Şimdi Ara

Command & Conquer: Red Alert 3 (2008) / Uprising (2009) [ANA KONU] (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.255
Cevap
2
Favori
149.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar herkes yorum yapmış beğenmiş veya beğenmemiş. Lakin bir gerçek var ki şu oyunu Westwood yapsaydı bu konu 10 küsür sayfa da günlerdir tıkanıp kalmazdı. Hamachi ağları, orjinal alanlar ve/veya bilgisayarını sırf bu oyun için upgrade etmek isteyenler gırla olurdu.

İşte hep bir geyik vardır ya "zevk meselesi" cart curt... O da bir yere kadar. Bir laf daha var "aklın yolu bir"... Açıyorsun oyunu her türlü ön yargıyı kafandan atıp oynamaya başlıyorsun amma velakin başka ön yargılar göz önüne seriliyor bu sefer de...

En güzeli ne biliyor musunuz? Zamana bırakıp bu konuyu yeniden tartışmaya açmak. Bakalım o kadar çok insan diğer Red Alert' lere nazaran takip ediyor olacak mı?
  • arkadaslar bugun ra3 aldim. 1.0 versiyonu idi oyundan atma problemi oldu.foruma baktim 1.3 ile duzelir demişsiniz fakat 1.3 u yuklememe ragmen oyundan atmaya devam ediyor.
    masaustune dönüyor. ra3_1.3 bi sorunla karsilasti diyor klasik windows hatasi.
    ayrica ekran cozunurlugu dusuyor ve renk kalitesi 4bite dusuyor.bunu duzeltemiyorum res atmak zorunda kaliyorum.

bi yardim etseniz nerde hata olabilir acaba
  • Oyunun orjinal değilse (ki henüz gelmediğine göre değil sanırım) 1.03'ün ilacı 1.0'ın dosya adı değiştirilmiş hali oldugundan 1.03'le giderilen hataların bazıları muhtemelen ilaç yüzünden hala devam ediyor olabilir. Ekran kartının sürücülerini yenilemeyi denemişindir zaten?
  • haklısın. oyunda menülerdeki aşırı yavaşlık, ki ben çoğu zaman alt tab yapıyorum, yamalarla çok az düzelebildi.

diğer taraftan, tam donanımlı hiç bir silahın olmayışı garip olmuş biraz. oyunun kendi içindeki mantıksal tutarlılığa uymuyor. hem hava hem kara hedeflerine saldırabilen doğru dürüst bir ünite yok. Bu oyun başlı başına yeni bir seri olarak çıksaydı, hadi neyse derdik, ama red alert serisinin mirasını taşıyor, red alert 2'den daha iyi olması gerekirdi.
  • ınternet baglantınızı kestıgınız zaman alt tab yapmaya gerek kalmıyor
  • Serinin önceki oyunları gibi RA 3'de her yönden oynanmayı hakeden bir oyun.
  • Hadi artık sabırsızlanıyorum ya gelsin orjinali de alalım fiyatı ne olucak bilen varmı ? 50 lira civarı falan mı ? Yaorumları tek tek okuyorumda yavaş yavaş herkes sevmeye başlamı gibi oyunu ilk başta panayır şaklaban renk paleti bune ya şeklinde başlamışlar da artık çok önemli değilmiş gibi duruyor bakalım RA nın 12 yaşından beri hayranı olarak nasıl bir oyun bulucam karşımda
  • oyunu oynadım eskiye oranla biraz garip olmuş ama hoş olmuş alışmak biraz zaman alacaktır ama oyun genel anlamda bakılırsa güzel ünitelere biraz alışmak zaman alacaktır diye düşünüyorum ama alışınca tadından yenmez olacağına da eminim bu arada oyunun müzikleri çok sağlam.
  • Ben oyunu dört gündür oynuyorum ve çözdüm çok basit olmuş 5 brutalle kapışıyorum bu ultimate weapon işi cidden bozmuş yani olmamış, bir de çok az unit var.

