Şimdi Ara

Command & Conquer: Red Alert 3 (2008) / Uprising (2009) [ANA KONU] (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.255
Cevap
2
Favori
149.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun cidden güzel olmuş ama süpersilahları kapatamıyoruz bunda sanırım. (: Büyük sorun olacak alışana kadar. Bugün denedim kolay bir düşmanı bile alt edemedim. Grafikler tam detayda müthiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeeP_CHiLD

beyler oyuna giriyorum skirmish kısmında oynıcam fakat 2 pproblem var..

1.si map lerin resmi gozukmuyor ve 2.olarak tam oyuna giricekken oyundan atıp "game crash" hatası veriyor ??? bilgisi olan..

• seri devamlarında, ilk yapılan yorumlar genellikle olumsuz olur. gozler eskisini arar cunku ama zamanla iyiyse alışılır ve oynanır. bir gun oynadım pek yorum yapmak istemiyorum ancak grafiklere laf atan arkadaslara sozum o ki, oyun oyunadıgımı hissediyorum. eğlenceli olmuş. 3B olmasına ragman 2B tadı aldım bu yuzden. gercekcilige kaydıkca goruntuler oyun zevki vermiyor. Gercekten oyun olmuş.

Bu arada apocalypse neden havaya ateş etmiyor artık EA, duy sesimi. rocketer lar nerde EA, pisişik sensor nerde? neyse alışacaz galiba :)
  • bi önce ki sayfada kampanya nedir necidir diye sormuştum kasıtlı olarak.gerisinde arkadaşlar açıklamalarda bulunmuş.yalnız campaign'nin doğrudur kampanya anlamı vardır.yalnız bu tür oyunlarda campaing kelimesi sefere çıkmak mücadeleye başlamak anlamında kullanılır.bi önceki sayfada arkadaşlar o kadar emin yazmışlar ki ben bilidiğimden şüphe duydum ve okuldan bir yabancı arkadaşıma sordum o da aynısını söyledi, hatta ilk şaşırdı oyunlarda ki campaign'i anlatmaya çalışırken bizde ki kampanya sözcüğü ile açıklamaya anlatmaya kalktığımda.sonra alakası olmadığını sefere çıkma mücadeleye başlma daha çok savaş terimidir dedi.eski tarihlerde geçen işte bu amerikan filmlerinde de sık sık kullanılır dedi.

verhasıl bu campaign olayını kampanya diye değidel sefer diye çevirirsek daha düzgün, bilmeyen arkadaşlar için daha öğretici ve yol gösterici olur

• Oyunu oynayacaktım bir Red Alert sever olarak fakat yorumlardan ve görüntülerden sonra oynamamaya karar verdim.Oyun o kadar fazla renk cümbüşü içindeki,oyuncakların savaşına benziyor gerek resimler de gerek videolarda.

Elime geçerse yükler oynarım fakat eskisi gibi heyecanlı değilim oyun adına.
  • Bu oyunu bence oynamadan karar vermeyin.

Eğer sizde RA2 hastası iseniz kesin deneyin, olumsuz yorumlara bakmayın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Error 404

verhasıl bu campaign olayını kampanya diye değidel sefer diye çevirirsek daha düzgün, bilmeyen arkadaşlar için daha öğretici ve yol gösterici olur

yahu arkadaşlar takılmayın bu kadar basit olaylara artık, isteyen kampanya der (ki bende onların arasındayım ), isteyen sefer der, isteyen mücadele der, fani şeyler bunlar

• Arkadaslar oyun daha Türkiyede resmi olarak piyasada degil.Orj. Alıcaklar icin haberim ise kötü yine bir erteleme var oyunun piyasaya cıkısında ilk once 30.10.2008 olarak duyurulan oyun sonra 11.11.2008'e kaydırıldı ve son olarak da 14.11.2008 'e tarihinde Premier Edition 'la beraber aynı tarıhte piyasaya cıkıcakmıs.İnsallah yıne bır erteleme olmazz.
    ayrıntı icin :http://www.aralgame.com/asp/show_stock.asp?product=01.7033
  • quote:

1.si map lerin resmi gozukmuyor ve 2.olarak tam oyuna giricekken oyundan atıp "game crash" hatası veriyor ??? bilgisi olan..

• ne kadar çok özlemişim bu oyunu ya ahh eski günlerim gözümün önüne gelip gelip duruyor...
  • quote:

beyler biri problem hakkında yardımcı olabilirmiiii ?
  • Patch kontrolünü nasıl kapatıcaz? Her menüye dönüşte gereksiz yere bekletip deli ediyor.
  • çıktı die bişi yazsan çok ii olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironpump -- 8 Kasım 2008; 10:07:39 >
  • beyler oyunu indirdim dün 7gb a yakın bişeydi, kurdum oyunu şok oldum, berbat bi grafikler falan acaba redalert 3 die başka bi oyunmu kakaladılar bana :D 2-3 resim koyabilirmisiniz oyundan çekip.

EDİT: önceki sayfalara baktım, oyun doğruymuş :D grafikler ve oynanış berbat, hakketen EA oyunu mahvetmiş, keşke Westwood yapsaydı oyunu. hala blizzard'ı beklicez demekki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 8 Kasım 2008; 13:59:16 >
  • Oyunu nereden aldınız? Bildiğim kadarıyla türkiye'ye 14'ünde gelicek.

İnternetten mi indirdiniz yoksa satın mı aldınız?
  • bu oyunu oynamak için illa internet baglantısını kesmek mi lazım ne yapmak lazım bunun kolay çözümü varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: teeKin

bu oyunu oynamak için illa internet baglantısını kesmek mi lazım ne yapmak lazım bunun kolay çözümü varmı

Firewall'undan RA3'ü engelleyebilirsin de.
  • @ SSH
    güvenlik duvarına baktım ama oyun orda gözukmuyor
  • Yorumlara bakıp oyunu oynamayan arkadaşlar büyuük hata yapıyor. Herşey zevk ve tatmin meselesi. Beni tatmin etmedi lakin bu oyunun kötü olduğunu göstermez. Beğenen de çok. O yüzden alın oynayın. Ama iyi bir ekran kartı lazım grafikleri tam anlamıyla görebilmeniz için. Aksi halde zaten çok renkli olan birim ve binalar allak pullak oluyor grafikleri kısınca..
  • ben grafikleri manual olarak bazılarını arttırdım görüntüsüdaha iyi oldu low dan oyunda aksamada olmuyor ve şöyle bişey var internet bağlantısını kesmeden oyuna girince menü aralarındaki geçişlerde yarım saat bekliyor bende oyunu oynarken neti kapıom
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.