Şimdi Ara

Community (6. Sezon Bitti. Belki film belki yeni sezon?) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.059
Cevap
7
Favori
38.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DXM06

fırsatım olursa çevireceğim

harika olur...
  • Ben de başlayacağım buna
  • senaryoları daha iyi himym ve tbbt ye göre..nedense kimse izlemiyor..halbuk cok güzel bir dizi.. imbd 48 episode yazıyor oyuncular için..2.sezonu cekildimiki

bu arada en iyi bölüm abedin gelcek hakkındaki kehanetleri.. o bölümden bir sahne

Community (6. Sezon Bitti. Belki film belki yeni sezon?) Community (6. Sezon Bitti. Belki film belki yeni sezon?)

• Günlerdir izlemedim :S Benim için büyük bi kayıp

14'ü izlemeden 15'e geçmek istemiyorum :S Tek çare 14ün alt yazısını beklemek sanırım..
  • dizilerin yanına eklemeyi düşünyorum ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: popeye85

senaryoları daha iyi himym ve tbbt ye göre..nedense kimse izlemiyor..halbuk cok güzel bir dizi.. imbd 48 episode yazıyor oyuncular için..2.sezonu cekildimiki

bu arada en iyi bölüm abedin gelcek hakkındaki kehanetleri.. o bölümden bir sahne

Community (6. Sezon Bitti. Belki film belki yeni sezon?) Community (6. Sezon Bitti. Belki film belki yeni sezon?)

yapma bunu yapma bunuuuuuu

• quote:

senaryoları daha iyi himym ve tbbt ye göre..nedense kimse izlemiyor..halbuk cok güzel bir dizi.. imbd 48 episode yazıyor oyuncular için..2.sezonu cekildimiki

2009-2011 diyo.
    2 sezonluk dizi yani

• quote:

Orijinalden alıntı: GzM...

quote:

2009-2011 diyo.
    2 sezonluk dizi yani

2 senelik anlaşmaları var o yüzden öyle yazıyor

beğenirlerse uzatırlar merak etmeyin

• uzatsınlar uzatsınlar.. umarım tutulur..umarım birileride altyazı yazırlar..
  • linkte sorun var. düzeltirsen seviniriz.
    quote:

Buyurun 1x16 LOL sürümü Türkçe altyazı

hatalarım olduysa affola

http://hotfile.com/dl/50557536/1b34952/Community.S01E16.HDTV.XviD-LOL_DXM06.rar.html

İyi seyirler

• Buyrun

http://hotfile.com/dl/54814514/a96046b/Community_DXM06.rar.html

Şu an işler çok yoğun fırsatım olunca 14'üde çevireceğim inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DXM06 -- 14 Temmuz 2010; 19:52:23 >
  • Yahu bi dizidede kadınlara asılmayın
  • adamlar işini biliyor
    jeff de yakışıklı adam ama
  • quote:

adamlar işini biliyor
    jeff de yakışıklı adam ama

jeff yakışıklıda en karizma bence voughns mu ne var ya hippi gibi bir eleman... o cok yakışıklı...ayrıca besteleride on numara

youtube da bir yorumda gördüm yabancı elemanın biri de yakınıyor..niye bu kadar güzel bir diziyi kimse izlemiyor diye... harbiden de öyle..tbbt ve himym da daha iyi bir dizi..izleyin üleynnnn...

• 2. Sezon 23 Eylül'de başlıyor

• quote:

2. Sezon 23 Eylül'de başlıyor

birinci sezonu izleymedikki altyazıdan dolayı

bu arada 14. bölümün %90 nını cevirdim..ama 15-20 cümlelik bir kısım var onları cevirmeyi beceremedimççingilizcesi iyi olan biri var mı...

• quote:

quote:

2. Sezon 23 Eylül'de başlıyor

birinci sezonu izleymedikki altyazıdan dolayı

bu arada 14. bölümün %90 nını cevirdim..ama 15-20 cümlelik bir kısım var onları cevirmeyi beceremedimççingilizcesi iyi olan biri var mı...

pm'den gönder istersen bakabilirim

• Şu altyazı işi hallolsun artık ya :(

popeye85 . Bitti mi altyazı?
  • quote:

Şu altyazı işi hallolsun artık ya :(

dediğim gibi %90 ını bitti...geriye 15-20 cümlelik bir kısım kaldı..am onlarda cok ağır cümleler.. DXM06 e pm attım..ama bişi demedi..demekki oda cevirememiş... neyse madem bekleyen var ben uğrasayım..cok güzel bir dizi ama nedense izleeyn yok...haliyle cevirmenlrde uğrasmıyor...
  • quote:

quote:

Şu altyazı işi hallolsun artık ya :(

dediğim gibi %90 ını bitti...geriye 15-20 cümlelik bir kısım kaldı..am onlarda cok ağır cümleler.. DXM06 e pm attım..ama bişi demedi..demekki oda cevirememiş... neyse madem bekleyen var ben uğrasayım..cok güzel bir dizi ama nedense izleeyn yok...haliyle cevirmenlrde uğrasmıyor...

Nolursun çevir hocam , nolursun

* Bi de bana gönder istersen , bi de ben bakayım çevrilmemişlere ?

quote:

Günlerdir izlemedim :S Benim için büyük bi kayıp

14'ü izlemeden 15'e geçmek istemiyorum :S Tek çare 14ün alt yazısını beklemek sanırım..

Aynı durumdayım bende , 15 gündür izleyemiyorum diziyi

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.