Şimdi Ara

Community (6. Sezon Bitti. Belki film belki yeni sezon?) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.059
Cevap
7
Favori
38.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: popeye85

quote:

Orijinalden alıntı: GzM...

Şu altyazı işi hallolsun artık ya :(

popeye85 . Bitti mi altyazı?

dediğim gibi %90 ını bitti...geriye 15-20 cümlelik bir kısım kaldı..am onlarda cok ağır cümleler.. DXM06 e pm attım..ama bişi demedi..demekki oda cevirememiş... neyse madem bekleyen var ben uğrasayım..cok güzel bir dizi ama nedense izleeyn yok...haliyle cevirmenlrde uğrasmıyor...

sonlara doğru olan kısım hariç çevirdim oralarda daha fazla çevrilmemiş yer var
    mesele çevirememek değil vakit yok şu an hala işteyim

• quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GzM...

Şu altyazı işi hallolsun artık ya :(

popeye85 . Bitti mi altyazı?

dediğim gibi %90 ını bitti...geriye 15-20 cümlelik bir kısım kaldı..am onlarda cok ağır cümleler.. DXM06 e pm attım..ama bişi demedi..demekki oda cevirememiş... neyse madem bekleyen var ben uğrasayım..cok güzel bir dizi ama nedense izleeyn yok...haliyle cevirmenlrde uğrasmıyor...

sonlara doğru olan kısım hariç çevirdim oralarda daha fazla çevrilmemiş yer var
    mesele çevirememek değil vakit yok şu an hala işteyim

so kısımdaki cevrilmemiş yer sarkı... nedense calan müziğin sözlerinide yazmışlar..o yüzden ben cevirmedim o kısmı.. pm at bakımm..bitmiştir muhtemelen..sarkıyı cevirmeey gerek yok son kısımdaki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olağan_şüpheli -- 21 Temmuz 2010; 12:58:36 >

• 14.bölüm altyazı ne alemde arkadaşlar var mı çevirmeyi düşünen ? Ben divxplanet'da altyazı isteği yağmuru yapıyorum ama boşa gidiyor sanırım
  • arkadaşlar cevirdiğim kısım bu ve orijinal tayzılı olan da var içinde.. ingilizce bilen birine yollayyın..eksik kısımları cevirmesini rica edin..çünkü ben ceviremiyorum.. birde son kısımdaki alyazıyı cevirmelerine gerek yok..çünkü onlar sarkı sözü..bölümle alaksı yok ..artık ne diye onuda yazmıslarsa bilmiyorum...
    http://rapid+share.com/files/407265575/Yeni_Klas__r__2_.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olağan_şüpheli -- 23 Temmuz 2010; 23:14:25 >
  • 14. bölüüüm
    Neden divxplanettekiler çevirmiyo anlamıyorum :(
  • 14. Bölüm'ü çeviriyorum beyler (Çevrilmiş olanın üstüne devam ediyorum yani)

Akşama burada yayınlıycam
  • "Community.S01E14.HDTV.XviD-2HD" Altyazıları hazır

Community (6. Sezon Bitti. Belki film belki yeni sezon?)

İndirmek İçin :

Hotfile | DivxPlanet | 4Shared | Uploaded.to

İyi Seyirler

Altyazı Takımı : Popeye85 & DXM06 & MaNgOsEr
    Notlar : MaNgOsEr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaNgOsEr -- 10 Eylül 2010; 0:48:36 >

• Bu arada , Bu benim çevirdiğim ilk altyazı ve gerçekten çok uğraştım .
    İnşallah bir hata yapmamışızdır .

Popeye85'in verdiği halinde :

* Yazım Hataları Çoktu , İlk harfler küçüktü(İsimler Dahil) , Zaman kaymaları , Nadir'de olsa yanlış Çeviriler ve çok ağır cümleler vardı . Yani sadece Çeviri değil Teknik Düzenleme de yaptım ..*

Ama bitirebildim sonunda

Tekrardan İyi Seyirler
  • sans eseri dizi unutuldu heralde diyordum ki birisi cevirmenlik yapmaya karar vermiş..konuyu uplayalım bari de işe yarasın..

ceviri için kusura bakma ..ilk cevrimdi.. özentisiz ve hızlı oldu.. ingilizcemin de ahım sahım olmadığını düşünürsek mazur görülmeli diye düşünüyorum...

sağol ceviri için..

umarım gaza gelir de diğer bölümleride cevirirsin..
  • quote:

sans eseri dizi unutuldu heralde diyordum ki birisi cevirmenlik yapmaya karar vermiş..konuyu uplayalım bari de işe yarasın..

ceviri için kusura bakma ..ilk cevrimdi.. özentisiz ve hızlı oldu.. ingilizcemin de ahım sahım olmadığını düşünürsek mazur görülmeli diye düşünüyorum...

sağol ceviri için..

umarım gaza gelir de diğer bölümleride cevirirsin..

