isteyen kullanır , isteyen kullanmaz. senelerdir yaptığım karla şişe şampanya , pizza porchetto parası cepte kaldı. uzun zamandır da oyunlarda aşırı stabil. Altyapınıza güveniyorsanız deneyin. |
Comnet'e neden geçmemelisiniz (3. sayfa)
-
-
uptime...
-
ben 40 gün uptime gördüğümü bilirim, onda da elektrik gitmişti zaten internet kopmamıştı
bunlara ne anlatsan boş, duvara konuşsan daha iyi. ben de memnunum diyorum, etmedikleri laf kalmıyor. memnun olanların sesi çıkmıyor zaten sadece olmayanların sesi çıktığı için çok fazlalarmış gibi görünüyor ama memnun olanlar aslında çok daha fazla.
-
Laf anlatmaya uğraşamayacağım sizin daha kendinize saygınız yok.
-
Bune ya nasıl bir üslupla müşteriyle konuşuyorlar. 16.da sözleşme bitiyordu comnete gececektim vaz geçtim. Gibirnete bakalım birde o nasılmış
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Son vukuatlı milyonlarca kullanıcı mail ve şifre çalınması olayında benim bilgiler türk Telekom dan verilmiş demek ki bu ülkede veri güvenliği pek güvenli değil.
Zaten ben yıllar önce telefonumun bazı bilgilerle sadece türk Telekomda kayıtlı olduğu halde nasıl piyasaya düştüğünü çözmüştüm ama son mail şifre patlamasında türk Telekom servis edildiğini görünce şaşırmadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laumexs -- 11 Temmuz 2024; 21:36:26 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Comnetin yalakaları altyapın sağlamsa geç sorun yaşamazsın diyor. Bizde onlara kandık geçtik. Altyapın sağlamsa geç diyen birini görürseniz engelleyin geçin.
-
Hocam ilk mesajdaki içerikleri okuyup da dumur olmamak elde değil. İşporta tüccarı bile böyle muamele etmez. Kurumsallıktan eser yok. Ben bu firmanın yeni olduğunu zannediyordum, sizin mesajı okuyup eski firma olduklarını görünce çok şaşırdım. Şaka gibi.
Edit: Şirket 2012'de kurulmuş ancak 2019'da lisans almış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 11 Temmuz 2024; 22:54:8 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
para var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
KVKK uyumlu
-
Böyle uyduruk ve kalitesiz hizmet veren merdiven altı firmalara abone olmayın bide millet yazmış ben memnunum da yok şöyle yok böyle inşallah sizinde başınıza bir arıza gelirde günlerce uğraşırsınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Son 2 aya kadar memnundum. şimdi sürekli kopuyor. Telefonda "Kablosuz ağda oturum açın" uyarısı veriyor. IPTV'den izlediğim kanallarda da sürekli sorun çıkıyor. Destek talebi oluşturuyorsun SSS linkini atıp gönderiyorlar. Nalet olsun parası neyse insan gibi hizmet veren, sorun çıkınca eleman gönderen bir ISS'e geçeceğim.
-
Az önce DM'den bir arkadaş böyle bir ekran görüntüsü attı
-
4 nokta; Abonenin, İşletmeci veya çalışanlarına sosyal medya veya başka bir platformda hakaret, aşağılama eyleminde bulunması veya ima etmesi kapsamında değerlendirilmiş olabilir.
İptal yerine uyarı niteliğinde; hız düşümü veya kısıtlama uygulanabilirdi.
Vatandaş firmaya noktayı koymuş; firmada vatandaşa son noktayı koymuş. Nokta yerine virgülde olurdu.
-
Genede gereksiz kurumsal bir firma isen dava ile tehdit et geç
-
Dava işi uzun süre ve masraf demek. Kaybetmekte var; abone kazanırsa o da iyi olmaz.
-
Dava açmasına gerek yok ki sadece dava ile tehditte edebilir Turkcell, TT falan gibi
-
Tercihlere karışmıyoruz. Ben sizi nereden tanıyorum.
Bu arada bende gruptayım; ama farkında değillerse.
-
Tanıyosunuzdur bi yerlerden bilemicem artık Discord veya Telegram olabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RiseTV -- 12 Temmuz 2024; 16:24:25 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X