Şimdi Ara

Command & Conquer: Red Alert 3 (2008) / Uprising (2009) [ANA KONU] (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.255
Cevap
2
Favori
149.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunu soviet kısmında campaing lerde bitirdim. tek kotu yanı mobil bir tamir aracının olmayışı. var sa da ben goremedim.(var mı böyle mobile tamir eden bir birim?)
    japonlar geçekten abartı olmuşlar. hele son bölümde dayanmak mümkün değil. komando ile beraber o büyük robotlar gelince tarumar ediyor bütün savunmanızı.

tamam grafikler biraz değişik. ra1 ve ra2 değil. ama oyun güzel bence. gayet güzel oynanabilecek saatlerinizi verebileceğiniz bir oyun olmuş.

iyi oyunlar
  • Arkadaşlar
    Yıllar sonra ra2 kurup oynarken birden ra3 haberini alıp oldukça sevindim. Yorumları kısaca okuyunca kendim oynamadan karar vermeyeyim dedim. Lakin problemim şu: benim artık emektar olmaya başlayan core duo 1.8ghz, 1 gb ram, 256mb geforce go7300 ekran kartlı laptop bu oyunu kaldırır mı? minimum ayar olsa da oynayabilir miyim?
    İlgilenenler şimdiden çok teşekkür!!
  • @alport
    Bende de c2d 1.83 / 1gbram / go7400
    gibi bir sistem var, medium'da akıcı oynayabiliyorsun.
  • Hamachi ile oynamak isteyen var mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: preacion

Hamachi ile oynamak isteyen var mı

vizelerim bitsin oyuna biraz alışıyım oynarız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alport

Arkadaşlar
    Yıllar sonra ra2 kurup oynarken birden ra3 haberini alıp oldukça sevindim. Yorumları kısaca okuyunca kendim oynamadan karar vermeyeyim dedim. Lakin problemim şu: benim artık emektar olmaya başlayan core duo 1.8ghz, 1 gb ram, 256mb geforce go7300 ekran kartlı laptop bu oyunu kaldırır mı? minimum ayar olsa da oynayabilir miyim?

evet kaldiriyor benimde notebookun ozellikleri ayni.tek sorun oyundan atma problemi. ekran kartinin driverleride guncel ama bakalim nasil halletcez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: neuro

quote:

Orjinalden alıntı: celtic_frost

Ya arkadaşlar Sovyetlerin 7. bölümünde Japon İmparatoruna suikast düzenliycez ama ben 1 Conspirt ve 1 war bearla hiçbir halt yapamıyorum ne denediysem karınca ezer gibi öldürüyorlar iki askerimi.

bu bölümü oynuyan arkadaşlar nasıl geçti ?

hartada yeşille gösterilen yerlere gideceksin. sonra senden bir yeri patatıp adamların dikkatlerini dağıtmanı söylüyor. ondan sonra gerisi kolay.

hallettim saol

• quote:

Orjinalden alıntı: alport

Arkadaşlar

aynı notebook bende var ( asus) ilk 5 bölümü ( rus) default ayarlarda çok rahat oynadım. ayrıca videolarda çok akıcı. yalnız ilerleyen bölümlerde üniteler çoğalınca ne olacak bilmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: qzwxec

haklısın. oyunda menülerdeki aşırı yavaşlık, ki ben çoğu zaman alt tab yapıyorum, yamalarla çok az düzelebildi.

diğer taraftan, tam donanımlı hiç bir silahın olmayışı garip olmuş biraz. oyunun kendi içindeki mantıksal tutarlılığa uymuyor. hem hava hem kara hedeflerine saldırabilen doğru dürüst bir ünite yok. Bu oyun başlı başına yeni bir seri olarak çıksaydı, hadi neyse derdik, ama red alert serisinin mirasını taşıyor, red alert 2'den daha iyi olması gerekirdi.

Bunun sıkıntısını Skirmish'te çekiyorum açıkçası. Tam donanımlı bir ünite olmayınca tam anlamıyla saldırıya geçmek anlamsızlaşıyor. Mesela Kirov yapacaksan öncesinde onları miglerle veya karadan/denizden hava savunma birimleriyle koruman şart. Bu kalabalıkta kontol zorlaşıyor. Hadi bu önceki oyuna göre çok farklı değil gene ama Apocalypse tankına ne demeli? Hava savunması yok, o yüzden RA3'teki skirmish'lerde şu ana kadar yaptığım tank sayısı 10'u geçmez. Tank savaşından çok havadan veya denizden vuruyorum. Üstine de Orbital ve Superweapon koyunca oyun zaten bitiyor. RA2'deki skirmish zevkini alamadım o yüzden. Her birimi birbiriyle tamamlamak oyundaki kalabalığı inanılmaz derecede arttırıyor. Ya ben CNC3'e çok alışmışım ya da oyundaki üniteler gerçekten yetersiz.

