Şimdi Ara

Comnet'e neden geçmemelisiniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
2
Favori
7.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kurulum ücretide pahalı zaten Elit arıza ve hatalı arıza bildiriminden fazla fiyat almaları şaşırtmadı şahsen.

• gowlet kullanıcısına yanıt

Bir sürü alternatif firma var hangisi sana uygunsa ona geç hatta hangi ildesin söyle önersin sana forumdakiler

• Bende memnunum kod falan da paylaşmadım. Makarnacı muamelesi yapmanıza gerek yok kimseye herkesin kendi öz iradesi kullanan kullanır.

comnet; ne kadar ekmek o kadar köfte. hizmet bu maalesef.

Beğenmiyorsan turk telekomda 15 ay taahhüt 100mbit 580tl. buyur onu kullan tutan yok seni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crawlers -- 11 Temmuz 2024; 13:46:52 >
  • crawlers kullanıcısına yanıt

Bir sürü alternatif firma varken neden Türk Telekom abi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RiseTV R kullanıcısına yanıt

Kişisel bilgilerin çalınmaz işte, diğer alternatiflerin hepsi yeni firma. Bilgilerinin tekrar çalınma riski daha fazla.

Diyelim veri sızıntısı oldu ne yapmalıyız çok basit hemen gösteriyorum

1. Firma ile iletișime geçip 18, 17, 88 ile bașlayan xDSL hizmet numaranızı alıyorsunuz

2. Sonra bu xDSL numarasını bașka bir firmaya veriyorsunuz

3. Verici ișletmeciye geçiș talebiniz iletiliyor verici ișletmeci geçiș talebinizi onaylıyor.

4. Yeni firmanız tarafından verilen PPPoE bilgilerini modeme giriyorsunuz.

• Terbiyesizliğe devam etmeniz durumunda hesabınız kapatılacaktır ne demek ya ? Bakkal dükkanı mı orası Comnet'e neden geçmemelisiniz 

• Makarna deyince Apra arkadaşımız aklıma geldi. Comnet'e neden geçmemelisiniz 

Selam olsun.

• Krone K kullanıcısına yanıt

Terbiyesizliğe devam etmeniz durumunda ağzınıza acı biber sürülecektir Comnet'e neden geçmemelisiniz 

• Comnet e abone olanın kendine saygısı yoktur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • man utd kullanıcısına yanıt

bana göre de böyle boş beleş konuşanların kendine saygısı yoktur.

2 yıldır 2 ayrı lokasyonda comnet kullanıyorum ve çok memnunum. altyapınızın sağlam olduğunu biliyorsanız geçersiniz ve diğer operatörlerin yarı fiyatına internet kullanırsınız bu kadar basit. altyapısı kötü olan geçmesin. mh'leri kötü evet, ama altyapınız iyiyse zaten mh ile işiniz olmuyor.

Comnet biliyorsun hacklenmişti Milletin bazı bilgileri kaptırılmıştı Bunlardan değiştirebildikleri sadece modem şifrendi Çünkü bunu comnet kendisi belirliyordu Senin tc numaranı adresini doğum tarihini numaran vs. değiştiremezler malum Bu yüzden yapabilecekleri tek şey modem kullanıcı şifresini değiştirme seçeneğini siteye getirmek oldu Yani demek istediğim comnet dahil herkes az yada çok hack saldırılarını uğradı, uğruyor

• cimbomlusinan kullanıcısına yanıt

Data sızıntılarına ses çıkarmadığınız sürece herkes sızdırır

• TiesTorN kullanıcısına yanıt
    😂

Comnet'e neden geçmemelisiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm bu olaylara rağmen firmayı savunanlar daha kötüsünü hak ediyor. İnşallah en kısa süre içerisinde hak ettiğinizi bulursunuz.

Valla ben 4-5 aydır sorunsuz kullanıyorum. Bir kaç kesinti oldu, münakaşaya girmedim, diklenmedim kimseye. Huyum değil zaten. Sen birşeyler yapmışsın ki banlanmışsın. Zaten dh hesabında yeni buradan anlayabiliyoruz bunu. Bedduan kötü niyetliyse sana geri dönmesi dileğiyle :)

• srkn kullanıcısına yanıt

Vallahi doğru Nasılsa peşin ödeme yapmışız 380 gün civarı var (Yeni uzatmıştım) Bırakıp gidemez diye heralde böyle düşündüler

Ben Comnet abonesi değilim hiç bir zamanda olmayacağım. Beni bilen bilir Telegramdaki ISS gruplarına bak. Tüm bunlara rağmen firmayı savunuyorsanız size yapılan herşey müstahak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RiseTV -- 11 Temmuz 2024; 17:58:58 >

Firmanın neyini savunayım, al canlı örnek işte kod paylaşımım yok, comnet çalışanı değilim, primcisi hiç değilim. Sadece kullanıcı sade vatandaşım.

Sorunsuz kullanıyorum diyorum 5 aydır, neyine inanamıyorsun bunun anlamış değilim. Ne yapalım inanmam için noter tastikli belgel mi yollayalım.

edit:

Ki firmayı da eleştirmiş biriyim halen daha eleştiriyorum. Girilemeyen siteler var, okan üniversitesine girmiyor, BeIN izlenemiyor gibi gibi. Ama bunlar dışında hızda, kesinti gibi konularda, diğer firmalar ne kadar oluyorsa comnet de de aynı herşey.

Sana ne söylesek de, ne yapsak da "bunlar kesin firma çalışanı kesin" önyargını kırmak imkansız. Sen buna inanmışsın, inanmaya da devam et bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crawlers -- 11 Temmuz 2024; 18:5:41 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.