Unitler çeşitlendirilip bu ultimate weaponlara bir ayar cekilirse oyunun skirmish modu daha kaliteli olur.
  • Beyler bu oyunu tam ekran değilde pencere modunda oynayabiliyormuyuz?Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
  • Ya arkadaşlar Sovyetlerin 7. bölümünde Japon İmparatoruna suikast düzenliycez ama ben 1 Conspirt ve 1 war bearla hiçbir halt yapamıyorum ne denediysem karınca ezer gibi öldürüyorlar iki askerimi.

bu bölümü oynuyan arkadaşlar nasıl geçti ?
  • Arkadaşlar oyunu dün edindim fakat bir sorunum var. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdi ben, Tiberium Wars ve Kanes Wrath oynarken oyunun ara videoları gayet akıcı bir şekilde ilerliyordu. Ama sonra ne olduysa, bu iki oyunun videolarında video yavaşlıyor ve ses videodan önde gidiyor. Aynı sorun Red Alert 3 videolarında da var. Yine ses videodan önde gidiyor. Bunun sebebi de videonun yavaş ilerlemesi. Eskiden böyle bir şey olmuyordu fakat bir süredir bu olay devam ediyor.
  • mis gibi oyun hala oyuna kötü diyen var beğenmiorsan yaparsan bir red alert oynarsın netvorkte çok zevkli herkes mutlaka oynasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: celtic_frost

Ya arkadaşlar Sovyetlerin 7. bölümünde Japon İmparatoruna suikast düzenliycez ama ben 1 Conspirt ve 1 war bearla hiçbir halt yapamıyorum ne denediysem karınca ezer gibi öldürüyorlar iki askerimi.

yardım bekliyorum arkadaşlar
  • quote:

Ya arkadaşlar Sovyetlerin 7. bölümünde Japon İmparatoruna suikast düzenliycez ama ben 1 Conspirt ve 1 war bearla hiçbir halt yapamıyorum ne denediysem karınca ezer gibi öldürüyorlar iki askerimi.

hartada yeşille gösterilen yerlere gideceksin. sonra senden bir yeri patatıp adamların dikkatlerini dağıtmanı söylüyor. ondan sonra gerisi kolay.
  • quote:

Orjinalden alıntı: neuro

quote:

hartada yeşille gösterilen yerlere gideceksin. sonra senden bir yeri patatıp adamların dikkatlerini dağıtmanı söylüyor. ondan sonra gerisi kolay.

teşekkürler dostum bir daha bakıyım, fakat yeşille gösterilen yer imparatorun olduğu yer değilmi zaten?baya sağlam korunuyor
  • red army nin helikopterleri süper olmuş direk onlarla herşeyi yok edebiliyorsunuz hızlılarda bence en büyük artısı bu :D

bide versiyonları çıkmış galiba sürümleri nedir ne değildir bir açıklık getirebilecek olan var mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: lordhammer

Arkadaşlar oyunu dün edindim fakat bir sorunum var. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdi ben, Tiberium Wars ve Kanes Wrath oynarken oyunun ara videoları gayet akıcı bir şekilde ilerliyordu. Ama sonra ne olduysa, bu iki oyunun videolarında video yavaşlıyor ve ses videodan önde gidiyor. Aynı sorun Red Alert 3 videolarında da var. Yine ses videodan önde gidiyor. Bunun sebebi de videonun yavaş ilerlemesi. Eskiden böyle bir şey olmuyordu fakat bir süredir bu olay devam ediyor.

sisteminizdeki video ve audio codeclerin birbirine girmesinden kaynaklanıyor bu sorun hepsini kaldırıp temiz bir codec kurulumu yapmanız lazım yada k-lite codec pack içindeki fix programı işinize yarayabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

quote:

Orjinalden alıntı: lordhammer

Arkadaşlar oyunu dün edindim fakat bir sorunum var. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdi ben, Tiberium Wars ve Kanes Wrath oynarken oyunun ara videoları gayet akıcı bir şekilde ilerliyordu. Ama sonra ne olduysa, bu iki oyunun videolarında video yavaşlıyor ve ses videodan önde gidiyor. Aynı sorun Red Alert 3 videolarında da var. Yine ses videodan önde gidiyor. Bunun sebebi de videonun yavaş ilerlemesi. Eskiden böyle bir şey olmuyordu fakat bir süredir bu olay devam ediyor.

sisteminizdeki video ve audio codeclerin birbirine girmesinden kaynaklanıyor bu sorun hepsini kaldırıp temiz bir codec kurulumu yapmanız lazım yada k-lite codec pack içindeki fix programı işinize yarayabilir.

Her ikisini de denedim ama sorunum devam ediyor. İlgilendiğiniz için teşekkürler.

• Oyun gerçekten güzel fakat hem hava hemde karadaki düşmanları vurabilen bir saldırı aracının olmaması skirmish'te epey zorluyor.Değişik birimleri koordineli hareket ettirmek zor oluyor.Bu oyunun biraz daha zorlaştırmış.

Eskiden örneğin sovyetleri seçtiysek onların meşhur tanklarından üretir hava kara dinlemeden düşmanı dağıtırdık
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.