Şunu da söylemek gerek, Japonlar o kadar güçlü ki Skirmish'te bir türlü alışamadım. Özellikle commando'su aşırı güçlü. Havadan vurayım ddersen hava birimlerini yere çakıyor, yerden vurayım dersen onu savurup götürüyor. Base'e girdi mi zaten kurtuluşun yok. İnanılmaz bir dengesizlik var ırklar arasında. Tiberum Wars'taki gibi düzgün yamalar bekliyorum buna da. Yoksa bu haliyle zevk vermiyor.

• mininum sistem gereksinimi nedir?
  • sendit fiyatı 29.89€ bedava kargo yazmışlar Türkiye için geçerlimi bilmiyorum ancak aşırı pahalı değil
  • Çok güzel bir harita yükleyip oynamanızı tavsiye ederim.

Red Alert 3'ün betasına katılanlardan bazılarına gönderilen özel harita:

http://rapidshare.com/files/163075671/BonusContent_BetaTester.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSH -- 12 Kasım 2008; 17:03:50 >
  • Cevap veren herkese teşekkürler arkadaşlar
    Dün akşam oyunu almıştım ama bakamadım. Bugün de laptop'u eşime kaptırdım Artık cumaya bakıp fikirlerimi yazarım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alport -- 12 Kasım 2008; 17:20:19 >
  • Ya aslında ra3 birlik sayısı azalmış ra2 deki tesla tank fln olsaydı iyi olurdu.
  • oyun, benim gibi 1-2 birime yüklenerek oynayanlar içi biraz zor olmuş, ama az sayıda ve birbirinin eksiğini tamamlayan birimlerle oynamak daha keyifli bence . Birim sayısı, çıkacak ek paketlerle daha da artar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver_Sky -- 12 Kasım 2008; 23:46:53 >
  • Oyunu orijinali ne zaman gelicek bilen varmı acaba?Sendit.com dan ısmarlamayı düşünüyorum ama yakındab burada çıkacak ise beklerim.
    Teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: SSH

Çok güzel bir harita yükleyip oynamanızı tavsiye ederim.

Red Alert 3'ün betasına katılanlardan bazılarına gönderilen özel harita:

http://rapidshare.com/files/163075671/BonusContent_BetaTester.rar.html

bu exe dosyası sıkıntı yaratmaz değilmi orjinal olmayanlarda ???
  • katılıyorum oyun RA2'deki bir skirmish zevkini vermiyor. her ünitenin kendine göre bide özel gücü var buda zaten uğraşmakta olduğumuz karman çorman birliğe birde gereksiz bir micro management eklemiş.. Bana göre nasılki Heroes 4 ve 5 haa heroes 3'ün gölgesinde kalıyor buda Red Alert2 ve Yuri's revenge'in gölgesinde kalıyor. işin içinde Westwood ekibi olmayınca omuyor Red Alert.. Darısı Starcraft2'ye

quote:

Orjinalden alıntı: Cocker

quote:

Orjinalden alıntı: qzwxec

haklısın. oyunda menülerdeki aşırı yavaşlık, ki ben çoğu zaman alt tab yapıyorum, yamalarla çok az düzelebildi.

diğer taraftan, tam donanımlı hiç bir silahın olmayışı garip olmuş biraz. oyunun kendi içindeki mantıksal tutarlılığa uymuyor. hem hava hem kara hedeflerine saldırabilen doğru dürüst bir ünite yok. Bu oyun başlı başına yeni bir seri olarak çıksaydı, hadi neyse derdik, ama red alert serisinin mirasını taşıyor, red alert 2'den daha iyi olması gerekirdi.

Bunun sıkıntısını Skirmish'te çekiyorum açıkçası. Tam donanımlı bir ünite olmayınca tam anlamıyla saldırıya geçmek anlamsızlaşıyor. Mesela Kirov yapacaksan öncesinde onları miglerle veya karadan/denizden hava savunma birimleriyle koruman şart. Bu kalabalıkta kontol zorlaşıyor. Hadi bu önceki oyuna göre çok farklı değil gene ama Apocalypse tankına ne demeli? Hava savunması yok, o yüzden RA3'teki skirmish'lerde şu ana kadar yaptığım tank sayısı 10'u geçmez. Tank savaşından çok havadan veya denizden vuruyorum. Üstine de Orbital ve Superweapon koyunca oyun zaten bitiyor. RA2'deki skirmish zevkini alamadım o yüzden. Her birimi birbiriyle tamamlamak oyundaki kalabalığı inanılmaz derecede arttırıyor. Ya ben CNC3'e çok alışmışım ya da oyundaki üniteler gerçekten yetersiz.

Şunu da söylemek gerek, Japonlar o kadar güçlü ki Skirmish'te bir türlü alışamadım. Özellikle commando'su aşırı güçlü. Havadan vurayım ddersen hava birimlerini yere çakıyor, yerden vurayım dersen onu savurup götürüyor. Base'e girdi mi zaten kurtuluşun yok. İnanılmaz bir dengesizlik var ırklar arasında. Tiberum Wars'taki gibi düzgün yamalar bekliyorum buna da. Yoksa bu haliyle zevk vermiyor.

• Bu arada starcraft 2 çıktımı bir de ona bakalım
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.