Şimdi Ara

COMNET KESİNTİLERİ - ÖDENMEYEN TELEKOM ÜCRETLERİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
12
Favori
12.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • borçlar duruyor mu halen daha? gelişme var mı ?

• Böyle bişey olduğunu tahmin etmiştim
  • 15 gun kriterine uyan ~10 milyon TL'lik bir Eylul faturasi mevcut. Vadesi gelmis ama henuz 15 gunu dolmamis faturalar var, bunlar icin yasal bir yaptirim yok. Bu tek fatura yuzunden de throttling uygulanmasi bana inandirici gelmiyor. Bugun sokaktan gecen adamin cebinden 10 milyon TL para cikar. Bunlar çerez parasi, sirketlerin kasasi para dolu bile olsa odemelerini son ana kadar ertelerler. Bizim gibi saf degiller, faturanin kesildigi gun pat diye odeme yapmazlar. 10 milyon TL borc odeyemeyen 100 bin musterili firma da gider iflasini aciklar. 100 tane adam calistiran isletmenin personel maaslari bundan fazla tutar. Performans dususu tam 2 Aralik aksami basladigi icin ben hala Cogent sebebiyle oldugunu ve bir aydan once de duzelmeyecegini dusunuyorum.

• Abone çekmek için indirim yap önüne gelene, sonra borcunu ödeme. Rezalet.
  • Ucuz etin yahnisi hesabı. Ben şahsen güvenerek kullanmam 3-5 kuruş ucuza kullanıcam diye al şimdi uğraş dur. Türknet kullanıyorum ben peşin veriyorum senelik. Kaldı ki iptal etmek istemezsem kullanmadığım ayları geri ödüyorlar, taahhütsüz. İnternetim de çok stabil

• Hizmet tamamen durmadan turknete geçicem bu saçmalıklarla uğraşamam

• Rezillik denebilecek bir mesele. Umarım dükkanı kapatıp insanların ucuz diye aldığı yıllık üyelikleri yakmazlar ne diyim.

Eve Fiber geldiğinde ucuz diye bundan bağlatıcaktım. Biraz şikayet görünce ve iş gereği kesinti yaşanmaması gerektiği için Türk Telekom dan bağlattık (18 ay taahhüt ortalama ayda 650TL gibi bir şey) pahalı ama hizmetleri genel olarak iyi. Comnet bağlatsam şuan birkaç saatlik bir kesinti bile olsa işler ciddi aksardı.

• Comnetten uzak durun aman diyim. Peşin ödeyim taahhütsüz garanti firma arıyorum dersen turknet bağlatcan hatta alt yapı varsa gifafiber tadından yenmez

• Türk telekom aboneleri niye cezalandırıyor onu anlamadım. Madem alacağın var koydurursun hesaplara haciz alırsın alacağını. Ödemeyi eksiksiz yapan on binlerce abone var, baktın para yok kamulaştıracaksın o halde şirketi varlık fonu devreye girecek.

Hattı kısıtlamak çözüm müymüş yani şimdi. Türk telekomdan alınsın şu altyapının mülkeyeti, il il kim yatırım yapmak istiyorsa servis sağlayıcılar kurulaması lazım. Elektrik dağıtımın modeli internet dağıtımına da uyarlanması lazım.

• MR.METAL kullanıcısına yanıt

Öylede 10milyon ödemesini bekletme nedeni nedir, gecikme zammı+%10 borç cezası bedeli yansıtıyormuş

• Bu ülkede bilmemem gereken iki şeyi biliyorum. 1 istanbul taksiciler odası başkanı ve onun adını 2 comnetin tt ye borcu. Abi sizin borcunuzun ceremesini niye biz çekiyoz ya.  

