comnet Kullanıcı arayüzüne girince duyuru mesajı geliyor. Duyuru mesajında " Hizmetlerini iptal etmek isteyen kullanıcılarımız, yine Comnet uygulaması veya web sitemiz üzerinden giriş yaparak kolay iptal başvurusunu tamamlamalıdır. Bu başvuru sonrasında, teslim edilmesi gereken modem ve ONT cihazlarının Comnet’e ulaştırılması gerekmektedir. " yazıyor. Hizmetler bölümünden abonelik iptalini seçince de " Aboneliğinizi SMS onayı ile iptal etmenize istinaden kalan günlerinizin iadesi veya başka bir aboneliğe aktarımı mümkün olmayacaktır. " yazıyor. Çelişkide kaldım. iptal edersem para iadesi alınamayacak mı ? Cimer'e yazmayı düşünüyorum. bahçelievler Çobançeşme'de oturan veya geçen birisi olursa gidip sorabilir mi? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xander1982 -- 11 Aralık 2024; 14:33:39 > |
COMNET KESİNTİLERİ - ÖDENMEYEN TELEKOM ÜCRETLERİ (4. sayfa)
-
-
İptal etmeyin geçiş yapın.Ücret iadesi kalan günü hesaplayıp onlar iade edecek ne kadar sürer belli değil.
-
Ben iptali seçtim, kendi bilgi notlarında iptal veya değişimden bahsettikten sonra kalam ücret hesaplanır iade edilir demişler çünkü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İadeyi alan burdan paylaşabilir mi aldım diye
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de iptal ettim. Lakin size gelen sms iptali nedeniyle ücret konusu bana yazmadı. Sadece modem iadesi yazdı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KRAMER25 -- 11 Aralık 2024; 15:45:39 >
Geçiş yapınca modemi iade etmek zorunda kalmıyorsunuz.
-
KRAMER25 ben henüz iptal etmedim. Çelişkili durumu ifade edebilmek için , kullanıcı menüsüne ilk girişte karşıma gelen mavi mesaj ile abonelik iptali kısmında karşıma gelen kırmızı uyarı mesajını paylaştım. İptal edersem paramı geri alamayacağımı düşünüyorum.....
-
Ben ettim. Para yatmazsa dava açarım. Modemi de eski ttnetin modemi kullanmıyordum zaten. Yarın yollarım
6 ay oldu hesaplı bir sağlayıcı arıyordum comnet ile turknet arasında kaldım turknet seçtim daha bilindik firma diye. İnsanlar mağdur edilmez umarım
-
geçiş yaparsak paramızı iade alabilecegimizi nereden biliyoruz??
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
trust88 hangi ISS'ye geçiş yaptınız ? tavsiyeniz nedir ? Türktelekom'a m geçtiniz ?
paylaştığım kırmızı mesajda , modemi iadesi 1 hafta içinde belirtilen adrese gönderilmez ise 1000 TL ceza kesileceğini belirtmişler ?
-
Turk net 75 vdsl için 499 tl aylık ödeme çıkartıyor, web sitesinden üye olayım dedim zaten mevcut internet hizmet numarasını istiyor. Comnetten bir işlem yapmadan direkt geçmeyi düşünüyorum, comnete modem vs borcum yok, 500 günüm var, hesaplar karta iade eder sanırım. Turk net e abonelik için promosyon vs var mi?
Türknet e geçtim ilk 3 Ay 250 TL indirimli.
Yukarıdaki linke tıklayarak formu doldurunca ilk 3 Ay %50 indirimli oluyor.
75 mbps vdsl destekliyor bina maalesef fiber bulunmuyor
Turknet'e geçtim 1.1.1.1 ve 9.9.9.9 DNSleri sayesinde Comnet gibi sansürsüz bir şekilde her siteye ulaşabiliyorum. Comnet'in benim için bi önemi kalmadı.
turk.netİnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNethttps://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama?promo=TDG15MC78CXV -
Türk Telekom 50 mbit kampanyası var ona geçebilirsiniz. 15 ay taahhütlü olup, ilk 3 ay 290 TL, son 12 ay 580 TL’dir. Modem ücreti dahil değildir.
bireysel.turktelekom.com.trEvde İnternet Kampanyaları ve Paketleri | Türk Telekomhttps://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/yeni-musteri-kampanyalari/onlinea-ozel-efsane-fiber-kampanyasi-50-mbps -
Bende bunu sorcaktım.
-
3 saat önce migros İnternete başvurdum.
2 saatte açtılar..
-
sitesinde doğru düzgün açıklama yok. interneti taşımak için hem ben aradım onları hem de siteden numara bıraktım dönüş yapmadılar.
Aynı alt yapıyı şoknet kullanıyor. orada modem ücreti var ve ilk bir kaç ay indirimli sonraki aylar yüksek fiyat. Size gönderilen sözleşmede modem ücreti ve ilk ay sonrası aylık ödeme tutarı ne kadar olacak diye yazıyor mu?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X