Şimdi Ara

Command & Conquer: Red Alert 3 (2008) / Uprising (2009) [ANA KONU] (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.255
Cevap
2
Favori
149.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: -FeYYaZ-

Oyunun türkçe yamasını yapıyorum

Kolay gelsin
  • O dev japon robotunu görmelisiniz? (Oynamayanlar için)

İnsanın "Abi japonlar yapıyor yavvv.." diyesi geliyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahve uzmanı -- 8 Kasım 2008; 23:52:37 >
  • oyunu iyice merak ettim ya vizeler başladığından oynamıyım falan diyordum birgün oynayacağım artık ne yapalım.
  • hamachiden arkadaşla 2 miz olduk 2 ye ye pc ile kapıştık. ben böyle eğlence yaşamadım hayatımda.
    red alert 2 de akıcılık görüntülerle birleşmiş acayip zevkli bişey çıkmış
  • nasıl online oynayabiliriz skirmishlerde hep dengesizlik oluyor?
  • ilk defa bir redalert oyununda sovietler allieslerden daha güçlü olmuş.(bence)

allieslerin içine etmişler. Mirage tankı sıvamışlar resmen.

Bu kadar mı kötü mirage tank olur. Hem yavaş gidiyor hem de görünmezliği o kadar etkili değil.

Güzelim Prism Tankı da kaldırmışlar (yerine artık yerine mi bilmiyom gerçi) athena cannon diye saçma sapan birşey getirmişler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: -FeYYaZ-

Oyunun türkçe yamasını yapıyorum

Biz daha oynayamadık Türkçe yaması yapılıyor.
  • Nihayet indirdim giriş videosunu izledim (oyuncuların hepsi tanıdık) fakat bu rising sun olarak nitelendirilen imparatorluk kore mi japonya mı tam anlayamadım videoda bir yeri mi kaçırdım acaba?
  • Rising Sun= Japonya , bayrağa dikkat
  • Arkadaşlar oyun güzel olmuş. Beğendim. Eski Red Alert havası pek yok gibi gelse de güzel oyun. Bu oyunu orjinal almayı düşünüyorum. Sizce online için değer mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: neuro

ilk defa bir redalert oyununda sovietler allieslerden daha güçlü olmuş.(bence)

Bu kadar mı kötü mirage tank olur. Hem yavaş gidiyor hem de görünmezliği o kadar etkili değil.

Güzelim Prism Tankı da kaldırmışlar (yerine artık yerine mi bilmiyom gerçi) athena cannon diye saçma sapan birşey getirmişler.

allies yine güçlü olmuş bence hava saldırıları çok güçlü yine
    ama en güçlüsü bence japonlar olmuş, uzaktaki ore lara rafinery kurabiliyorlar ve robotları çok kullanışlı king oniler de çok güçlü
  • harika oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALPEREN A. -- 9 Kasım 2008; 22:28:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Silver_Sky

Rising Sun= Japonya , bayrağa dikkat

Tamamdır..
  • oyunu indirdim diye röportaj kısmını indirmişim 6 gb :) oyunun lisanslı müzikleri geçti elime Red Rock Şarkısı acaip hoş yapılmış oyunun müzikleri bu şekildeyse ruhundan hiçbirşey kaybetmediğini anlıyorum.
  • tesla tank yok ya :'(

eski taktikler bi işe yaramıyor bu oyunda valla delip geçiyor bilgisayar anlamıyor medium yapınca iki tane karşıya banamısın demiyorlar :D
  • allies-north sea bölümünde takıldım. tanya ve 4 mühendis bir adaya çıkıyor. radar gemisini yok etmek lazım ama denizden giden yolda cruvazörler var, karadan giden yolda ise tek atımda yok eden lazer kuleleri var. o bölümü geçenler nasıl geçti?
  • quote:

Orjinalden alıntı: qzwxec

allies-north sea bölümünde takıldım. tanya ve 4 mühendis bir adaya çıkıyor. radar gemisini yok etmek lazım ama denizden giden yolda cruvazörler var, karadan giden yolda ise tek atımda yok eden lazer kuleleri var. o bölümü geçenler nasıl geçti?

power plantlerin yanındaki askerleri indirikten sonra power plante tıklyaıp execute order diyeceksin engineerlardan biri binaya giriyo towerladan iki tanesi sönüyo. sönen towerlara gidip aynen bu şekilde yardıracaksın.
  • Güç dengesi japonlardan yana bence
    Ya japonların komando birimi açırı güçlü
    Hava kara indiriyor
    10 saniyede 5 apocalipse tankımı yedi
    Ve biraz fazla demiş gibi olacağım belki ama
    Apocalipsler hadım edilmiş bence hava savunması yok.
    Havadan saldırıda tek akalandımı kurtarırı yok.
    Japonların bina yapımı birimleri çok etkili
  • quote:

Orjinalden alıntı: neuro

ilk defa bir redalert oyununda sovietler allieslerden daha güçlü olmuş.(bence)

haklısın..
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.