Abartın da ..kunu çıkarmayın. 2 tane saha elemanının altına 1 araba verip günde 50 tane yer gezdirttiriyorlar elemanlarına 200.000 lira maaş versen yine kurtarır |
Comnet'e neden geçmemelisiniz (6. sayfa)
-
-
Kurumsal birisi comnet ile iletişime geçerken mahalle ağzıyla konuşmayacağı için, dolayısıyla sorun yaşamıyorlardır bence.
-
Mesele müşterinin mahalle ağzıyşa konuşması, nezaketsiz ifadeler kullanması değil. Mesele iligli şirketin müşteriye olan tepeden bakış açısıdır. Müşterilerin tabi ki nazik davranması "müşteri - satıcı" ilişkisinin ötesinde görgü kurallarının bir gereği olsa da, bunun aksi tavır takınan müşteriye "yallah, hadi başka kapıya!" şeklinde muamele gösterilemez, hiç bir şekilde izahı yoktur. Böyle ucuz davranışları ancak üçüncü sınıf, sonradan görme esnaf takımı gösterir. (İşini nesillerdir yapan, gün görmüş esnafları tenzih ederim)
-
İstanbul Maltepe ilçesinde oturuyorum.
Dünden beri internet bağlantısı yok müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum, web sitelerinden destek talebi oluşturamıyorum.
Daha öncede sorun oluyordu ancak bu kadar uzun süre hiç kesilmemişti.
-
Selam, bayadır denk gelemedik. 2 yıldır comnet kullanıyorum. Bazı sitelere erişim dışında şuanda başka sorunu kalmadı. Geçen benim için çok önemli bir site engellenmiş. Hosting siteleri. Comnet aradım. Önce şey dediler. Hosting firmasıyla görüşün engelinizi kaldırsınlar. Bunu yaparsam yöneticim başka iss kullanmamı ister dedim. Adamlar sonra sorunumu çözdüler. O sıra bana başka kapı diyebilirlerdi demediler. Paketim en üst olduğu için mi bilmiyorum. Bana yapmadılar. Hatta bir tek sizde bu sorun var dediler. Bende comnet kullanan arkadaşlarıma benim için arayıp bu durumu düzeltmelerini istedim.
Onlarda aradı sonra düzeltildi. Benim işimi eğeliyordu bunu yapmak zorundaydım. Ben aradım mağdurum şeklinde seviyeli konuştum.
-
Tam olarak şuan 500 mbit almam gereken hız 20 mbitlerde geziyor. Hızım yerlerde ve packet loss yaşıyorum. 1-2 saate düzeleceğine eminim ama bunlarla uğraşmak istemiyorsanız kesinlikle geçmeyin.
-
Aylardır aktif olan internetim bir anda kesildi 2 gündür internet yok arıza kaydı bırakayım dedim baktım o ne tek seferlik arıza kayıt ücreti altında soyguna başlamışlar eee nede olsa btk'da çaylar içilip sohbet ediliyor denetleyen yok adamlar her şekilde soygun yapıyolar öncedende böyleydi ama bu kadar soygun yapılamıyordu korkuyorlardı.
-
Son zamanlarda saçmalık üstüne saçmalık yaşatan iss.
Ağır konuşacağım. Üç kuruşa çalışıyorsunuz da bari üç kuruşunda hakkını verin. Bizde iki kuruşa çalışıyoruz ama kimseye afra tafra yapmıyoruz.
Bu kadar gerizekalının tek şirkette toplanmasının bir açıklaması yok. Arıyorum abonelik süresi uzamazsa para almıyoruz diyor mahalleden buldukları anaokul çocuğu gibi konuşan hanım abla.
Hop mesaj geldi üçüncü gün ceza kesiliyormuş. Yazlık için yeni abonelik açacağım zaman tam bir hafta 7 8 kişiyle görüşüp her birinden farklı cevaplar aldığım durum yaşadım. Kendi işimi kendim gördüm. Bu kadar salak olmaz bir ekip.
Teknik destek berbat. Bağlantı kopması yaşadım bir dönem modem değiş diyor muhteşem destek ekibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok artık.
BTK denilen kurum, zaten ülkenin ben bilgisayar mühendisiyim diye dolaşan vasıfsız kişilerin doluştuğu bir mekanı haline dönüştü
30 ila 45 Comnet bedava internet kodu CMT743WQH
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hangi interneti kullanacagiz hepsi sıkıntılı
Atlantis firması comnetin kardeş firma olduğunu söyledi yani aynı firmanın başka şubesi ise bunlardan da uzak duralım bunlarıda belirleyelim eğer bu firmalar tek kişiye ait farklı firmalar ise.
-
Arkadaşım sen iki kişi arasındaki muhabbet ile kurumsal hareket etmesi gereken firmayı karşılaştırıyorsun. Şimdi dağın başından gelip birisi firma açsa ne müşteri ile konuşmasını bilir ne diyalog, adam köyde işleri nasıl hallediyorsa öyle davranır sana , hani deriz ya profesyonelllikten uzak davranışlar. Mesela diplomasidede böyle bir davranış şekli vardır ama bazen bazı devlet başkanları bunun dışına çıkınca herkes eleştirir. Yani işin özeti sen iki kişi arasındaki muhabbet ile şirket müşteri ilişkisini kıyaslarsan ben seninde hiçbir kurumsal şirkette çalışmadığını o kültürü eğitimi almadığını anlarım ve sadece duygularınla harekettiğini anlarım
Şuan sıkıntı var mı 2-3 saat gibi bağlantı yok telefon meşgul
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X