Yok hocam , sen gayet iyi çevirmişsin , benim ingilizce daha kötü

Ben sadece tamamladım , düzelttim , senkronladım

• MaNgOsEr@

Çeviri için teşekkürler eline sağlık

Ben pek bir şey yapmadım asıl emek popeye85 ve senindir teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaNgOsEr

Bu arada , Bu benim çevirdiğim ilk altyazı ve gerçekten çok uğraştım .
    İnşallah bir hata yapmamışızdır .

Popeye85'in verdiği halinde :

* Yazım Hataları Çoktu , İlk harfler küçüktü(İsimler Dahil) , Zaman kaymaları , Nadir'de olsa yanlış Çeviriler ve çok ağır cümleler vardı . Yani sadece Çeviri değil Teknik Düzenleme de yaptım ..*

Ama bitirebildim sonunda

Tekrardan İyi Seyirler

16 yaşındasın ve çevirmenliğe sardın şimdiden. tebrikler yeni çevirmenimiz geliyor devam et ingilizceni de üst seviyeye taşırsın.

• Rica etsem biri benim altyazıyıda DP'ye yükleyebilir mi? Hotfile'dan sürekli silinip duruyor.

http://hotfile.com/dl/69090979/42cc092/Community_DXM06.rar.html

Ayrıca bu da 2. sezon ön tanıtımı mutlaka izleyin yine baya eğleniyor ekip.
    Usta oyuncu Betty White'da kadroya dahil olmuş

http://www.youtube.com/watch?v=Sl61b-l-7FE

• quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

Rica etsem biri benim altyazıyıda DP'ye yükleyebilir mi? Hotfile'dan sürekli silinip duruyor.

http://hotfile.com/dl/69090979/42cc092/Community_DXM06.rar.html

Ayrıca bu da 2. sezon ön tanıtımı mutlaka izleyin yine baya eğleniyor ekip.
    Usta oyuncu Betty White'da kadroya dahil olmuş

http://www.youtube.com/watch?v=Sl61b-l-7FE

sitede cevirmen bir arkadaş vardı..how i meet your mother konusunda ya da the big bang theory konusunda mesajı falanda vardı..ona özel mesaj at istersen..ben atayım dedimde ..benimde yokmuş dp üyeliğim ..

• eğer normal bi divxplanet üyesi de yükleyebiliyor ise yüklerim.
  • Teşekkürler arkadaşlar. 14. bölümü birisi yüklemiş DP'ye. Belki bu topici takip ediyorsa mesajımı görür
  • Çevirilerin olmaması biraz itti beni diziden şimdi başlayımmı başlamayayımmı? yarıda kalmak istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EstrEmO

Çevirilerin olmaması biraz itti beni diziden şimdi başlayımmı başlamayayımmı? yarıda kalmak istemiyorum.

1 sezon 16'ya kadar mevcut sonrası ingilizce
    işin kötüsü bu diziyi tr'de yayınlayanda yok o yüzden çoğu kişi bir haber diziden.

2.sezon nasıl olur bilmiyorum ama bence izlemeye başla pişman olmayacaksın
  • Çevirilere tekrar başlandı. 1x11'den itibaren. 1x11 çevirildi, 1x12 şu an %25 gözüküyor. Türkçe Altyazı'da Saiyo isimli bir çevirmen çeviriyor, DP'ye de ekliyor aynı zamanda. Sonunda biri çevirebildi şu diziyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wrigoo

Çevirilere tekrar başlandı. 1x11'den itibaren. 1x11 çevirildi, 1x12 şu an %25 gözüküyor. Türkçe Altyazı'da Saiyo isimli bir çevirmen çeviriyor, DP'ye de ekliyor aynı zamanda. Sonunda biri çevirebildi şu diziyi.

Bu güzel bir haber 14 ve 16'yı çevirmese baridirek 17'den devam etse süper olur. Eğer tanıdıksa iletirseniz sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.