bolumde ne yapacagimi anlayamadım yardım edebilecek kimse varmı buralarda...
  • quote:

Orjinalden alıntı: caneryilmazer

beyler amerikayla oynarken.. baskanin delirdigi bolumde ne yapacagimi anlayamadım yardım edebilecek kimse varmı buralarda...

Asıl amacın heykelin kafasından çıkan silahın ateşleyicisini yok etmek. Ama bundan önce Tanya ile kuzeye gidip bir adet power plant patlatman lazım. Güç kesilince güneye inip yok etmen gereken direği yok etmelisin.

Eğer ateşleyiciyi yok ettiysen, ikinci görevin başkanın aracını yok etmek olacak.

Birde yan görevler var ki, bunlar diğer heykellerin gözlerinden çıkan lazer silahlarının, etraftaki binaları ele geçirip , ateş etmesini engellemek. Eğer bunu yapmazsan görev zorluyor.
  • Arkadaşlar EA'nın ortaya çıkardığı bu rezaleti kendi çapımda protesto etmek için westwood adlı firmadan ayrılıp Petroglyph adlı firmayı kuran ve "Red Alert 2" yi tasarlamış olan ekibin yarattığı "Star Wars: Empire at war" adlı oyunu orjinal olarak almayı düşünüyorum. Herkesi de bunu yapmaya davet ediyorum. Böylece EA da olayın para verip koca memeli ve ünlü oyuncuları oynatmak olmadığını, yetenek ve vizyon işi olduğunu kavrar ve bir ders alır. Tabi bu protestonun amacına ulaşacağını sanmıyorum ama en azından vicdanım rahat ve kendi bireysel yanıtımı vermiş olarak kafam da rahat olacak. Adamlar oyunu yapmış ve RA3 den kat kat daha güzel. RA2 deki havayı bulamayanlar "Star Wars: Empire at War" oynununda aradıklarını bulacaklar bence. evet belki Red Alert evreninde geçmiyor Star Wars evreninde geçiyor ama oyunun tadını alınca bir daha RA3'ün yüzüne bakmayacaksınız. Oyunun ekran görüntülerini google'dan bulabilirsiniz. Buyrun bu da sayfasıhttp://www.lucasarts.com/games/swempireatwar/indexFlash.html
    Bu da Westwood'un devamı olan Petroglyph şirketinin sitesi:http://www.petroglyphgames.com/index.php

• Oyunda en keyif aldığım birim Japonların su altında ve üstünde gidebilen aracı. Star Wars birimlerini andıran bir görüntüsü var. Biraz pahalı ama oynamak çok keyifli. Özellikle 10, 15 adet yaparsanız hiç bir birim dayanmıyor. tek kusuru füzelere çok dayanıksız oluşu. O yüzden bir kaç tanesi bir arada olunca pek iş görmüyor.

Command & Conquer: Red Alert 3 (2008) / Uprising (2009) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nevi şahsına münhasır -- 14 Kasım 2008; 10:47:07 >
  • ya ben bu oyunda 30 fps nin yukarısına çıkamadım nedense....nedeni nedir acaba stj oyunlarına özel bişi mi?

vertical sync yi kapattım yine yok...

2 gb ram
    g92 8800gts 512

...?
  • quote:

Orjinalden alıntı: borealatis

ya ben bu oyunda 30 fps nin yukarısına çıkamadım nedense....nedeni nedir acaba stj oyunlarına özel bişi mi?

2 gb ram
    g92 8800gts 512

...?

Herkesde aynı merak etme kartında sorun yok.Bu arada server için teşekkürler.Akşama gelirseniz oynarız.Gece yarısına kalmayalımda işe gidecez sabah erken.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Penryn

quote:

Orjinalden alıntı: borealatis

ya ben bu oyunda 30 fps nin yukarısına çıkamadım nedense....nedeni nedir acaba stj oyunlarına özel bişi mi?

2 gb ram
    g92 8800gts 512

...?

Herkesde aynı merak etme kartında sorun yok.Bu arada server için teşekkürler.Akşama gelirseniz oynarız.Gece yarısına kalmayalımda işe gidecez sabah erken.

bende işteyim şuan sabah erkenen işe gidiyorum.dün arkadaşla 2 ye kadar oynadık :) baya sardı :)

akşam gel oynarız geceye doğru bir işim var 00 olmadan tekrar eve gelirim o zamanda olursan oynarız ;)

birde 1.04 patch i çıkmış bu ne işe yarar yükleyecem de...

siz de patchleri yüklemeyi unutmayın...ağ da sorun çıkartır başımıza:)

(biraz araştırdım şimdi de sanırım 1.04 için ilaç yok..1.03 yükleyelim hepimiz;))

Düzenleme: Bu fps olayı herkes de öyle fakat niye öyle? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borealatis -- 14 Kasım 2008; 9:52:47 >

• 1,04 patch çıktı arkadaşlar :http://www.commandandconquer.com/portal/site/cnc/article/detail?contentId=0c3ca41d2e69d110VgnVCM100000100d2c0aRCRD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penryn -- 14 Kasım 2008; 11:09:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: alport

Arkadaşlar
    Yıllar sonra ra2 kurup oynarken birden ra3 haberini alıp oldukça sevindim. Yorumları kısaca okuyunca kendim oynamadan karar vermeyeyim dedim. Lakin problemim şu: benim artık emektar olmaya başlayan core duo 1.8ghz, 1 gb ram, 256mb geforce go7300 ekran kartlı laptop bu oyunu kaldırır mı? minimum ayar olsa da oynayabilir miyim?
    İlgilenenler şimdiden çok teşekkür!!

oynarsın, ben c2s ama onboard ekran kartlı bi makinaya kurdum. 800x600'de normal çalıştırdı.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.