Şimdi Ara

Comnet'e neden geçmemelisiniz (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
2
Favori
7.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet kaşınıyorum gel de kaşı
    https://www.youtube.com/watch?v=_rP2zfPlP-Q

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de yok altyapısına güvenen geçsin falan yazmışlar. Farklı iss tt altyapısını kullanıyor. Sıkıntı olmuyor. Niyeyse comnette sıkıntı oluyor. Demek ki fareler kabloları kemirmeye başladı ben comnete geçince.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt

"HATALI ARIZA BİLDİRİM CEZA BEDELİ" yani diyor ki "sen benim saha ekibimi bos yere ugrastirdin, ver o zaman parasini". hakli bir hareket, bence peskes cekmeye uzak. onune gelenin isp acmasinin da onune gecer bu hem, yetkinligi olmayan, "arizayi zaten tt halleder yonlendiririz biter" deyip gecemezler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt

Kurumsalda da datacenter tarafinda nasil davrandiklarini bilirim. Hizmetleri kaliteli mi? Evet. Ama isler teknik destege geldikleri zaman xanax oneriyor butun arkadaslar.

• Bu durumdan senin alacağın ders işini şiddet yoluyla çözemeyeceğin olmuştur, bir sonraki sorunda karşındakini insan yerine koyup öyle davranırsın belki 😁

Benim alacağım ders ise konuda bahsettiğin başka sebeplerden ötürür comnet kullanmamak olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Söv bakalım bozuyor mu bozmuyor mu 😁 olm iki dakika karşınızdakiyle iletişim kurabilecek kadar yeteneğiniz yoksa herhangi bir iletişim aracı kullanmayın. Sizin gibilere iletişim hizmeti vermemeli hiçbir iss

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Adamlar tamamen çözüm odaklı çalışıyorlar  

• Ben şunu anlayamıyorum tam olarak,

şimdi siz böyle rezil bir firma kullanıyorsunuz 3 kuruş ucuz diye, sonra işte kullanmayın bakın böyle yapıyorlar şöyle yapıyorlar diyorsunuz, işte en ufak şeye hesap kapatıyorlar diyorsunuz, internet kesilip duruyor diyorsunuz, sonra resimlere falan bakıyorum ve görüyorum ki, hesabınız kapatıldığında ve ödemeniz geri sağlandığında adamlara acınası bir şekilde yazıp duruyorsunuz niye kapatıyorsunuz diye. Ulan firmadan şikayetçi değil misin zaten, adam ne güzel seni kurtarmış işte neye uzatıyorsun, adama bi yalvarmadığınız kalmış geri açın net hesabımı diye.

Yani hem rezil bir firma diyorsunuzz, hem de ucuz diye kullanmak istiyorsunuz. İnsanda biraz gurur olur yahu, git 50 tl daha fazla öde aylık başka yere geç ne adama yalvarıcak duruma geliyorsunuz ki madem çöp firma.

Bu konuları gördükçe ve yetkililerin cevaplarını gördükçe firmanın gerçekten çöp olduğunu ben de düşünüyorum, hayatta geçmeyeceğim bir iss, yüzüne bile bakmam isterse 100tl yapsın. Aynı kaliteyi sizden de bekliyorum bir de konu açanlar, şikayet edenler sizsiniz yani...

• arkadarş bu konuşmaları elelam nasıl okuyor. elalem değilse de ne izinle kvkk yı delerek izinsiz okuyor.

Bu selçüge diyecek kelime arıyorum lugatta. kalmadı. bulamadım.

• varlığından haberim bile yoktu reklamın iyisi kötüsü olmaz. Güzel bir kampanya yaparlarsa neden geçmeyeyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kage. kullanıcısına yanıt

Merhabalar,

Diğer konu açanları bilemem ama hayatım boyunca comnet kullanmadım kullanmayacağımda.

• KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt
  • JagerBomb kullanıcısına yanıt

Kendine saygın yoksa geç tabi tutan yok.

• The Time Lord kullanıcısına yanıt
    Katılmıyorum, evet sen benim saha ekibini boşa uğraştırdıysan bunun cezası olur ,ama bu 700 TL olmaz..yılda 2 kere internete zam yapıyor seninkiler bunun adı ne oluyor acaba? Ayrıca önüne gelen ISS açmıyor mu hani..ortalık iss'den geçilmiyor, ver lisans parasını BTK ya,al yetkiyi ondan sonrada aboneye naparsan yap..200 bin altı abonesi olanıda şikayet etme hakkını kapat.al sana bal gaymak

• Kage. kullanıcısına yanıt
    Aynen bide üstüne 1 ay beleş kullanmak için referans kodu yazıyorlar heryere

• Forumda her yere yazsalar iyi; Şikayetvar'a bile kod yazmışlar. 

Bedava sirke, pekmezden tatludur.  

• İsmail abidir o adam üşenmeden her yere kod yazıyor  

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt

benimkiler kim lo? turknet bana 4 yil once gigafiber getireceklerini soyledi, halen yok ortada gigafiber. 500 tl yaptilar ben de baska isp ariyorum, zaten o yuzden bu foruma girdim  

neyse o 700 tlyi firma kendi cebinden odemeli, evet, ama ortada turk telekom'un tokatlama gibi bir durumu yok bu senaryoda. musteri ucan kusa problem bulur, firma olarak sen baglantida gerekli tanilamayi yapip ona gore aksiyon almak durumundasin. 700 tl az bi miktar bu arada, o saha ekibinin maliyetini kurtarmaz bile. en az 2000 tl falan olmali.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.