• Mutlaka toparlayacaklardır ancak bu kadar sessiz kalmaları kafa karıştırıcı

• ilginç olan iptal veya geçiş yapmak isteyenlere hemen dönmeleri
  • Sessiz kalmalarının sebebi iptalleri arttırmak, iptal ettinizmi bilmiyorum ama anında sinyal kesiyorlar, churn taleplerine hızlı cevap veriyorlar, türknet ilk başta başvuru yapıp sonra evrakları yüklüyormuş otomasyon sistemine, daha başvurduğu anda comnet onaylamış :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi curky -- 10 Aralık 2024; 22:18:22 >
  • curky C kullanıcısına yanıt

amaç ne olabilir bu davranışlarında ?

• TSuNaMi_ kullanıcısına yanıt

Parasını peşin ödeyen kişiye hizmet vermemek. Soran olursa müşteri kendi caydı 200 gün hakkını yaktı diyecekler. Büyük ihtimalle ucuzdan senelik internet satmak Commet için pek kârlı olmadı.

• ohh iki taraflı çarpıyorlar, hem telekomu hem müşteriyi çarpıyorlar. paraları toplamışlar, sefa sürüyorlar. telekoma acımam ama olan müşteriye oluyor.

• ben de an itibarıyla geçiş için başvurdum. 470 gün vardı hesapta. Geçiş tamamlansın, THH'ye başvuracağım.

• Comnet ailesi olarak, Aralık 2021 tarihinde başladığımız Türk Telekom VAE fiber/VDSL internet hizmeti, 11.12.2024 tarihi itibarı ile sonlandırılmıştır. Comnet, xDSL/fiber erişim hizmetlerini yıllar boyunca kullanıcılarına en kaliteli hizmeti, en uygun koşullarla sunmanın çabası içerisinde olmuştur.

Yıllar içinde geliştirdiğimiz yazılım, altyapı ve uygulamalarla ülkemizde birçok firmaya örnek olmuş, kullanıcılarımızın en iyi deneyimi yaşaması için yatırımlarımıza devam etmiş bulunmaktayız. Türkiye’de ilk defa ön ödemeli internet servislerini hayata geçirerek sektördeki birçok firmaya ilham kaynağı olmuş ve kullanıcıların daha uygun koşullarda hizmet almasının önünü açmılştır.

Comnet, yine ülkemizde ilk defa son kullanıcı erişim hizmetlerini sahip olduğu binlerce peering ile destekleyerek gerçek özgür internet deneyimini değerli kullanıcılarına sunmanın gururunu ve mutluluğunu yaşamıştır. Sektöre yön vererek diğer firmalara yeni ufuklar açmış ve Türk internet sektörüne yeni bir deneyim kazandırmıştır.

Yıllardır birçok sosyal sorumluluk projesine ön ayak olan Comnet, ulusal ve uluslararası platformlarda ülkemizi başarıyla temsil etmiş ve etmeye devam etmektedir. Comnet’in diğer servisleri olan veri merkezi hizmetleri, kurumsal erişim hizmetleri, Homepass erişim hizmetleri, sunucu servisleri gibi tüm faaliyetleri kesintisiz olarak devam etmektedir ve herhangi bir aksama söz konusu değildir.

Bize bu süreçte desteklerini esirgemeyen, gerçek özgür internet kullanıcılarımıza gösterdikleri teveccüh ve sevgiden dolayı çok teşekkür ederiz.

Yapılacak İşlemler:

Başka bir firmaya geçiş yapmak isteyen abonelerimiz, Comnet uygulaması veya web sitemiz üzerinden online işlemler bölümüne giriş yaparak xDSL hizmet numarasını alabilir ve geçiş işlemlerini tamamlayabilirler.

Hizmetlerini iptal etmek isteyen kullanıcılarımız, yine Comnet uygulaması veya web sitemiz üzerinden giriş yaparak kolay iptal başvurusunu tamamlamalıdır. Bu başvuru sonrasında, teslim edilmesi gereken modem ve ONT cihazlarının Comnet’e ulaştırılması gerekmektedir.

Kullanıcılarımızın kalan yasal günleri hesaplanarak hak edilen tutar, ödeme yapılan kartlarına iade edilecektir.

Saygılarımızla,

Comnet

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.